Kocam bir mühendisti...

sevgili phillis, zaten üslup konusunda ben sizi kastetmemişim ki. ben pimpinella anisum hanımefendiyi kastetmişim. siz üstünüze alınmışsınız :)

şu blue jalon mudur nedir o da sizi değil beni kastetmiş. hoş bana üsluptan bahseden adam hödük gibi girmiş lafa.

yani sizinle ilgili bir sorun yok efendim. siz başından beri sevgili, saygılı bir insansınız :)

Evet bende farkettim bir yanlisik olmus benden dolayi, bu forumda yeniyim daha...tekrar okudum yanlis cevaplama olmus benden :)) artik idare ediny789

sevgili phillis, zaten üslup konusunda ben sizi kastetmemişim ki. ben pimpinella anisum hanımefendiyi kastetmişim. siz üstünüze alınmışsınız :)

şu blue jalon mudur nedir o da sizi değil beni kastetmiş. hoş bana üsluptan bahseden adam hödük gibi girmiş lafa.

yani sizinle ilgili bir sorun yok efendim. siz başından beri sevgili, saygılı bir insansınız :)

yaşın 19'muş bilseydim yazmazdım özür dilerimt678

etme cahil ile sohbet küstürürsün demiş. buna rağmen ben onu da affederim sevgili phillis :)

ben juger'ime katılıyorum.. herkes olayı inceleme kahramanı mı kesildi ne :)))
hoşuma gitti ve paylaştım. tartışma ortamı yaratmak için değil.!!!
her erkeğin gelgitler yaşadığı dönemler de olabilir. bu durumda o çiçek bu defa erkeğini sulamalı.. her zaman çiçek değil dimi ama. arada erkeğin de sulanmaya çok ihtiyacı oluyor..

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri