Sevgili arkadaşlarım biliyorsunuz ki ben hayvanlardan çok korkan bir hayvanseverim. Böyle internette dolanırken fotoğraflarına bakarak, hayvanat bahçesine giderek ya da petshoplara giderek hayvanları seven bir kişiliğim.
Boo'ya facede rastladım ve de bayıldım. Fotoğraflarını yürüttüm sizlerle paylaşmak istedim. Nitekim forumumuzu Boo'dan mahrum bırakmak çok ayıp olurdu.
Yaaa Allah'ım şu yakışıklılığa bakar mısınız? Boo'yu gören kim mutlu olmaz yaaa. Dünya güzeli... Ve de oyuncak değil.
) Siz sormadan ben söyliyim. Bende ilk oyuncak zannetmiştim. Ayyy yerim ben seni yaaaa. Ay gibi nur içinde parlıyo.
)
Dünyamızı bu muhteşem varlıklarla paylaşmamız ne kadar güzel bir şey. Tabii Boo şanslı dostlarımızdan. Belli ki onu çoooookk seven bir ailesi var. Dilerim Boo'nun ailesi gibi insanlar çoğalır. Çok imrendimmm.
Sevgilerimle. actionsmile
Boo'ya facede rastladım ve de bayıldım. Fotoğraflarını yürüttüm sizlerle paylaşmak istedim. Nitekim forumumuzu Boo'dan mahrum bırakmak çok ayıp olurdu.
Dünyamızı bu muhteşem varlıklarla paylaşmamız ne kadar güzel bir şey. Tabii Boo şanslı dostlarımızdan. Belli ki onu çoooookk seven bir ailesi var. Dilerim Boo'nun ailesi gibi insanlar çoğalır. Çok imrendimmm.
Sevgilerimle. actionsmile