Güleryüzlü, enerjik bir yapıya sahip olduğum için bazen kötügözlerin etkisinde kalabiliyordum.
Ancak dua, spor ve bazı korunma yöntemleriyle bunu çok aza indirgedim.
Bazı insanların nedense enerjileri kötü
insanları bilerek yada farkında olmayarak etkileyebiliyorlar. Çalıştığım yerde bir iki kişinin yanındayken bana bakışlarından sonra "bir anda sol şakağımda bir his oluşuyor, sanki batma hissi gibi ve 15 - 20 sn devam ediyor"..ben hemen dua okuyorum..bulunduğum yer müsaitse esneme hareketleri yapıyorum, yada hemen ellerimi yıkıyorum..vs..kendimi koruyorum..etkisinden korunuyorum...Ancak merak ettiğim birşey var?
sorum şu ; bu durum neden oluyor? yani o insanın bana nazarından, yani beğenisinden oluşan bir his mi?..yoksa bilinçli olarak kötü enerji gönderme mi oluyor? yoksa benimkisi psikolojik mi?..
Bu konuyla ilgili bir açıklama yapabilecek bir yetkilimiz var mı?..
...yanlız konuyla ilgili gerçekten bilgiye sahip, deneyimli kişilerin cevaplarını bekliyorum..çünkü bilmeyen bir kişinin yorumundan ben veya bu durumda olan bir başkası etkilenebilir..lütfen bu isteğimin değerlendirilmesi ricasıyla ..şimdiden teşekkür ederim.
Ancak dua, spor ve bazı korunma yöntemleriyle bunu çok aza indirgedim.
Bazı insanların nedense enerjileri kötü
sorum şu ; bu durum neden oluyor? yani o insanın bana nazarından, yani beğenisinden oluşan bir his mi?..yoksa bilinçli olarak kötü enerji gönderme mi oluyor? yoksa benimkisi psikolojik mi?..
Bu konuyla ilgili bir açıklama yapabilecek bir yetkilimiz var mı?..
...yanlız konuyla ilgili gerçekten bilgiye sahip, deneyimli kişilerin cevaplarını bekliyorum..çünkü bilmeyen bir kişinin yorumundan ben veya bu durumda olan bir başkası etkilenebilir..lütfen bu isteğimin değerlendirilmesi ricasıyla ..şimdiden teşekkür ederim.