evlenmek :D

evlenmek_güzel_şey:D

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
merhaba herkese güzel hayırlı günler diliyorum :).evlenmek hakkında ne düşünüyorsunuz ben 21 yaşında bir erkek olarak evlenmeyi çok güzel buluyorum.Allah nasip ederde bir bayan bulursam kendime göre ciddi bir evlilik yapcam.benim gibi bekar yada evlenmiş olanlar evlilik hakkında düşünceleriniz nelerdir.evlenenler evlendikten sonra hayatınızda ne gbi değişiklikler oldu ? y789f678h

Bizim sitenin bayanları evlilik diye diye çekim yasası ile seni çektiler. Buyrun bayanlar alın kısmetiniz burada khkh56

merhaba herkese güzel hayırlı günler diliyorum :).evlenmek hakkında ne düşünüyorsunuz ben 21 yaşında bir erkek olarak evlenmeyi çok güzel buluyorum.Allah nasip ederde bir bayan bulursam kendime göre ciddi bir evlilik yapcam.benim gibi bekar yada evlenmiş olanlar evlilik hakkında düşünceleriniz nelerdir.evlenenler evlendikten sonra hayatınızda ne gbi değişiklikler oldu ? y789f678h

21 yas biraz erken degil mi kuzum8977

evlilik mutlaka güzel bişeydir.insanın sevdiğiyle aynı evi,hayatı paylaşması,mutlu eder.21 yaşında bir erkek olup ta evliliğe kendini yakın hissetmen ilginç.ben 26 yaşındayım fakat henüz kendimi hazır hissetmiyorum.sanırım gamofobim var.dusun2
bence evlilik,sadece eşle evlenmekle bitmiyor.eşinin ailesiyle de evleniyosun.hele bir bayan,kendi ailesini bırakıp,yeni bir aileye 'gelin' olarak gidiyor.farklı adetler,farkı insanlar...evlilik gerçekten büyük bir iş.Allah herkese hayırlı evlilikler nasip etsin...

evlilik mutlaka güzel bişeydir.insanın sevdiğiyle aynı evi,hayatı paylaşması,mutlu eder.21 yaşında bir erkek olup ta evliliğe kendini yakın hissetmen ilginç.ben 26 yaşındayım fakat henüz kendimi hazır hissetmiyorum.sanırım gamofobim var.dusun2
bence evlilik,sadece eşle evlenmekle bitmiyor.eşinin ailesiyle de evleniyosun.hele bir bayan,kendi ailesini bırakıp,yeni bir aileye 'gelin' olarak gidiyor.farklı adetler,farkı insanlar...evlilik gerçekten büyük bir iş.Allah herkese hayırlı evlilikler nasip etsin...

Teşekkürler abla yorumun için :).bende tam olarak hazır hissetmiyorum ama ne biliyim güzel bişey düşününce.:)terli345

Tatlim anliyorum seni, sana su an saka gibi geliyor guzeldir tabi ki ama hayatinin kumari bana goreO0

Öyle düşünme abla :)).karşımıza Allah'ın izniyle doğru kişi çıkarsa güzel bir evlilik olur.Ben buna inanıyorum inşallah.Eğer birgün evlenmek nasip olursa eşimi çok sevcem başkasını gözüm görmüycek Rabbim herkese mutlu evlilikler nasip etsin.::)krz56krz56

cok idealist gordum sizi :) umarim bu sekilde de gelisir hayatiniz.

Bizim sitenin bayanları evlilik diye diye çekim yasası ile seni çektiler. Buyrun bayanlar alın kısmetiniz burada khkh56

haklısın canımın içi.. y789 ne çok evlilik meraklısı var girlhaha artık sayenizde ben de evliliğe sıcak bakmaya başladım..y789
forum aşk kokuyor bu aralar

Valla okulum bitipte öğretmen olmadan evlenmeyi düşünmüyorum ama sevdiğim adamdan evlenme teklifi aldım, evlenelim evlenelim diye de baskı yapıyor. Bende 21 yaşımdayım ve ilk erkek arkadaşım. Daha evvelki 2 birlikteliğim sanaldan olmuştu ve hiç buluşmamıştım. O yüzden onları saymıyorum ve aptallık etmişim hih33
Aslında biz evli gibiyiz, okumama rağmen yanına gidip çalışıyorum. Gerçi çalışmıyorum ama onu görebilmek için aileme çalıştığımı söylemek durumunda kaldım. 2 katı para teklifi edip işten ayrılmamı evime dönmemi rica ettiler ama dünyaları verseler onun yanından ayrılmam :)
İlk yemeklerimi ona yaptım, önceden evin tek çocuğu ve bitanesi olarak suyum bile ayağıma gelirdi. Şimdi her yemeği yapmayı ve hizmet etmeyi öğrendim. Temizlik bile yapmıyordum doğru düzgün onları da yaptım. İşin ilginç tarafı bu kadar güzel ve titiz temizlik yaptığımı ve bu kadar lezzetli yemekler yapacağımı bilmiyordum. Kendim bile yaptığım yemeklere hayran kalarak bol bol yedim ve 4-5 kilo aldım :/
Onun iş yerinde her kesimden insanlarla muhattap olmayı öğrendim. Daha evvel bir kez söylediğimde ya da birşey anlattığımda anlamayan insanlara bağırır ve bir daha aynısını söylemezdim. Kapasitesi düşük insanlara da tahammülüm yoktu ama şimdi insanlara karşı sabırlı olmayı ve sakin olmayı öğrendim, bana çok şey kattı.
Fakat evlilikten korkuyorum, hem daha okulum bitmedi ve mesleğime başlayamadım hem de hiç erkek arkadaşı olmamış birinin günün birinde birini bularak evlenme niyetiyle ailesinin karşısına çıkagelmiş biri olmak istemiyorum. Ayrıca aramızdaki yaş farkını (11 yaş) ve evlenip boşanmış olmasını sorun yapacak olabilirler. Maddi durumu da ailemin ki kadar iyi değil, ama benim paraya değil adam gibi adama ihtiyacım var. İleride bana kalıcak büyük serveti biliyorum ama sırf benden daha altta diye evlenmeme izin vermeyecekleri adamı da bırakmak istemiyorum çünkü o benim ruh ikizim. Karşılaştığım en mükemmel insan, geçmişte çok acı çekmiş ve şimdi acı çekmesine izin vermeyeceğim. Ailemin karşısında durup rahatlıkla rest çekebilirim çünkü herşeyin üstesinden gelebilecek kadar güçlü biriyim.
Eğer bir gün korkularımla yüzleşip evlenmek istersem, pişman olmayacağımdan eminim. O'na değer...

Bu güzel günlerin hatırına aileme rest cekerim diyosun.pişman olmazsın umarım..

hmm dilerim ki pişman olmazsın ama olacağını da sanmıyorum after .. yüreğinin sesini dinlemen çok güzel :)

Güzel günler için değil, güzel kalpli bir insan için.
Ve şu ana kadar pişman olacağım hiç birşey yapmadım.

siz yinede dikkatli hareket edin. karar vermeden once bir kez daha genel yorumlayin yasaminizi.

Böyle zamanda parayı değil de güzel bir gönlü isteyen insanların varlığına ne kadar çok ihtiyacımız var aslında :) After Life, sevginden dolayı seni tebrik ediyorum. Eğer gerçekten böyle sevmeye devam edersen, en güzel evliliği de sen yaparsın, en güzel yuvayı da sen kurarsın. En büyük zenginlikler de senin olur.

Ama matri arkadaşım çok güzel söylemiş. Onun söylediğine çok dikkat et. Haklılık payı var.

Sevgiler :)

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri