Kim Hangi Telkinleri Dinliyor

davutby

New member
1
HD RANK
Reaksiyon puanı
1
Benim dinlediklerim:

1.Topluluk karşısında k.
2.sosyallik artırıcı
3.Kendine güven
4.Büyüme
5.Eril enerji

Merhabalar
Telkinlerin kesinlikle faydasinin oldugunu kesinlikle faydali oldugunu goruyorum ve boyle bir calismayi bizlerle paylasan arkadaslara cok tesekkur ediyorum.OGRenmek istedigim bir konu var bir kac gunden beri kafami kurcaliyor.

Kuantum olumlama ile ilgi kitaplarda ve internet sitelerinde olumlamalar BEN oznesi olaak geciyor.Ornegin soyle.Ben kendimi seviyorum ve kendimi bagisliyorum seklinde oluyor,ama buradaki telkinlerin icerisinde birisi bize dikte ediyor SEN olarak ,ornegin
SEN kendini bagisliyosun ve bundan sonra kendine guveniyorsun VB,seklinde ikisinin arasindaki fark nedir kendi kendimize kafamizin icerinde konusurken olumlama yaparken SEN mi? diye baslamaliyiz yoksa BEN mi? diye ,aydinlatirsaniz cok memnunolurum

1. Erken Uyanma
2. Suçluluk
3. Ego güven
4. Kendine güven
5. Sosyallik Arttırıcı
6. Topluluk Karşısında Konuşma

Merhabalar
Telkinlerin kesinlikle faydasinin oldugunu kesinlikle faydali oldugunu goruyorum ve boyle bir calismayi bizlerle paylasan arkadaslara cok tesekkur ediyorum.OGRenmek istedigim bir konu var bir kac gunden beri kafami kurcaliyor.

Kuantum olumlama ile ilgi kitaplarda ve internet sitelerinde olumlamalar BEN oznesi olaak geciyor.Ornegin soyle.Ben kendimi seviyorum ve kendimi bagisliyorum seklinde oluyor,ama buradaki telkinlerin icerisinde birisi bize dikte ediyor SEN olarak ,ornegin
SEN kendini bagisliyosun ve bundan sonra kendine guveniyorsun VB,seklinde ikisinin arasindaki fark nedir kendi kendimize kafamizin icerinde konusurken olumlama yaparken SEN mi? diye baslamaliyiz yoksa BEN mi? diye ,aydinlatirsaniz cok memnunolurum

Sevgili ancasinan,

Telkinlerde `sen`` oznesinin gecme sebebi adi uzerinde telkin ve sana disaridan birinin soyledigi cumleleri iceriyor, daha cok nesnel ve geneldir , oysa, olumlamalari kendin icin yaparsin, ozel ve sadece sana ozeldir dolayisiyla ``ben `-cil`` dusunce on planda olmasi gerekir.

Umarim yardimci olabilmisimdir,
Kalin saglicakla...girlhaha

Ben su an `` ego+ sosyallik arttirici + erken uyanma+ koruma kalkani+ baskalarinin dus. onemsememe `` dinliyorum...

ego
kendine güven
sosyallik artırıcı

ego
kendine güven
erken kalk
zinde kalk
ertelemeyi bırak
ve kendi yaptığım telkinler.....

bende en yakın zamanda telkinlerime başlıcam çok saldım bu aralar:(

bence seni pratik yaşamında başarılı ve mutlu kılacak telkinler dinle özelliklerini bir yere yaz ve ona göre bir liste çıkar..... istiyorsan birlikte yapabilir karşılıklı tavsiyeleşebiliriz...... esenlikler....

bence seni pratik yaşamında başarılı ve mutlu kılacak telkinler dinle özelliklerini bir yere yaz ve ona göre bir liste çıkar..... istiyorsan birlikte yapabilir karşılıklı tavsiyeleşebiliriz...... esenlikler....

bırakma sebeplerimden biride şu ki bende çok fazla baş ağrısı yaptı, bu yüzden bir süre ara verdim kendimi bu konudada olumlasamda başaramadım hergün ağrı kesici içmekten bıkmıştım bir ara, okadar çok ağrı yapmıştı malesef:((

bence başağrısı varsa doğru yoldasın demek.. başağrılarını çok çektim... çok uzn sürmüyor 3 4 gün sürüyor.. ama bu iyiye işaret demek... telkinleri mutluluk telkiniyle birlikte dinle bence.. ... bir de koruma kalkanını da katabilirsin aralarına iyi olur..... öpüyorum yanaklarından

bence başağrısı varsa doğru yoldasın demek.. başağrılarını çok çektim... çok uzn sürmüyor 3 4 gün sürüyor.. ama bu iyiye işaret demek... telkinleri mutluluk telkiniyle birlikte dinle bence.. ... bir de koruma kalkanını da katabilirsin aralarına iyi olur..... öpüyorum yanaklarından

3 4 günde malesef ki geçmedi uzun zamandır dinliyorum ama geçmedi nedenini bilemiyorum..:( bunun için ne önerirsiniz arkadaşlar?

ben yaklaşık 8 gundur dinliyorum her gun agrıyo

evet gerçekten çok ağrı yapıyor bir ara hergün ağrı kesici almaktan bıkmıştım malesef o yüzden dinleyesim gelmiyor pek=((

telkinlerle ilgili bir problemimde şu ki gün içinde dinleyemediğim zamanlarda gece uyurken dinlemek istiyorum..
takıyorum kulaklığı sabah kalktığımda 2 kulaklıkta malesef kulağımda olmuyor:) uyuz oluyorum bu duruma kendimmi çıkartıyorum bilmiyorum ama muhtemelen kendim çıkarıyorumdur (kim çıkarcak başka)ama hatırlayamıyorum ve bu durumdan çok rahatsızım bu sorunu yaşayan arkadaşlar varmı?

telkinlerle ilgili bir problemimde şu ki gün içinde dinleyemediğim zamanlarda gece uyurken dinlemek istiyorum..
takıyorum kulaklığı sabah kalktığımda 2 kulaklıkta malesef kulağımda olmuyor:) uyuz oluyorum bu duruma kendimmi çıkartıyorum bilmiyorum ama muhtemelen kendim çıkarıyorumdur (kim çıkarcak başka)ama hatırlayamıyorum ve bu durumdan çok rahatsızım bu sorunu yaşayan arkadaşlar varmı?
kendiniz çıkartıyorsanız kulaklığı demek ki rahatsız etmiştir.Kulaklığın bir saat kulakta durması bile bakteri oluşumunu bi kaç kat arttırıo die biliyorum.Bence kimse kulaklıktan dinlemesin.

kendiniz çıkartıyorsanız kulaklığı demek ki rahatsız etmiştir.Kulaklığın bir saat kulakta durması bile bakteri oluşumunu bi kaç kat arttırıo die biliyorum.Bence kimse kulaklıktan dinlemesin.

Peki bunu mp3 çaların sesini dışarıya vererek orta ses ayarında dinlesek etkisi nasıl olur?

Peki bunu mp3 çaların sesini dışarıya vererek orta ses ayarında dinlesek etkisi nasıl olur?

O şekilde dinleyebilirsiniz. Telkin müziklerini kulağınıza gelecek şekilde minimum ses seviyesi dinlemek için uygundur. Önemli olan bir şekilde müziğe dikkat kesildiğinizde duyabilmek.

Ben kulaklıkla dinliyorum hem de tek kulaklık etkisini de görüyorum :)

ego
kendine güven
sosyallik artırıcı
başkalarının düşüncelerini önemsememe
koruma kalkanı
topluluk karşısında konuşma

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri