şşttt kimse duymasın arkadaşlar o 's' (sıkıntı kelimesinin kısaltması)) O duyguyu küçütmeye önce harflerinden başlamıştık acemişirineyle...
)
Şirinem bak küçük 's' yaptım) kurtul artık şu 's' den ya.
şşttt kimse duymasın arkadaşlar o 's' (sıkıntı kelimesinin kısaltması)) O duyguyu küçütmeye önce harflerinden başlamıştık acemişirineyle...
)
Şirinem bak küçük 's' yaptım) kurtul artık şu 's' den ya.
sevinclisevinclisevincliheheh ilahi sweeet ya sen cok yasa emi...
Ben de `s` yi hep acemisirine yi uzen bir kisi oalrak algiliyordumy789y789hihihi rahatladim simdi...
Emin ol gidecek hatta baak gidiyor gitti bile heheecanim sükür beni üzen biri degil ama su varki rahatsizligi mevcut smileydance ama gidecekk insaallah smil56
selam .. umarım hayatında hersey güzel olur ..
acemi şirine, bence sen o s nin nedenini biliyosun ama kendine bile söyleyemiyosun gibi geliyor bana?
Ya da kafaya çok taktın ve kendini şartladın içimde bi s var diye. Başka ne açıklaması olabilir bilmiyorum şekerim![]()
Bence sen Beki Bisanın sitesinde yer alan bilinçaltı temizliği meditasyonunu bir dene, belki işe yarar. Belki gerçekten bilinçaltında farkına varamadığın bir nedenden dolayı çıkıyordur. İşte linki bu:
Bilinç Altını Temizleme Meditasyonu | Beki Bisa
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.