HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURCU GELEGEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
en güzeli zaten bakış açısıyla oynamaktır. Daha nasıl düşünebilirim? Burada ben bunun çok örneğini gördüm. Mesela ben bir yazı görüyorum. Kendimce yorumluyorum. Bir bakıyorum başka bir arkadaşım olaya farklı yaklaşıyor. Bir başkası daha farklı. O zaman anladım ki ne kadar çok insan varsa o kadar bakış açıları var. Çözmler var. Birde şuna dikkat etmek lazım hayatta. Felaket tellallarından uzak duracaksınız. Onlar insanla içinde gezip onların huzur ve mutluluğunu emen vampirler gibiler. Kendi mutlu değildir ve sizinde olmanıza asla izin vermez. Kaktüs gibi yılan gibi dilleriyle sizin canınızı yakar dururlar ve bundan da müthiş keyif alırlar. Onları nerde görseniz uzaklaşın yanlarından ve sormayın onlara hiç bir şey.

o insanlar hayatımızın her anında oldular isteyerek yada istemeden yüregimize amaçlarımıza pranga vurdular ,kırılsakda dostluk arkadaşlık adına susmayı tercih ettik .ooooo nerden nereye geldik ,dışarı çıktım, ellerimi gökyüzüne uzattım ,dağlara baktım, gerindim,derin derin nefes aldım ve bütün bu güzellikleri veren Rabbime şükrettim

size echart tolle'un videolarını izlemenizi tavsiye ederim. Ben pek çok sorumun cevabını orada buldum. Oldukça sade ve anlaşılır kolay uygulanabilir tavsiyelerdir.

bunu önceki sayfaya yazmıştım. Arkadaşım yazınca sayfa kaydı. Dolayısı ile görememiş olabilirsiniz. Gerçekten ben bunu önemsiyorum. O yüzden tekrar bu sayfaya almak istedim. Eğer bilinçaltı düzeyde değişim yaşanmazsa anlık mutluluk şeklinde kalabiliyor. Oysa mutluluğu normal halimiz haline getirmek durumundayız. Az önce çok sinirimi bozan bir olayla karşılaştım. Öfkelendim, söylendim sonra da biraz dışına çıkıp olayın başka bir açıdan bakmaya gayret ettim. Evet dedim sonra umutsuz olmaya gerek yok. Her şey sırasıyla şimdi olana izin veriyorum. Her şey zamanı geldiğinde istediğim yönde değişecektir. Çaresiz değilim.

İLK SAYFALARI OKUDUM DA BİRAZ, NE KADAR HOŞ SOBET EDİYORLARMIS, BAYILDIM..2007 YILINDAKİ BU SİTENİN SAKİNLERİ.. ÇOK HOŞ ÇOK..

yine hoş sohbetler yaparız,amaç fikir alışverişi ama bazen dibe vuruyoruz gözümüz hiç bir şeyi görmüyo ve tek kelime etmek istemiyoruz bu hep böyle dünyaya karamsar baktığımız anlamına gelmiyo .......

ÖSS den bahsettiğine göre daha çok gençsin,Rabbim uzun ömür versin herkesin ne kadar yaşayacagınıda yine Rabbim bilir ama benim birazcık acelem var artık....

22 yaşımdayım efendim.. doğru yolda olduğunuz sürece acele olmak yada olmamak; birşeyi değiştirmez.. 40 yaşında nübüvvet geldi Peygamber efendimize, 23 senede dünyayı yerinden oynattı.. Acaba, acelesi var mı idi :)

22 yaşımdayım efendim.. doğru yolda olduğunuz sürece acele olmak yada olmamak; birşeyi değiştirmez.. 40 yaşında nübüvvet geldi Peygamber efendimize, 23 senede dünyayı yerinden oynattı.. Acaba, acelesi var mı idi :)

İşte bu bakış açısını duyduğumdan beridir ben, hayatın tam ortasındayım

22 yaşında birisinin böyle anlamlı ve olgun cümleler kurması da çok ilginç, tebrik ederim seni

şuan doğan çocukların genleri bizimkinden değişik oluyormuş 100 yaş üstü yaşabileceklermiş.bugün sana tümerden duydum.

bunu şu nedenle söylüyorum bizim zeka gelişimimiz onlardan yavaş gerçekleşti bizden genç insanlar bizim şuanki olgunluğumuza daha hızlı daha erken yaşlarda ulaşmış oluyorlar.

22 yaşında birisinin böyle anlamlı ve olgun cümleler kurması da çok ilginç, tebrik ederim seni

Maviinci benim de yazdıklarını beğenerek okuduğum bi arkadaşımız. Yaşla alakası yok bence olgunluğun görüldüğü üzere. 45 yaşına gelmiş ama ne kendine ne başkasına hayrı dokunmayan insanlar da çok var. 22 yaşında olupta hayatın anlamını arayan, başka insanlara yüreğini açıp yardım eden insanlar da :)

Maviinci benim de yazdıklarını beğenerek okuduğum bi arkadaşımız. Yaşla alakası yok bence olgunluğun görüldüğü üzere. 45 yaşına gelmiş ama ne kendine ne başkasına hayrı dokunmayan insanlar da çok var. 22 yaşında olupta hayatın anlamını arayan, başka insanlara yüreğini açıp yardım eden insanlar da :)

gece gece gözlerimi yaşartacaksınız mutluluktan guitar seviyorum be sizi site y789 ben kaçayım, iyi geceler diliyorum herkese happy6

bir itirazım olacak değil yirmi iki daha da küçük olsak olgunluk ile yaşın alakası yoktur.

ay herkes uyuyor mu yaaaa ufff kimse yok mu sıkıldım ne biçim yer burası in cin top oynuyoooobad45

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri