Bütün Telkin Müzikleri Tek Sayfada Burada

Durum
Konu yönetici tarafından kapatılmıştır.
Herhangi bir sorun yok. Tekrar indirmeyi deneyebilirsiniz. Dilerseniz hepsini bulunduğu kategori içinden tek tek de indirebilirsiniz.

Sevgilerimle.

tek tek indirdim.onlarda sorun yok.ancak burdan indirdiklerimin hepsinde 1. dakikakdan sonra ççizik cd gibi sesler oluyor.sonra hiç ses yok.ayrıca sizden ricam var.benim nick imi geveze olarak değiştirebilir misiniz?çekim gücü için.sevincli

tek tek indirdim.onlarda sorun yok.ancak burdan indirdiklerimin hepsinde 1. dakikakdan sonra ççizik cd gibi sesler oluyor.sonra hiç ses yok.ayrıca sizden ricam var.benim nick imi geveze olarak değiştirebilir misiniz?çekim gücü için.sevincli

Sorun çözüldüğüne göre problem kalmadı o zaman. superxy

Nick değişikliği için Atakan bey ile iletişime geçebilirseniz o size yardımcı olacaktır.

Sevgilerimle. actionsmile

gerçekten çok teşekkürler.. : )

Arkadaşlar merhaba
Geçmişi temizleme telkini yokmu acaba ?
bende bugun ego guven guclendırıcı ve sucluluk duyguları ıle bırlıkte dınlıyorum tabii
1 ego bır sucluluk gibi
bundan sonra geçmişi temizleme dinlemek istiyorum ama ulaşamadım forumda
geçmişi temizleme ve korku üzerine dinlemeye başlamak istiyordum 2 hafta sonra

Arkadaşlar merhaba
Geçmişi temizleme telkini yokmu acaba ?
bende bugun ego guven guclendırıcı ve sucluluk duyguları ıle bırlıkte dınlıyorum tabii
1 ego bır sucluluk gibi
bundan sonra geçmişi temizleme dinlemek istiyorum ama ulaşamadım forumda
geçmişi temizleme ve korku üzerine dinlemeye başlamak istiyordum 2 hafta sonra

Merhaba mucizehayat,

Geçmişten özgürleşme telkini isme özel olarak hazırlanan telkinlerdendir. Dilerseniz sipariş verebilirsiniz ya da forum aktivitelerine katılarak ücretsiz olarak kazanabilirsiniz.

Linkten inceleyebilirsiniz.

Kişisel Gelişim :: Geçmişinizden Özgürleşin! - Hayatım Değişti Telkin CD

Sevgilerimle. actionsmile

hotfile 2. partı indirirken aşağıdaki uyarıyı veriyor, netloaddan da 2 gündür indiremedim. ne yapabilirim?

Bu dosya ya telif hakkı iddiası nedeniyle veya yükleyen kişi tarafından silinmiştir.

Birşey daha sorabilir miyim? Verdiğiniz siteden indirdiğim mp3ler 2007 yılına ait, burada biryerde mp3lerin güncellendiğini okumuştum. indirdiklerim eski versiyonları mı oluyor bu durumda?
Teşekkürler...

Bahsettiğiniz ya linklerdir ya da ego ve suçluluk telkinlerinin yeni versiyonlarıdır. Yeni versiyonlar da zaten yanlış hatırlamıyorsam 2008 yılında hazırlanmıştı. Verdiğim linkte onlar da mevcut.

Sevgiler. actionsmile

Merhaba,
ilgili siteye 2 gündür ulaşılmıyor, yönlendirilen sayfada aşağıdaki şekilde reklam vs var, bilginize...

çok teşekkürler gerçekten :)

Durum
Konu yönetici tarafından kapatılmıştır.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri