- Reaksiyon puanı
- 4
on kere bastım iyi ki varsın butonuna
)
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
ben izlemedim izleyeyim bari merak ettim şimdi
Zor zamanlarımda bana dayanma gücü veren inançlarımdan biride şudur: "ALLAH'ın bir şeyi ertelemesi, reddetmesi demek değildir."
Çoğu zaman, kısa dönemde imkansız görünen bir şey, eğer sebat ederseniz uzun dönemde çok mümkün hale gelebiliyor.
şu an itibariyle rehber ruyalar ve niyetin gucu kitaplarini siparis verdim..sabirla bekliyorum.bende yapacaklari guzel degisiklikleri..
agl34 yine iki tane cikolata yedim ben niye boyle oldum bi anda ..
stres tabi ki. Lütfen dikkatini başka yöne çevirir misin? Kendinle ilgilen sevdiğin şeyleri yap. Tohumu ektin bekle de filizlensinler. Acele ettikçe strese giriyorsun ve o stresle yemeye başladın. Bu akşamdan itibaren romantik komedi izleme ödevi veriyorum sana)
sdece saat besten sonra yediklerin..iki cikolata..iki muz ..on onbes cilek...bi tabak sebze yemegi..sutlu kahve..aaa bi de krempeynirli ekmek yedim iki dilim..hatirladiklarimm bunlarr kendimden igrwndim resmen...
sdece saat besten sonra yediklerin..iki cikolata..iki muz ..on onbes cilek...bi tabak sebze yemegi..sutlu kahve..aaa bi de krempeynirli ekmek yedim iki dilim..hatirladiklarimm bunlarr kendimden igrwndim resmen...şaşkınx
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.