Bütün Telkin Müzikleri Tek Sayfada Burada

Durum
Konu yönetici tarafından kapatılmıştır.
coooook tesekkur ederiiiiim!

Çok teşekkür ediyorum, indirdim hepsini. Sırayla dinlemeyi düşünüyorum.. Sevgiyle kalın..

Arkadaşlar suçluluk ve ego linkleri ölü elinde olanlar tekrar yükleyebilirler mi?

suçluluk ve ego telkinlerini klasik müzik olarak yüklemeye çalıştım fakat linklerde sorun var herhalde.

linklerin birçoğu ölü moderatörler ilgilenirlerse seviniriz

Yeni üyeyim öncelikle hepinize merhaba diyorum...

hiç bir yüklemeyi başaramadım şu ana kadar, gevşeyeyim derken iyice gerildimmm :))

tek istediğim başlangıç için önerilen: ego güçlendirici ve suçluluk telkinlerinin "ney ve klasik müzik" versiyonu... lütfen biri bana yardım etsinnn. lütfen....

Merhaba,

Hayatım Değişti Telkinli mp3 Bedava telkinler Subliminal telkinler Linke tıkla.

Sağ tarafta;

downlaodindir.png

şeklinde bir buton göreceksin. Oradan ücretsiz telkinleri indirebilirsin.

Sevgiler.

bende hiçbiri açılmıyo error veriyo ve yüklü değil diyo neden

merhaba ben yeni üyeyim bir sorum olacak neden telkinlerde sadece müzik var ?

linler açılmıyor farkında değil misiniz acaba

bo uzatma telkını var mı bulamadm

Durum
Konu yönetici tarafından kapatılmıştır.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri