vaveylaaanın günlüğü

benim senin aptal olduğuna dair bir iddiam olmadı zaten neyse anladm ne demek istediğini teşekkür ederim

ben onu kendime dedim durumu farkedemicekkadar aptal diiliz gibi manasında

yalnızlık alışkanlığa dönüşmüşse eğer sanırım yapacak fazlada bişi yok gibi. bugünlerde böyle hissediyorum en ufak şeyde yine kaçıyor, uykuya saklanıyorum. uyuyorum hep yaşayamadıklarımı, söyleyemediklerimi orada yapabilmek için böylesi kolayıma geliyor.

yalnızlık alışkanlığa dönüşmüşse eğer sanırım yapacak fazlada bişi yok gibi. bugünlerde böyle hissediyorum en ufak şeyde yine kaçıyor, uykuya saklanıyorum. uyuyorum hep yaşayamadıklarımı, söyleyemediklerimi orada yapabilmek için böylesi kolayıma geliyor.

Sevgili Vaveylaaa,

Ne zamandir telkin dinliyorsun ya da dinliyor musun?

şöle diyebilirmiyiz bi obez yada alkolik oyun bagamlısı gibi uyuyarakmı kaçıyosun .böyle ise bi meşgale bulabilirsin yanlızlıgı düşünürsen yanız olursun kendini nasıl tanımlarsan ölesindir kötü konumlar düşünme zaman geçir

şöle diyebilirmiyiz bi obez yada alkolik oyun bagamlısı gibi uyuyarakmı kaçıyosun .böyle ise bi meşgale bulabilirsin yanlızlıgı düşünürsen yanız olursun kendini nasıl tanımlarsan ölesindir kötü konumlar düşünme zaman geçir
sen öyle deyince farkettim değişmek ne yaparsam yapayım kendimi tanımladığım kelimeler arasında yalnızlık çok fazla geçiyor. twittera bakıyorum paylaştıklarım beğenmelerimin ana teması hep yalnızlık olanlar benim önce bundan kurtulmam lazım

1 aydır dinliyorum ama çok az dinliyorum yani toplamda 2 saat falan sürüyor günlük olarak

Sevgili Vaveylaaa,

Cok yetersiz dinliyorsun gunluk en az 7-8 saat dinlenilmesi oneriliyor... Bunun icin gece uyurken en guzeli bir mp3 calar alip kus sesleri ile sabaha kadar uyumak, ben oyle yapiyorum bak dene cok ise yariyor...

Mutlu olmani seciyorum....

türkiyeye gittiğimde halledicem bu durumu artık mp3 alıp öyle dinleyeyim

pazartesi günü amfide otururken içimden hep hoponopo cümlelerini tekrarladım yanıma birisi otursun benimle tanışsın diye kimse gelmedi y789 neyse dedim ders çıkışı toplantı vardı oraya gittim dönemin son toplantısıymış. yanıma bi kız geldi oturdu tanıştık, telefon numaralarımızı aldık yarın birlikte tiyatroya gidicez smil56 belki çok küçük önmsiz bi ayrıntı olabilir ama benm için çok önmliydi. blissy

Küçük bir şey mi??? Bence çok güzel bir çekim:)) Umarım tüm çekimlerin senin ve bütünün hayrına olur çok sevindim:))

çok teşekkür ederim bende öyle olmasını umuyorum actionsmile

merhabalar efendim uzuuun bir aradan sonra yazma ihtiyacı duydum. gecen gün yolda bir arkadaşımı gördüm. ayaküstü biraz konuştuk. bana çok değişmişsin yaa seni çok iyi gördüm, daha çok konuşkanlaşmışsın dediii ahahaha bi mutlu oldum bi mutlu oldum anlatamam :)
ımm birde gönül meselesi var tabi ki neyse bi yemek yiyip geliyim anlatıcam :))

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri