- Reaksiyon puanı
- 0
bugün ne kadar muhteşem bir gündü yaaaa tü tü tü maşallaaaaahhhsevinclisabah erken kalktım, geç yattığım için uykusuzdum ama mecburdum erken kalkmaya. bugün yüksek lisans projemi danışman hocama göstermem gerekiyodu. 3 haftadır hata bulup duruyodu kadın ve teslim formunu imzalamıyodu. bugün inanılmaz bir şekilde "ufak tefek hataların var onları yap ben formunu ver imzaliyim hemen git teslim et okula" dedi. o anda ben şokooo67 dicektim hoca beni cimcikle rüyamı bu girlhaha
dünde beni bir iş görüşmesi için çağırmışlardı bugüne. tabi ben projenin kabul edilmesiyle mutlu mutlu görüşmeye gittim. grup mülakatıymış meğerse 10 kişi girdik toplantı salonuna. ay benim bir çenem açıldı şöyle yapalım böyle yapalım derken bi baktım herkes benimle hemfikir oldu herşeyde u859 böylece grup mülakatını da başarılı bir şekilde atlattığımı düşünüyorum en azından insan kaynakları uzmanının benimle konuşmasından öyle bi elektrik aldım.
3 gündür telkin listeme kendine güveni eklemiştim ve gerçekten etkisini görmeye başladım music45
daha yazardım ama çok uykum vaaaarrrr sonra gelirim yineeee actionsmile
ben mutluluğu seçiyorum
ben bereket ve bolluğu seçiyorum
ben sağlığı seçiyorumderty
actionsmileblissyactionsmileblissyactionsmile
dünde beni bir iş görüşmesi için çağırmışlardı bugüne. tabi ben projenin kabul edilmesiyle mutlu mutlu görüşmeye gittim. grup mülakatıymış meğerse 10 kişi girdik toplantı salonuna. ay benim bir çenem açıldı şöyle yapalım böyle yapalım derken bi baktım herkes benimle hemfikir oldu herşeyde u859 böylece grup mülakatını da başarılı bir şekilde atlattığımı düşünüyorum en azından insan kaynakları uzmanının benimle konuşmasından öyle bi elektrik aldım.
3 gündür telkin listeme kendine güveni eklemiştim ve gerçekten etkisini görmeye başladım music45
daha yazardım ama çok uykum vaaaarrrr sonra gelirim yineeee actionsmile
ben mutluluğu seçiyorum
ben bereket ve bolluğu seçiyorum
ben sağlığı seçiyorumderty
actionsmileblissyactionsmileblissyactionsmile