iki noktacınız geldiiiii....

Hosgeldin Sudem...

Nickin ne kadar guzel ve ozel.. Sudem:)))

ilk mesajımı yazıyorum siteye dilerim siteye geri dönüp yaşadığınız tüm deneyimleri en kısa zamanda yazarsınız

ya benim sorunum hayal kuramamak gözümü kapadığım zaman hiçbişey imgeleyemiyorum hiç bişey kapkaranlık bide balık burcu olcam ama yok yani bende yok olmuyo :(

bende balığım senin gibi imgelemekte zorluk çekiyorum. Nil Gün hanımın yaratıcı imgeleme çalışması var istersen bir göz at. Kendi başına geliştirmek istiyorsan netten araştır. İstediğini elde ediceksin.

ben de bu iki nokta işini denedim ama beceremedim. sonra uyku bastı 2 saat uyumak zorunda kaldım. oysa öğlen kalkmıştım. kendim yapamasam da deneyimlerinizi dinlemek isterim. lütfen paylaşın..

Gözü kapalı imgelemekte zorlanan arkadaşlar açıp görsellerden faydalanabilir. Resim video vs. Bunlarla geliştirilebilir. Şimdi teknoloji çok ilerledi istediğiniz görseli bulmak ya da yapmak mümkün sevgiler...

Bu başlıkla ilgili o kadar çok anım ve tecrübem var ki.. yıllar sonra bakınca bu başlığın aktif olmadığını görmek üzdü beni...

Benim günüm insanlara rehberlik hizmeti vermekle geçiyor. Çeşit çeşit onlarca karakterden insanlarla muhabbet etmek insanı bazen gerçekten yoruyor ve kahve içerken dinlendiği koltuğuna hasret bırakıyor. Rehberlik hizmeti ise öyle sıradan yönlendirme gibi değil. Firma rehberi bizim ki. İnsanlara bir işe başlamadan önce yapmaları gerekenleri anlatıyoruz. Aynı şeyi yüz defa anlatmak zorunda kaldığım dostlarım da oldu sırf para için bilgisizce bir işe girilmeyeceğini kabullenmeyen kardeşlerim de. Zorluklarıyla kolaylıklarıyla çok güzel bir işim var ama :)

t678

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri