- Reaksiyon puanı
- 1
partysmiley Astik bakalim panomuza, sevgiyle ruh esimi bekliyorumy789
evet çekim yasasıyla istediğiniz karakterlerde, istediğiniz şekilde istediğiniz boyutta istediğiniz kaş göz renkli insanı hayatına çekmeniz mümkün. ama bir düşünün bakalım; bu sizin istediğiniz insan acaba sizin için uygun olan insan mı? sizi gerçek anlamda tamamlayacak olan sizin diğer yarınız mı? yoksa bir anlık arzularınız ile yarattığınız bir fanteziniz mi? önce buna karar verin. benim size tavsiyem; sizin için en hayırlı olanı istemenizdir. aksi takdirde hep daha fazlasını ister durursunuz...
hayırlısı olsun....... yıllardır olmuyor zaten.... hayırlısı olsun..... çekim yasası falan derken şuan kendime kahkaha ile gülüyorum... aman yarabbim... ya aslında herşey çok komik.............
hayırlısı olsun....... yıllardır olmuyor zaten.... hayırlısı olsun..... çekim yasası falan derken şuan kendime kahkaha ile gülüyorum... aman yarabbim... ya aslında herşey çok komik.............
Bu sebepten olabilir mi olmayışı..
Bundan sonrada olmaz gibi bir aktif enerjin olabilir.
Sevgiler..actionsmile
doğru nedense artık olmaz ya da tüm güzel aşklar geride kaldı diye inanışım var... sanırım bunu değiştirmeliyim...
yardım yardım bunun için olumlama yapacak arkadaş...
Bu arada ben bi önceki sayfada bahsettiğim yöntemleri uygulamıştım. Yani olumlamalar yaptım. Olmuş gibi mektup yazdım. Ama 21 gün okumadım. Unuttum.10 gün okumuşumdur.Yazıya döktüğüm şekilde biriyle tanıştım. Düğüne 2 hafta kala ayrıldım sevincli Yani yazdıklarımı yarısı tuttu. Düğüne kadar olan kısım sevincli
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.