- Reaksiyon puanı
- 0
Çekim yasasını ilk öğrendiğim andan itibaren uygulamaya çalıştım. Çok kısa sürede sonuç almaya başladım. Önce küçük çekimler yaptım. Daha sonra ilerlettim. Epey başarılı oldum. Hatta nokta atışı yaptıklarım oldu. Fakat şuan kafamda bazı soru işaretleri var.Birincisi; bi çok çekimimde gerçekleştiğinde öyle çok mutlu olmuyordum. Olduğunda doğal karşılıyordum. Çok sevinmiyordum. Halbu ki çok istediğim şeylerdi. Acaba bunun sebebi şu mu: Çekim için imajinasyon yaparken, olmuş gibi düşünürken sevinme duygusunu o an yaşayıp tüketiyor muyum acaba.
İkinci sorum ise; özellikle diğer insanlarla ilgili çekimlerimde dileğim gerçekleşiyordu. Fakat bir süre sonra bakıyordum ki kötü şeyler oluyordu o kişilerle ilgili. Mesela bir arkadaşım ile ile aramız açıktı. Düzelmesi için çekim yapmıştım. Düzeldi. Düşündüğüm şekilde oldu hem de. Ama sonrasında o kişi bana kötü şeyler yaşattı. Bunun gibi başka şeyler de oldu. Bi yerde hata mı yapıyorum. O yüzden şimdi çekim yapmaya çekiniyorum biraz.
İkinci sorum ise; özellikle diğer insanlarla ilgili çekimlerimde dileğim gerçekleşiyordu. Fakat bir süre sonra bakıyordum ki kötü şeyler oluyordu o kişilerle ilgili. Mesela bir arkadaşım ile ile aramız açıktı. Düzelmesi için çekim yapmıştım. Düzeldi. Düşündüğüm şekilde oldu hem de. Ama sonrasında o kişi bana kötü şeyler yaşattı. Bunun gibi başka şeyler de oldu. Bi yerde hata mı yapıyorum. O yüzden şimdi çekim yapmaya çekiniyorum biraz.