-HAYATA YENIDEN BASLAMAK VE BASARMAK-

`S` yi ben de merak ettim cok dogrusu:) Ne demek bu ammaa ayaaa...

şşttt kimse duymasın arkadaşlar o 's' (sıkıntı kelimesinin kısaltması) :)) O duyguyu küçütmeye önce harflerinden başlamıştık acemişirineyle... :))

Şirinem bak küçük 's' yaptım :)) kurtul artık şu 's' den ya.

şşttt kimse duymasın arkadaşlar o 's' (sıkıntı kelimesinin kısaltması) :)) O duyguyu küçütmeye önce harflerinden başlamıştık acemişirineyle... :))

sevinclisevinclisevincliheheh ilahi sweeet ya sen cok yasa emi...

Ben de `s` yi hep acemisirine yi uzen bir kisi oalrak algiliyordumy789y789hihihi rahatladim simdi...

insaallah sweetim insaallah..

O0

sevinclisevinclisevincliheheh ilahi sweeet ya sen cok yasa emi...

Ben de `s` yi hep acemisirine yi uzen bir kisi oalrak algiliyordumy789y789hihihi rahatladim simdi...

canim sükür beni üzen biri degil ama su varki rahatsizligi mevcut smileydance ama gidecekk insaallah smil56

canim sevgili günlügüm,

bugün sabah almis oldugum haber ile kisa bi zaman icin kafam allak bullak hüzün oldu.. samimi dostumun anne ve babasi türkiyede vefat

etmisler.. Basimiz sagolsun ve insaallah mekanlari cennet olsun, kalanlarada selamet olsun.. tuhaf olanida ne

biliyormusun??? rüyalarimi yazacagim demistim hatirlarsan gecenki yazimda.. belki rüyalarimda

bana bir isaret vardir ve bu isaret sayesinde bu "S" nin ne oldugunu cikarabiliriz diye bildirmistim.. Madem günlük hayatta

bi türlü tüm ugras ve cabalara hatta bazen kaale almamama ragmen var olmasi ile cözüm bulamuyorum belki bu yolla bulurum

diye.. Sabah 6. kalktim ve gördügüm rüyayi aklimda kaldigi ile yazdim.. Ve sonra Rabbim hayirlara getir dedikten sonra

kahvemi yudumlarken aklima böyle bir rüyayi görmüs birisinin tabir ettigi sözler gelmisti.. ve ben dedimki aman Allah´im

bugün cook sevdigim birisinin yakini vefat edecek ve

ben bunu duyup ögrenecegim dedim.. Sonra yillarrr önce kendime vermis oldugum sözü hatirladim di.. Yillar önce kendime rüyalarimi

anlatmiyacagima ve yorum yapmiyacagima dair söz almistim... Cünkü o zamanlarda yasim ufakta olsa bilincli görüpte

hatirladigim rüyalar cikiyordu ve ben buna hazir degilim istemiyorum diyerek ve kendime söz vererek bidaha hic üstünde

yogunlasmadim... Gördüklerim ciktiysada üstünde durmadim, hayirdir dedim ve bitirdimdi.. Neyseki, böyle

karmasalikta ise gittim ve aradan bir iki saat sonra arkadasim aradi ve haberi bana bildirdi.. Bu yolla bu "S" nin

cikacagini hic ihtimal vermedigim icin bir daha tekrar rüyalarimi yazmak bi kenara tekrar üstünde durmamak icin karar

aldim, her ne kadarda telkinler sayesinde rüyalarim ön plana ciktilarsada ve ben onlari birebir gercek gibi yasasamda

sabahlari yorgun argin kalksamda cözüm baska yoldan gelecegini isteyerek ve umarak bu rüya konusunu burada

kapatacagim... Canim günlügüm, herseyde var bi hayir diyerek böyle bi yorgunlugun ve hüznün üstünden her gün

öyle yada böyle gectigini daha iyi anladim ve hayat her ne olursa olsun ne kadar kisa oldugunu.. Bu kadar kisa

bir hayatta istediklerim ne ve ben bu istediklerime iyi ve kötü ulasabilmek icin neler cabaliyorum diye..

Gayet iyi yoldayim.. Dogrularim ve yanlislarimla.. Caliskanligim ve tembelligimle.. iyiliklerim ve kötülüklerimle..

ve ölüm birgün degil bugün

dahi benide ziyarete geldiginde, ruhumu teslim ederken "keske

su olsaydi da hayatimda öyle ölseydim diyebilecegim bisi yok"..

Sükür verdigin aileme..

Sükür verdigin sevdiklerime..

Sükür beni seven ve sevmeyenlere..

Sükür tüm cabalarima ugraslarima..

Sükür tüm iyi ve kötü günlerime..

Sükür tam ve eksik olan herseye..

Sükür bana verdigin ve bende bulunmayan tüm nimetlere...

Sükürler olsun...O0

Canim sevgili günlügüm...

Hayat devam ediyor iyisi ile kötüsü ile.. Sükür Saglik yerinde.. Sükür Sevdiklerimiz yakinlarimizda.. Sükür bi sorun teskil edecek

bi durum yok hayatimizda.. Iki gün evvel ne oluyor simdi ise neler oluyor diye de hayatin ne kadar garib oldugunuda

söylememek elde degil.. Icimdeki "S" gelince ben onu yenmekten oda beni galip etmekten pes etmiyor ama yok öyle yagma

derler yaaa aynen o sekildeyim su an :))..

Bisi söylim sana su iki gündür fazla umrumda da degil hani.. Bana ne yaa, varsan varsin, geliyorsan geliyorsun diyorum

sivistirip yolluyorum :)) Hadi bakalim.. Bu kadar muhabbet yeter günlügüm..

herseyin yolunda oldugunu bil yeter..

Canim sevgili günlügüm,

her gecen gün bir diger günü kovaliyor... Yani zaman akip akip gidiyor..

bu akip giden zamanin icinde bir acemi ve bu acemiyi seven, destekleyen bir sürüüü tanidik tanimadik muhtesem ve mükemmel

insanlar.. Hepsi icin ayri ayri tesekkür ederim..

Hayatimda olan ve gerceklesen hersey icin sükür ederim..

ben ve "S" sanirim arkadas olduk, yani istemeyerek... O benden ayrilmak istemiyor.. ama bende pek iyi davranmiyorum

kendisine, diyorum artik gitme vaktin gelmedimi??? Sükür bi zarari yok, yokta hani birden ve aniden gelisleri yokmu..

Telkinlere halen devam ediyorum.. Rüyalarla aram iste ilk oldugu günkü gibi.. Sabah kalktigimda halen daha geceden sabaha

tüm evi bastan asagi silmis süpürmüs ve üstüne üstelik ne kadar is var güc var hepsini bir güne sigdirmis gibi olsamda tek

duam kabus görmemem.. Diger türlü hic bi zararini görmedim.. Bilakis, hareketliligime hareket, canliligima canlilik, neseme

daha da nese katiyorlar.. Iste bide su "S" kovmayi yada göndermeyi de yapmaya baslasalar hersey yolunda olacak ama

inaniyor ve biliyorum oda birgün gidecek.. Hemde cook az kaldi...

Bugünkü günüme, bugünkü sagligima, bugünkü huzuruma, bugünkü neseme, bugünkü sevdiklerime ve bugünkü zenginligime sükürler olsun..

selam .. umarım hayatında hersey güzel olur ..

acemi şirine, bence sen o s nin nedenini biliyosun ama kendine bile söyleyemiyosun gibi geliyor bana?

Ya da kafaya çok taktın ve kendini şartladın içimde bi s var diye. Başka ne açıklaması olabilir bilmiyorum şekerim :D

acemi şirine, bence sen o s nin nedenini biliyosun ama kendine bile söyleyemiyosun gibi geliyor bana?

Ya da kafaya çok taktın ve kendini şartladın içimde bi s var diye. Başka ne açıklaması olabilir bilmiyorum şekerim :D

Diger insanlari bilemem ve onlarda yorum yapamam ama kendim icin söyleyebilirimki sifaa neredeyse, huzur neredeyse, bilgi neredeyse, nese neredeyse, özgürlük neredeyse ben hep elimden geldigince o yöne gittim..

Evet arada yalniz kaldim, yanlis anlasildim hatta hic anlasilmadim sevincli ama benim icin sorun degildi.. Önemli olan kendimin ne istedigi ve hissettigiydi kimseye zarar vermeden..

Ven sen cook güzel bir noktaya deginiyorsun, kendince haklisin, tanimadigin bir kisinin burada yardim arayisi ve kendisinin bile bi türlü cözemedigi, nereden geldi, niye geldigini bilmedigi bi nokta hakkinda "biliyorsun ama söylemiyorsun, yada sartlandirdin kendini ve ondan geliyor baska bisi düsünemiyorum gibi" yorum yapiyorsun..

Ben ise tek sunu söylüyorum keske keske hakli olsanda, ben bilsem ve bilsemde ne oldugunu söylesem, söylesemde yardimci olabilseniz bana ve olabilsem kendime..

y789

Bence sen Beki Bisanın sitesinde yer alan bilinçaltı temizliği meditasyonunu bir dene, belki işe yarar. Belki gerçekten bilinçaltında farkına varamadığın bir nedenden dolayı çıkıyordur. İşte linki bu:

Bilinç Altını Temizleme Meditasyonu | Beki Bisa

Bence sen Beki Bisanın sitesinde yer alan bilinçaltı temizliği meditasyonunu bir dene, belki işe yarar. Belki gerçekten bilinçaltında farkına varamadığın bir nedenden dolayı çıkıyordur. İşte linki bu:

Bilinç Altını Temizleme Meditasyonu | Beki Bisa

tsk ederim sweetim, bende zaten hep bunu diyorum ya, bilmedigim ve farkina varmadigim birsey var sanirim bir türlü kendimin o noktayi bulamadigim, cünkü hersey sükür yolunda ve hersey iyi, hatta bi yazimda paylasmistim simdi bilemeigim hangisi, sanirim bilincalti beni uyariyor yada o noktada uyanmami istiyor ama ben bi türlü anliyamiyorum...

evet bunu bi okuyayim, anlamadigim noktalari yazayim ve insaallah bi basliyayim..

yardim ve destekleriniz icin gercekten tesekkürler... O0

Okunacak pek bişey yok aslında önce dinleyeceksin içine sinerse söyledikleri dediklerini yapıp konsantre olarak uygulayacaksın o kadar. :)) Daha önce böyle bir çalışma yapmadıysan ve imgeleme konusunda sıkıntın olursa belki bir kaç kez uygulamak daha doğru olur.

Canim sevgili biricik günlügüm,

eve adimimi 25 dakika evvel attim ve ayakkablarimi cikardigimda ne kadar yorgun oldugumu anladim..

Bugün biraz yogun ve yorucu bir gündü..

Insanin konusabilmesinin ve kendini anlatabilmesinin ne kadar önemli oldugunu bugün biraz daha idrak ettim..

Hele birde yabanci bir ülkedeysen ve o dili bilmiyorsan ve hatta birilerine bagimli ve mecbursan ne kadarda

garib ve zorlandigini anliyorsun..

Insan herseyi en iyi en muhtesem sekilde yapamaz ama bugün bir daha ögrendim ki hayatta en önemli unsur bir

insan icin "Istek ve azim"mis.. Cünkü bunlar varsa hangi yasta olursan ol, mükemmel olmasada kendini ifade

edebilecek ve yetecek kadar ögrenebiliyorsun..

Bu yüzden sevgili günlügüm hayatta sevdiklerimize ve hayatimiza yeni yeni girenlere verebilecegimiz en güzel

hediye onlari istek ve azim yolunda

hep uyarmak ve bu iki noktayi hatirlatmak..

Cünkü bu ikisi gittimi heveste gidiyor, ugrasta gidiyor ve hayattan zevk alma da gidiyor..

Bugünlük icin is yerine gelen bir kac insandan bunlari sezinledim.. Yardim etmek hem isim geregi hem insanlik

geregi görevim ama bir insanin kendisinde de istek ve azim olmali, merak olmali ugras olmali bunuda

bir daha bir daha fark ettim...

acemi şirien artık metale başlama zamanın gelmiş senin.. ego güven ve kendine güven den sonra artık ronnie james dioya başla.. ilk dinleyeceğin şarkı da holy diver olsun.... iyi gelir... günlüğün falan şaha kalkar...... :)

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri