Megavolt Doğum Günü Partisi

Işıldayan Safir

Administrators, Zerynthia
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
76
happy_birthday.gif

birthday_080.gif

Omaaaaaarrrrrr,

Yaaa tatlım doğum günün kutlu olsuuuunnnn...

30 yaşına bastın. İnanamıyorummmmm...

Resmen yaşlı bir şey olduuuuunnnn... girlhaha (Tamam kızma şaka yaptım. :D)

Dilerim gönlünden geçen her şey bu yepyeni enerjiyle yaşamına en hayırlı şekilde girsin. Hayatın güzel yıllar, harika dostluklar, hayal ettiğin başarılar ve aklıma gelmeyen muhteşem mucizelerle etrafını kuşatsın.

teddygeschenklargenr8.gif

Dileğini mumları yakmadan önce tut. Mum etrafımızı aydınlatır. Dileğin her neyse mumlarınla birlikte yaşamını aydınlatsın.

dogumgunu10009-pasta.gif

İyi ki varsııııınnnnn.

İyi ki bizlerlesiiiinnnn.

Nice yaşlaraaaaa.

Son olarak bir ricada bulunayım. Aslında buna serzeniş de diyebiliriz. Lütfen artık tavla oynamayı öğren. Lütfeeeennn... :)

iyi ki doğdun megavoltactionsmile
nice yıllara
sağlık mutluluk ve başarılar diliyorum..
iyi ki varsın.
sevgiyle mutlu kaly789

Selam Megavolt,

doğum günün kutlu olsun,

Yeni yaşın sana sağlık, mutluluk ve başarı taşısın:)))

İyi ki doğmuşsuuunnnn :))

resim_006.jpg

İyi ki doğdun Ömerrrrr. İyi ki varsın. İyi ki bizlerlesin. İyi ki tanımışım seni.

cimg1567_1243937728.jpg

doğum günün kutlu olsunn..yeni yaşın sana beklentilerinin hepsini getirsin..sevgiler..

Doğum Gününüz Kutlu Olsun.

Doğum gününüz kutlu olsun Herşey gönlünüzce olsun.............

happy_birthday.gif

birthday_080.gif

Omaaaaaarrrrrr,

Yaaa tatlım doğum günün kutlu olsuuuunnnn...

30 yaşına bastın. İnanamıyorummmmm...

Resmen yaşlı bir şey olduuuuunnnn... girlhaha (Tamam kızma şaka yaptım. :D)

Dilerim gönlünden geçen her şey bu yepyeni enerjiyle yaşamına en hayırlı şekilde girsin. Hayatın güzel yıllar, harika dostluklar, hayal ettiğin başarılar ve aklıma gelmeyen muhteşem mucizelerle etrafını kuşatsın.

teddygeschenklargenr8.gif

Dileğini mumları yakmadan önce tut. Mum etrafımızı aydınlatır. Dileğin her neyse mumlarınla birlikte yaşamını aydınlatsın.

dogumgunu10009-pasta.gif

İyi ki varsııııınnnnn.

İyi ki bizlerlesiiiinnnn.

Nice yaşlaraaaaa.

Son olarak bir ricada bulunayım. Aslında buna serzeniş de diyebiliriz. Lütfen artık tavla oynamayı öğren. Lütfeeeennn... :)

iyi ki doğdun megavoltactionsmile
nice yıllara
sağlık mutluluk ve başarılar diliyorum..
iyi ki varsın.
sevgiyle mutlu kaly789

Mutlu Yaşlarr :))

Selam Megavolt,

doğum günün kutlu olsun,

Yeni yaşın sana sağlık, mutluluk ve başarı taşısın:)))

İyi ki doğmuşsuuunnnn :))

Mutluuuuu yılllaaarrrrrrrrrrr.....

nice yaslara insallah:))

Doğum gününü en içten dileklerimle kutluyorum.Nice mutlu yıllara :))

resim_006.jpg

İyi ki doğdun Ömerrrrr. İyi ki varsın. İyi ki bizlerlesin. İyi ki tanımışım seni.

cimg1567_1243937728.jpg

doğum günün kutlu olsunn..yeni yaşın sana beklentilerinin hepsini getirsin..sevgiler..

Doğum Gününüz Kutlu Olsun.

Nice mutlu yıllara her üflediğin mum için bir dileğinin gerçekleşmesini dilerim :)

hepinize çoooook teşekür ederim :):) 2 haftadır şehir dışında kursta olduğum için siteye bakamadım , yeni yaşımda hepimize daha büyük mutluluklar diliyorum ...sevgiler ...sevgiler....:D:D:zpzp:

hazalcım doğum günümü hatırladıın için çook teşekür ediyorum :)),, parti bensiz olmuş ama olsun :))) bengusu teşekür ederim . vitaminim havai fişek bile fırlatmışsın zaten ben de gökyüzü nie bu kadar aydınlandı noluyo diyodum :)))))

bu arada eğer yenmek için oynasam, yenerdim tavlada bi kere hazalcım khkh56

bu arada eğer yenmek için oynasam, yenerdim tavlada bi kere hazalcım khkh56

Yenemedim diyemiyorsun da özellikle yenildim mi diyorsun yani şimdi? Hahahahaaaayyy buna ancak gülerimmm. Öyle ki sen kendin bile bu söylediğinin ne kadar komik olduğunu anlayıp gülmüşsün. khkh56 Madem öyle bir daha oynayalım söz yenilicem bu sefer dediğimde niye oynamadın? Hııı niye oynamadın? dlckrn

:zpzp: kendim yenicem ben öyle olmaz :))

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri