'' U M U T I Ş I Ğ I M ''

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nuru
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Acaba ne zaman, belki de şimdi, inşaallah yakında, galiba hiçbir zaman, sanki her an, muhtemelen asla, herhalde hep, sanırım daha zaman var, hayırlısıyla birgün.
hayırlısıyla BUGÜN !!

Zor zamanlarımda bana dayanma gücü veren inançlarımdan biride şudur: "ALLAH'ın bir şeyi ertelemesi, reddetmesi demek değildir."

Çoğu zaman, kısa dönemde imkansız görünen bir şey, eğer sebat ederseniz uzun dönemde çok mümkün hale gelebiliyor.

Zor zamanlarımda bana dayanma gücü veren inançlarımdan biride şudur: "ALLAH'ın bir şeyi ertelemesi, reddetmesi demek değildir."

Çoğu zaman, kısa dönemde imkansız görünen bir şey, eğer sebat ederseniz uzun dönemde çok mümkün hale gelebiliyor.

benim olaylara bakışımda da şu ayrıntı vardır. Biz kendi acizliğimiz nispetinde olabilirliğini ölçtüğümüzden sanki olması imkansızmış gibi gelebiliyor. Oysa hayatın ta kendisidir mucizeler. Güneş bir mucize, ay, dünya gezegenler. Bir yumurtanın içinde bir canlının oluşmasını akla ve mantığa sığdırın. Hadi olabilirliğini düşünün. Öyleyse olmayacak olan ne var ki dünyada:)

şu an itibariyle rehber ruyalar ve niyetin gucu kitaplarini siparis verdim..sabirla bekliyorum.bende yapacaklari guzel degisiklikleri..

korkmayi birakmazsan korktugunu yasarsin..secim senin..

evet bilip de yapamamak var, yaradan bana o gücü verdi, "düşüncelerimin efendisiyim"

agl34 yine iki tane cikolata yedim ben niye boyle oldum bi anda ..

agl34 yine iki tane cikolata yedim ben niye boyle oldum bi anda ..

stres tabi ki. Lütfen dikkatini başka yöne çevirir misin? Kendinle ilgilen sevdiğin şeyleri yap. Tohumu ektin bekle de filizlensinler. Acele ettikçe strese giriyorsun ve o stresle yemeye başladın. Bu akşamdan itibaren romantik komedi izleme ödevi veriyorum sana :))

yada izlemedinse dalgalara karşı filmini izle harika bir filmdir. Sevgimle

stres tabi ki. Lütfen dikkatini başka yöne çevirir misin? Kendinle ilgilen sevdiğin şeyleri yap. Tohumu ektin bekle de filizlensinler. Acele ettikçe strese giriyorsun ve o stresle yemeye başladın. Bu akşamdan itibaren romantik komedi izleme ödevi veriyorum sana :))

sdece saat besten sonra yediklerin..iki cikolata..iki muz ..on onbes cilek...bi tabak sebze yemegi..sutlu kahve..aaa bi de krempeynirli ekmek yedim iki dilim..hatirladiklarimm bunlarr kendimden igrwndim resmen...şaşkınx

sdece saat besten sonra yediklerin..iki cikolata..iki muz ..on onbes cilek...bi tabak sebze yemegi..sutlu kahve..aaa bi de krempeynirli ekmek yedim iki dilim..hatirladiklarimm bunlarr kendimden igrwndim resmen...

Maşallah ne mide varmış....:) sabahlar seninle

sdece saat besten sonra yediklerin..iki cikolata..iki muz ..on onbes cilek...bi tabak sebze yemegi..sutlu kahve..aaa bi de krempeynirli ekmek yedim iki dilim..hatirladiklarimm bunlarr kendimden igrwndim resmen...şaşkınx

ne var ki bunda anlamadım. Meyve iki dilim ekmek bir tabak sebze yemeği. Tmm kabul muzlar fazla olmuş. Çikolatayıda bire indirsen normal yani.

sabahtan bese kadar olani yazmadim ama :) ben bu kadar yemem nornalde cok acildi istahimm yaa..bulcam bi yolunu :(

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri