Bir ben eksiktim :)

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

barışsever

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar hepinize. hismiley Üye olalı çok oldu ama merhaba diyemedim bir türlü. Hepinize bir merhaba diyerek aranıza katılmaya karar verdim.
Bugüne kadar üye olduğum bütün forumlardan daha faydalı görüyorum burayı ve onun için hep burda kalmayı düşünüyorum. Fırsat buldukça ben de bu güzelliklere bir şeyler katacağım. gogogo

Kendimden bahsediyim biraz; 17 yaşımdayım ve lise son sınıf öğrencisiyim. Ygs-Lys' ye hazırlanıyorum. Hayatım şu günlerde ev-okul, ev-dersane şeklinde geçiyor. Sıkıcı ama sonuçları tüm sıkıntılarımı alacak buna inanıyorum. onayi

Sizleri çok sevdim, bura sanki benim dinlenme yerim. Stres atmaya buraya geliyorum okudukça mutlu oluyorum. Enerji depolayıp devam ediyorum. Bunun için hepinize teşekkürler. Sevgiyle kalın. alk78

Hoşgeldin şekerim.

Evet burası gerçekten çok faydalı bir forum. Benim de çok sevdiğim bir forum. Umarım daha da faydasını görürsün. Telkin dinliyor musun?

Hoşbuldum sağ ol. Suçluluk ve ego telkinlerini dinliyorum. Bir gün dinliyip bir kaç gün bırakıyorum. Şuan ki mp3'üm gıcırtılı ses veriyor rahatsız oluyorum. Mp3' ümü yenileyince düzene sokucam.

Hmm anladım peki umarım düzene girer
sevgiler...

Merhaba, hoşgeldin :) bende uzun bi zaman dershane ve ev ikilemesini yaşadım, Allah sabır versin , ama sonuçlarını alınca bütün senenin yorgunluğu bi anda gidiyo inan bana :) güzel paylaşımlar diliyorum

Yanımıza hoşgeldin barışsever, ttli3

Sınavlarında başarılar diliyorum. Ben de tekrar girip girmeme konusunda kararsızım. Artık sistemle ilgili bana bilgi verirsin biraz diye ümit ediyorum. ttli3 Gelir gelmez iş çıkarıyorum ben böyle. ttli3 Mutlu paylaşımlarda bulunmanı ve keyifli vakit geçirmeni dilerim. Tabii dersleri de ihmal etmeden. ttli3

Sevgiyle kal, sağlıkla nefes al. actionsmile

Hoşgeldiinn:))Ben de çok seviyorum burayı.Her yanı pozitif olan bir forumu kim sevmez kii:)))

Merhaba, hoşgeldin :) bende uzun bi zaman dershane ve ev ikilemesini yaşadım, Allah sabır versin , ama sonuçlarını alınca bütün senenin yorgunluğu bi anda gidiyo inan bana :) güzel paylaşımlar diliyorum

Nereyi ve neyi kazandın :)
Ben de o mutlu günleri ve meyvelerini almayı bekliyorum girlhaha Teşekkürler.

Yanımıza hoşgeldin barışsever, ttli3

Sınavlarında başarılar diliyorum. Ben de tekrar girip girmeme konusunda kararsızım. Artık sistemle ilgili bana bilgi verirsin biraz diye ümit ediyorum. ttli3 Gelir gelmez iş çıkarıyorum ben böyle. ttli3 Mutlu paylaşımlarda bulunmanı ve keyifli vakit geçirmeni dilerim. Tabii dersleri de ihmal etmeden. ttli3

Sevgiyle kal, sağlıkla nefes al. actionsmile

Teşekkürler Zerynthia iyi dileklerin için.
Tabii ki bilgi veririm; sınav iki aşamalı oldu ygs-lys. Ygs ye herkes girmek mecburiyetinde. Lys ise tercihe bağlı. Ygs de güzel bölümler var ama daha büyük yerler istiyorsan lys ye girmek mecburiyetindesin.
Bölümler kaldırıldı sözel-sayısal-eşit ağırlık yok artık. Bunun yerine Sayısal: Mf (matematik-fen) oldu. Sözel: Ts (türkçe-sosyal) oldu. Eşit ağırlık: Tm (türkçe-matematik) oldu. İstediğin bölüme göre istediğin yerleri çözüyorsun. Soru sayıları ve süreler arttırıldı. Tavan puan yükseltildi. Aklımda kalanlar bunlar. Umarım yeterli olmuştur thumbsanim

Ezeli_Nur ve frezya hoşbuldum. Sağ olun wave44

hoş geldiniz
mutlu paylaşımlar diliyorum..
sevgiyle mutlu kalıny789

Hoş geldin :) Sınavlarında başarılar şimdiden ben o zamanları atlatalı 16 sene olmuş , ben dershaneye gitmekten çok keyif alıyordum bence sıkıcı diye düşünmekten vazgeç ve keyfini çıkarmaya çalış. Huzurla kal :)

Hoşgeldin barışsever,
bende bu sene sınava hazırlanıyorum ve seni çok iyi anlıyorum umarın istedigin yeri kazanırsın.

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri