bolluk ve bereket reiki uyumlaması..

RimA Vita Perfetto

New member
6
HD RANK
Reaksiyon puanı
1
Web sitesi
www.facebook.com
.
.
.
7 uyumlamam var.. belli bir saat belirlersek bolluk ve berekete uyumlama yapabilirim.. sevgilerimle.. master değilim bu arada sadece sizlerle paylaşabileceğim şeyler varken bencillik edip kendime saklamak değil hepinizle paylaşmak istedim..

.
.
.
7 uyumlamam var.. belli bir saat belirlersek bolluk ve berekete uyumlama yapabilirim.. sevgilerimle.. master değilim bu arada sadece sizlerle paylaşabileceğim şeyler varken bencillik edip kendime saklamak değil hepinizle paylaşmak istedim..

mümkünse ben almak isterimblissyusui 2. derece misiniz? 7 uyumlamak derken ne demek istediniz? şimdiden emekleriniz için Allah razı olsun...k8908

Ben de uyumlanmak istiyorumsevincli. Ancak bunun için daha önceden reikiye uyumlanmış olmam şart mı? Hiç bir reiki uyumlanmam yok.

usui, kundalini, bolluk bereket, 3.göz, gümüş mor alevi, nabız reikisi, melek bağlantıları uyumlamalarım var.. 7 tane derken bunu kastetmiştim.. :)
benim için her saat uygun.. haber vermeniz yeterli .. ben tüm uyumlamalarımı (çoğunu) ücretsiz aldım.. o yüzden başkalarının da böyle güzel bir şeyden yararlanmalarını isterim..

Çok teşekkürler ne gerekiyor?
Ben şu an istesem yapabilir misiniz?

evet olur şu anda birine daha göndericem..

Süper öyleyse ne yapmalıyım?
Özel mesaja il ve isim bilgilerimi mi gönder meliyim?
Nasıl yapıyorsunuz?

ben gönderimi yaparken yazmışsınız :(
bekledim biraz ama .. sanırım görmediniz mesajımı.. bu akşam 22:30'da burdayız inşallah..

merhaba deniz8 zahmet olmasa banada bu uygulamayı gönderir misin?actionsmile

merhaba,bu uygulamaya katılmak için daha önce uyumlanmış olmak gerekir mi,yapmamız gereken neler var,bilgilendirebilir misiniz?teşekkür ediyorum ilginize....

hayır uyumalama gerektirmez. olsa iyi olur ama şart değil. akşam müsaitseniz 22:00 da çalışmamızı yapacağız.. o zman yapmanız gerekenleri konuşuruz.. uygunsanız..

merhaba arkadaslar.Bende yeni uye olarak bu konuya katilmak istiyorum. ogrenilecek nekadar cok sey varmis meger.
hayır uyumalama gerektirmez. olsa iyi olur ama şart değil. akşam müsaitseniz 22:00 da çalışmamızı yapacağız.. o zman yapmanız gerekenleri konuşuruz.. uygunsanız..

evet elbette buyrun bekleriz sizi de :)

mesaj atıyorum tek tekk.. yapılması gerekenleri.

evet siz 22:30 da istemiştiniz o yuzden 22:30 da olacak zaten..

güzel bir uyumlamaydı çok tşk ederim
ellerimde ayaklarımda sanki ateş topu vardı bir de seans boyunca sağ ayağım uyuştu ve ağırlaştı, karıncalanma ve iğne batması vs hissettim..
emeğine sağlık denizcim Allah senden ve sevdiklerinden razı olsun
GMA uyumlaması için ne zaman müsait olursun

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri