izleyemiyorum

iReminem

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
valla ben istesemde izleyemiyorum artk çok sıkılıorum kalkıorum başından.çok ii oldu ders çalşmama engel oluodu ve başına oturunca ağzım boş durmuodu hç bişeler tıkınıodum sürekli

Telkinlere ara vereli 1 ay olacak neredeyse. Ama bu dinlemediğim dönemde bile Tv izleme isteğim tamamen yok oldu. Haftada 3 dizi için tv yi açıyorum. Bitince kapatıyorum tv'yi. Benim için bu bile mucize.

Harika, buna çok sevindim işte. Bu sayede pek çok aktiviteye vaktin kalacak. Bu aralar kabus gibi dizilerden başka bir şey de yok zaten. İnsanın beynini bir sürü abuk sabuk fikirle ve duygularla dolduruyorlar. En iyisini yapmışsın :)) Ben de şu polisiye dizilerden bir yakamı sıyırabilsem :)) Fazla cazipler yahu:))

Bende bu sezon hiç dizi izlemedim.Televizyonu hiç açmıyorum nerdeyse.Gerçi internete fazla sarıldım ama olsun.Televizyondan iyidir.

Bende bu sezon hiç dizi izlemedim.Televizyonu hiç açmıyorum nerdeyse.Gerçi internete fazla sarıldım ama olsun.Televizyondan iyidir.
Televizyonsuz tamam da internetsiz çok zor.y789

Harika, buna çok sevindim işte. Bu sayede pek çok aktiviteye vaktin kalacak. Bu aralar kabus gibi dizilerden başka bir şey de yok zaten. İnsanın beynini bir sürü abuk sabuk fikirle ve duygularla dolduruyorlar. En iyisini yapmışsın :)) Ben de şu polisiye dizilerden bir yakamı sıyırabilsem :)) Fazla cazipler yahu:))

Evet tv deki beyin yıkama eylemlerinden uzağım artık çok şükür. Ama ben de internete sardım. Çok işim olmasına rağmen pc başından kalkamıyorum. Gerçi nette gezdiğim siteler öğretici geliştirici bilgileri okuduğum siteler fakat dozunu ayarlayamıyorum bir türlü.

Gercekten muthis bir degisim yaklasik 2.5 aydir dinliyorum ve nerdeyse hic TV izlemek icimden gelmiyor:) Onceden izledigim dizileri bile izlemiyorum, siz de de bu etki mevcut mu ben de hala devam ediyor da:zpzp:

Çoğu insan sigarayı bırakır ben de sigara bırakır gibi TV yi bıraktım gerçekten çok bağımlıymışım. Soranlara öyle diyorum: "Bıraktım ben, izlemiyorum." Şimdi yalnız bir gün bir dizi izliyorum. Reklamları izlemeye dinlemeye tahamül edemiyorum. Artık tv ye hem vakit ayırmıyorum, hem de vakit ayırmayı seçersem izleyeceklerim konusunda daha seçici davranıyorum. Her güne bir dizi yok sadece çok ilgimi çeken şeyleri izliyorum.

eve gelince yapacak bir is buldugunuz zaman kesinlikle televizyona ihtiyaciniz kalmiyo, yapacak isiniz olmadigi icin, tv ye muhtac kaliyoruz.

Dik yürüme , göz teması gibi birçok etkisini görsem de tv izleme konusunda bişey diyemem çünkü telkin dinlemeden öncede zaten çok tv izlemiyordum.Ama şöyle birşey söyleyebilirim.Önceden laptop başında çok vakit geçirirken,telkinleri dinledikten sonra da bu değişmedi y789

Ben de zaten çok tv izleyen biri değilim.Bu konuyu görünce böyle bir etkisi olduğunu da bilmiyordum.Demek ki artık hiç izlemeyeceğim. t678

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri