Süper kupayı kim alır sizce :)

Süper Kupayı sizce kim alır? :))

• Kullanılan toplam oy
    11
Durum
Konu yönetici tarafından kapatılmıştır.
valla bende bi erkek için cimbomdan vazgeçmem :)))

bence GALATASARAY alacak:))

büyük konuşmayı sevmem ama konuşacağım . kuantumun kralını evrenden çekeceğim : eminim , içimde bir gram şüphe yok fenerbahçe maçı kazanacak !

ben büyük konuşmucam ama bütün herşey sanki galatasaray ın süper kupayı alması için meydana geliyor ben inanıyorum allahın izniyle alıcaz kupayı :)

GALATAYARAAAAAAAYYYY..... gssmile

CİM BOM BOM ALDIIIIIII........

Thanks baby ;)

sarıyla kırmızıyla alnımızın akıyla EN BÜYÜK AŞKIM CİMBOMUM <3

cüneyt çakıra burdan sevgilerimi gönderiyorum .

yiğidi öldür ama hakkını yeme demişler biz 10 kişi kaldık haksız yere bir kırmızı kart aldık ve ona rağmen muhteşem oynadık keşke hakem daha adaletli olsaydı ama biz çok güzel oynadık hepsini alnından öpüyorum sonuna kadar hakettik

yiğidi öldür ama hakkını yeme demişler biz 10 kişi kaldık haksız yere bir kırmızı kart aldık ve ona rağmen muhteşem oynadık keşke hakem daha adaletli olsaydı ama biz çok güzel oynadık hepsini alnından öpüyorum sonuna kadar hakettik

bir şeyin haksızlığından emin olmak için orada olanlara canlı olarak tanık olman gerekiyordu ..

küfür edip etmediğini bilmiyorum ama ya ettiyse ..

başarısızlığı bahanelere vurmak acizliktir ..

tebrikler ..

bir şeyin haksızlığından emin olmak için orada olanlara canlı olarak tanık olman gerekiyordu ..

küfür edip etmediğini bilmiyorum ama ya ettiyse ..

başarısızlığı bahanelere vurmak acizliktir ..

tebrikler ..
küfür ettiyse önce hakemin kararına bakacaksın ettiysede sonuna kadar haketti hakem
2. si burada herhangi bir başarısızlık göremediğim için acizlikten hiç bahsetmicem
benim takımım orada sonuna kadar haketti kupayı gerisi boşşşşşşşşş
SARIYLSA KIRMIZIYLA ALNIMIZIN AKIYLA ALDIK KUPAYI.........

haksız yere kırmızı kart mı ? güldürme beni ilk yarı atması gerekiyordu o çirkefi .

Mac bıtelı kac gun oldu hala tartısmalar suruyor mu :) yalnız fenere bır yılda ıkı kere kupayı kaptırmadık ya bravo bıze ;)

hakeden aldı kupayı..
her zamanki gibi.

Şşşşt çocuklar, uslu uslu tartıştınız katılan herkese teşekkürler. Herkesin bakış açısına göre değişir bu işler. Herkes kendi takımı kazansın ister. Ben cantilmenlik kazansın istiyorum. Yayında ve yağımda emeği geçen herkese teşekkürler. Konunun kapatılma vakti geldi bence. E biraz da kişisel gelişime mi dönsek? :)

Herkese sevgiler. Başka kupa heyecanlarında görüşürüz. :)

Sevgılı ugur,pozısyonu bı daha gosterır mısın,bak top adamın ayagından cıktııı......hehehe

Durum
Konu yönetici tarafından kapatılmıştır.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri