YESHAPPY'nin güncesi

Üsttekini yazarken gözüm imzama ilişti. Uzun zamandır neyi sevdiğimi, ne yapmak istediğimi bilmiyordum, galiba biliyordum;ama unutmuştum... Büyürken unutmuşum... unutturulmuş... vs. vs.
Meğerse imzam benim amacımmış, hayatımmış, bilinçaltımdan gelen netlikmiş. Bilinç altım bilinçüstüme bunları farkında olacağı bi şekilde haber verseymiş ya cık cık cık... Bunu bulabilmek için tiyatroydu, resimdi, tasarımdı , müzikti dolandım durdum. En sonunda aşkım müzikmiş anladım. Şimdi sıra bunun için ne yapmam gerekiyor, kafamdaki olmsuzlukları nasıl atarım buna geldi,bi 15 yılımı daha aldı mı bunun çözümü, tamam artık Karacaahmet'ten solo ya da koro halinde bi konser veririm...:)
İnşallah kolaylıkla amacımın adımlarını bulurum ve amacımı yaşarım destekle ve inançla.

Hayırlı günler bulsun herkesi.Amin.

amin canımcımm günlüğüne uzun zamndırr gelmediğimi farkettim bendeee .
amacını bulman izleyeceğin yolu bulman bile ne güzel darısı başımaaaa

Farkedişine teşekkürler yelda_k ;)

İçinde çözemediğin ne varsa, ortaya çıkamayan bulunamayan ne varsa sende, innnşallah en kısa zamanda, geç kalmadan, tam da zamanında karşına çıkar. Gönlüne hoş gelen hayırlı olur yaşamında hep inşallah canım benim. Amin.

ewet canım gönlumden gecenn hakkımızda olsunn..

igecelerrr :)

Bugün kendim için bişi istiyorum. Bütün dileklerim hayırlısıyla olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnn. Heeey, Yuppii, yihaaa, oleyy, olaaa :):)

Son düzenleme:
Her an güncemi dilek güncesine dönüştürebilirim. Çekim güncesi çok iyi oldu evet evet, çok da mutlu oldum benimmiş gibi davranınca :) Bundan sonra aklıma estiğinde böylesin günce, kucak aç bana, hazır ol ;)

241d1268765806-sisedeki-cin-sihirli_g_ljpg

sol alttaki ev harikaymış ondan ben de istiyorum :):):):)

Her an güncemi dilek güncesine dönüştürebilirim. Çekim güncesi çok iyi oldu evet evet, çok da mutlu oldum benimmiş gibi davranınca :) Bundan sonra aklıma estiğinde böylesin günce, kucak aç bana, hazır ol ;)

241d1268765806-sisedeki-cin-sihirli_g_ljpg

bende burdakinee bayıldımmm.içim ferahladıııı y789

Telkinlerle ilk buluştuğumda değişik kararlar alıyorum diye bi konu açmıştım. O günlerde tiyatrodan bahsetmiştim. O zaman aldığım bu kararı ancak geçtiğimiz kasımda hayata geçirebildim. Şimdiyse bi üst seviyede sayıyorum kendimi. Yine değişik kararlar alıyorum ve sanırım bunu hayata geçirmem bu kadar uzun sürmez. İnşallah bu kararımı da hayata 15 gün içinde geçiririm. Artık ne istediğini bilmek güzel.

Zaman lütfen bükül. ... biraz daha zamana ihtiyacim var

Düsüncelerinizi denetleyin. Tüm düsünceleriniz duadir. Istediginiz seye dikkat edin.

Teşekkürler

"Bendeniz" in sitede paylaştığı olumları kendime söylemeye hazırım. 21 gün devam edicem. Şimdi başladım.

Kendimi muhteşem hissediyorum. ( Bunu söylerken coşku nerdeyse taşacak )

İnanılmaz harikalıkta işler başardım.

Ben son derece güçlüyüm.

Ben son derece başarılıyım.

Harika bir insanım.

Başarmak çok kolay.

Ne kadar zevkli işler yapmışım!

Şimdi mükemmelleşiyorum.

Gücün ruhumda dolaştığını görüyorum.

Yine yine yine unuttum her sabah bunları kendime söylemeyi. Hırrrr kendime.

Dün geceden beri çok neşeliyim. Pozitif düşündükçe güzel şeyler görüyorum. Hayatıma kendiliğinden geliyolar. Şükürler olsun. Karizma telkinim de bi yandan oooh! :) Yağmur da çok güzeldi bugün, bende güzelim, herkes güzel :)

Olumlamalarım eksik, onlara zaman ayırmak istemiyorum nedense bir türlü.

Çok sıcakkk amanınn, buna da şükür tabiki. Aldığım telkinler ve elbette dualarım etkilerini gösteriyor. Çevremden aldığım etkiler de pozitif olunca 3'e 5'e 10000'e katlanıyor etkiler :)
Temmuzda bişiler yazıcam kısmetse inşallah güzel şeyler yazarım. O zaman n'apıyorum? Hemen olumlama...

Çok başarılıyım, bunu ben başardım.
Ben her zaman mutlu anlar yaşarım.
Mutlu anlarımı Temmuz günü günceme yazıyorum.
Çok mutluyum.
Kendime güvenim tam.
Kendimi muhteşem hissediyorum.
Şükürler olsun.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri