Sizler sayesinde eski günlerime dönmeye az kaldı.

azmin zaferi

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Merhaba geçen sene bu siteyi bulmuştum ama telkinleri dinlememiştim.2 senede kötü olaylar yaşadığım için çok yıpranmıştım.Eski günlerimi özlediğim için telkinleri denemeye karar verdim.Dün mide bulantısı,karın ağrısı ve hafif başım ağrıyordu ama çok huzurluydum.Çevremle her an her saat tartışan ben tartışmıyordum bile.Resmen kanatlarım olsa uçacağım.956kŞuan güven ve suçluluk duygusunu dinliyorum.Dün en fazla 6 saat civarı dinledim.Hatta bilgisayar başında dik oturduğumu da farkediyorum.Dışarda da başım dik yürüdüm.Normalde öne eğik yürüyordum.Sizleri çok seviyorum(z).

hoşgeldin renktaş :)

öncelikle kendi sayende diyelim karar verip inanmışsın ne güzel

İnşAllah sen de her daim mutlu olursun.Bir ömür boyu huzurlu,mutlu ve sağlıklı olursun.Ha birde paran eksik olmasın değil mi?:DBelkide benden daha da kötüleri vardır.Onlarda mutlu ve huzurlu olsun.Yine farkettiğim olaylar olursa yazarım.

çok güzel başlangıç

birbirimize destek vermemiz inancımızı ateşler devam :)

Bugün rüyamda kendimi tartışırken buldum ama rüyamı hatırlamıyorum.Benimle tartışmak isteyenlere söyleyeceklerimi kısa ve öz söyleyip susuyorum.Nedense içim rahat oluyor.Karşı taraftakiler doğruları söylediğim için kızıyorlar.:DWinampta telkinleri dinliyorum.Media playerda ise Galatasaray albümlerini dinliyorum.Bu arada bulantım vs geçti.Koruma kalkanını ne zaman listeme ekleyeyim?Günde dinleme saatim kaç olacak ve ne zaman bırakmalıyım?

Bugün rüyamda kendimi tartışırken buldum ama rüyamı hatırlamıyorum.Benimle tartışmak isteyenlere söyleyeceklerimi kısa ve öz söyleyip susuyorum.Nedense içim rahat oluyor.Karşı taraftakiler doğruları söylediğim için kızıyorlar.:DWinampta telkinleri dinliyorum.Media playerda ise Galatasaray albümlerini dinliyorum.Bu arada bulantım vs geçti.Koruma kalkanını ne zaman listeme ekleyeyim?Günde dinleme saatim kaç olacak ve ne zaman bırakmalıyım?

aslında her gün bir köşesini araştırırsan forumun cevaplarını bulacaksın eminim :)
8 saat civarı öneriliyor .ego güçlendirici 1 haftadan sonra diğerleri ilave edebilirsiniz deniyor.

birde kendine günlük açabilirsin ( ben daha açmadım ama y789 )

İnşAllah sen de her daim mutlu olursun.Bir ömür boyu huzurlu,mutlu ve sağlıklı olursun.Ha birde paran eksik olmasın değil mi?:DBelkide benden daha da kötüleri vardır.Onlarda mutlu ve huzurlu olsun.Yine farkettiğim olaylar olursa yazarım.

hoşgeldin diyorum aramıza :)

o kadar güzel iyi dileklerde bulumuşsunki bende üzerime aldım teşekkür ederim :) iyiki varsın

Bende siteyi bugün keşfettim ama telkinleri nasıl dinleyebilirim bir yardımcı olurmusunuz ?

Bende siteyi bugün keşfettim ama telkinleri nasıl dinleyebilirim bir yardımcı olurmusunuz ?

sevgili febreze kardeşim,
öncelikle aramıza hoşgeldin,burda iyi olacağına emin ol.telkinleri dinlemeden önce rehber bölümünü oku.nasıl dinleyebilirim bölümü var.ordaki yönergelere göre dinleyebilirsin.en kısa zamanda şifa bulman dileğiyle inşallah.sevgiler...actionsmile

telkinleri dinlemek için o kadar uzun süreyi nasıl ayırabiliyorsunuz? Ben bir deneyim dedim ama bir süre sonra bitiyor yeniden başlatıyorum. benim işim gücüm var iki çocukla ben onu yenilemeyi bile unuturum. hiç mi mekan değiştirmiyorsunuz mesala? eş dost gelip gitmiyor mu? Gerçekten nasıl yapabiliyorsunuz?

İşim olduğu zaman işlerimi halledip tekrar dinliyorum.Şuana kadar bırakmadım.Bugün şu kadar dinleyeceğim diye şart koşmuyorum.Ne kadar çok dinlersen o kadar size iyi gelir.

başarılarının devamını dilerim renktaş :)
pc ye oturunca açarım yatarken kapatırım devamlı çalar
arada gezin, ye, iç, tv izle

telkinleri dinlemek için o kadar uzun süreyi nasıl ayırabiliyorsunuz? Ben bir deneyim dedim ama bir süre sonra bitiyor yeniden başlatıyorum. benim işim gücüm var iki çocukla ben onu yenilemeyi bile unuturum. hiç mi mekan değiştirmiyorsunuz mesala? eş dost gelip gitmiyor mu? Gerçekten nasıl yapabiliyorsunuz?
sevgili papatya,
eğer insan iyileşmeyi kafaya koymuşsa mutlaka bunun için zaman bulur.mesela biz de kalabalık aileyiz.ben bekarım,belki senin kadar yoğun değilimdir belki ama gelenimiz gidenimiz hiç bitmez.yazın mağazada kışın okulda çalışıyorum.hiç boş zamanım yok gibi ama günde 8 saatimi telkinlere mutlaka ayırıyorum.ev hanımıysan iş yaparken evde sürekli açık tut.sesin yüksek olması gerekmez.kısık bir sesle gün oyu dinleyebilirsin.gelen gidene aldırma.onlara da etki eder bu vesileyle...girlhaha

Şuan itibariyle koruma kalkanını da ekledim.1 hafta sonrada sosyallik arttırıcıyı ekleyeceğim.

Normalde aynaya bakmazdım ama artık bakmaya başladım.Hep yüzümü inceliyorum.Bir kusurum var mı diye bakıyorum ama bulamıyorum.Dik durmalarım devam ediyor.Birde artık hayal kurmuyorum.Uykum olmayınca vakit geçiyordu.smil56

Ben ev hanımı değilim. Çalışıyorum. Şu an tatildeyim. Evdeyken veye işte sabit bir yerde iken dinlemek kolay. Ben zaten hareketliyim. İşim de öyle sabit değil. Telkin cd'lerini satın alayım diye düşündüm ama pahalıya geliyor. İnsan isterse bir yolunu bulur elbette. Galiba asıl sorun şu: Kalıcı bir etki yaratacağı konusunda şüpheliyim. Ama bu sitede okuduklarım da beni şaşırtıyor. İnsan kendine de yatırım yapmalı. Bedenini doyurduğu gibi ruhunu da doyurmalı. Acaba bu telkinlerin bana gerçekten yararı olur mu, emin değilim. Öyle her gün her gün 8 saat de fazla Ben kendimi biliyorum 3-5 gün dinlerim sıkılırım. nasıl sabrediyorsunuz siz? Ben sürekli yapabileceğime inanmıyorum.

Ben ev hanımı değilim. Çalışıyorum. Şu an tatildeyim. Evdeyken veye işte sabit bir yerde iken dinlemek kolay. Ben zaten hareketliyim. İşim de öyle sabit değil. Telkin cd'lerini satın alayım diye düşündüm ama pahalıya geliyor. İnsan isterse bir yolunu bulur elbette. Galiba asıl sorun şu: Kalıcı bir etki yaratacağı konusunda şüpheliyim. Ama bu sitede okuduklarım da beni şaşırtıyor. İnsan kendine de yatırım yapmalı. Bedenini doyurduğu gibi ruhunu da doyurmalı. Acaba bu telkinlerin bana gerçekten yararı olur mu, emin değilim. Öyle her gün her gün 8 saat de fazla Ben kendimi biliyorum 3-5 gün dinlerim sıkılırım. nasıl sabrediyorsunuz siz? Ben sürekli yapabileceğime inanmıyorum.
vallahi ben de sıkıntılı insanım ama benim gibi iyileşmeye acil ihtiyacın varsa sabreder yaparsın ne diyim...4897

Aklımda yokken Samsun'a gittim.Bana çok iyi geldi.Yalnız saatlerce uyudum ama hala kendime gelemedim.Ramazandan sonra nasip olursa Ankara'ya da gideceğim.Borçlarımı bitirebilirsem ücretli olan telkinlere geçeceğim.

biraz hava değişimi güzel
bende bayram sonu izne çıkıyorum

hiçbir plan yok bakalım neler olacak

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri