HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURCU GELEGEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhabalar
siteye yeni geldim. Eskiden bir ara telkinlerini indirtmiştim. Geçen evi toplarken elime geldi cd aaaa dedim evet ya ben bunu dinliyordum değil mi bir ara? Sonra yeniden açtım siteyi karıştırdım ve kaç gündür müptelasıyım. Gece gündüz okuyorum ve bir yandan da telkin cdlerimi bu defa daha bilinçli olarak dinliyorum. Biraz baş ağrısı size de oldu mu arkadaşlar? Hatta bazen sırt ağrısı, midem de kasılma falan hissediyorum. Ve herhalde su sesi dinlediğim için olacak ki ha bire su içiyorum. Ölüyorum susuzluktan sanki. Yani aklıma bile gelmezdi su içmek.

Bu tür yan etkiler görülmesi normal benzer yazılara forum içindeki başlıklardan ulaşabilirsin. Telkinlerin işe yaradığının göstergesi say. Su içmek seni hem bedenen hem de ruhen arındıracaktır. O ağrılar da yakında geçer. 5 yıl iyi bir süre yeniden burada olduğuna göre bu kez çok daha fazla yol almaya gelmişsin buna emin olabilirsin.

Değişim dolu günler.

Bu telkinleri ve çekirdek inanç tesbiti yaptırıp uygulayanlar var mı????? daraldım hayatımda çıkış arıyorum gerçek yorumlar bekliyorum tatmin edici

kardelen kardeşim ben dinledim yaptırdım.. mutlaka yaptır...
bence paradan korkma çekirdek inanç tesbiti yaptır...
onları iyice dinledikten sonra diğer ücretsiz telkinleri dinle..
faydası inanılmaz..
saygılarımla

Teşekkürler sweeet, hayatta hiç bir şey tesadüf değildir bunu biliyorum. Demek ki yeni bir başlangıcın eşiğindeyim.Eh ben de sevgiyle değişimi tabi ki olumlu yönde değişimi kabul ediyorum.girlhaha

forumun en sevdiğim yerine kimse uğramaz olmuş yahuuuu :)

kilo verme istiyorumm.5 kilo .inceceik olmak istiyorummm

Benim hayatım hala değişmedi. Fakat değişiyor gibi sanki44a

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldımve kilo vermek iştiyorum kilo verme telkini naşılbulabilirim ve bunu kullanıp kilo veren var mı naşıl işliyor bu işler

Benim hayatım hala değişmedi. Fakat değişiyor gibi sanki44a

değişimi başkalarına sor bence, enerjin, bakışın ses tonun bile değişiyor biz farketmeden ancak dışarıdaki insanların sana bakış ve davranışlarından farkedebiliriz bu elle tutulmaya değişimleri.fotoğraf çek hergün kendini telefonunla bu da bir fikir :)

benim yüzüm çöktü sanki gözlerim çok olgun bakıyor (büyüme telkini etkisi olabilir)

burada hava mükemmel, dışarı çıkıp bri fincan kahve içip geldim yalnız da olsam herkesle bir gibi..

merhabalar,tam bişiler yazmaya niyetlendimki aşagıda "yarın ne olacak"diye bir yazı gördüm,dün ne oldu?.............yarın ne olacak? peki aradaki bu güne ne oldu.hep sormakdanmı yoksa beklemekdenmi bilmiyorum ama ben çok yoruldum,uyumak uyumak uyumak istiyorum..

size echart tolle'un videolarını izlemenizi tavsiye ederim. Ben pek çok sorumun cevabını orada buldum. Oldukça sade ve anlaşılır kolay uygulanabilir tavsiyelerdir.

merhabalar,tam bişiler yazmaya niyetlendimki aşagıda "yarın ne olacak"diye bir yazı gördüm,dün ne oldu?.............yarın ne olacak? peki aradaki bu güne ne oldu.hep sormakdanmı yoksa beklemekdenmi bilmiyorum ama ben çok yoruldum,uyumak uyumak uyumak istiyorum..

"neden" diye sormaktan guitar sadece bırak, olsun.. herşey için neden diye sormanın bu senin durumundaki etkiis çok büüyk inan bana. somut örnek vereyim, ders çalışamıyorum ben şimdilerde ama öss için çalıştığımda gayet güzel gidiyordu ve şimdi bakıyorum da, o zamanlar nasıl olacak diye sormuyordum, sadece çalışmam gerekti ve çalışıyordum. şimdiyse, nasıl olacak nasıl yapacağım diye sormaktan 2 senedir yerimde sayıyorum..
ya da başka şeylerde de aynıdır, duygularını ifade etme konusunda da aynıdır.. normalde içinden geçenleri söylersin, biter. ama nasıl söyleyeceğim, nasıl tepki veredek, o gün hava yağmurlu mu çamurlu mu olacak vs diye içine girdiğimiz büyük ikilemler bizi hem yoruyor, hem de özümüzden, hakiki bize yaklaşmaktan iyice engelliyor. farkında olmak gerek skan67

ÖSS den bahsettiğine göre daha çok gençsin,Rabbim uzun ömür versin herkesin ne kadar yaşayacagınıda yine Rabbim bilir ama benim birazcık acelem var artık....

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri