scarfacenin günlüğü

scarface0

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
merhaba günlükkkkkkk . bende bu siteyi dün gördüm ve telkin mp3 lerini indirdim ve dün geceden beri dinliyorum . İnşallah işe yararlar . Umudum o en azından . Hadi hayırlıısı. Sevgilerle

merhabalar herkese. Bu günlüğü yazıyorum ve çok mutluyum... Düzenli olarak dinleyeli 21 gün oldu ve hayatımda çok ciddi değişiklikler oldu . Mesela çevremdekiler benim çok konuşkan olduğumu söylüyorlar ve şaşırtıcı derecede girişken olduğumu...
1- Ayrıca artık her ortamda rahat konuşabiliyorum .
2-Topluluk önünde daha rahat kendimi ifade ediyorum
3-Şaşırtıcı şekilde istediğim kişiyle ( tanıdığım veya tanımadığım olsun ) istediğim konuyu konuşabilişyorum
4-Artık dik yürüyorum
5- bire bir ilişkilerimde daha zevkli şekilde kendimi ifade ediyorum
6-Arkadaşlarım beni daha sık soruyorlar ve her ortama beni davet ediyorlar
7-Kendime değer veriyorum ve karşımdaki insanlarda bana değer veriyorlar

Şimdilik bu kadar yazdığım yeter. Gerçekten telkin mp3ler mucizevi etkilere sahip. Yeterki biz inanalım. Umarım benim gibi olanlar hayatı değişir . Çünkü özgüvenli olmak mükemmeliktir... Hepinize hayırlı günler ve ramazanlar a dostlar :))))))))))))))))))

merhabalar herkese. Bu günlüğü yazıyorum ve çok mutluyum... Düzenli olarak dinleyeli 21 gün oldu ve hayatımda çok ciddi değişiklikler oldu . Mesela çevremdekiler benim çok konuşkan olduğumu söylüyorlar ve şaşırtıcı derecede girişken olduğumu...
1- Ayrıca artık her ortamda rahat konuşabiliyorum .
2-Topluluk önünde daha rahat kendimi ifade ediyorum
3-Şaşırtıcı şekilde istediğim kişiyle ( tanıdığım veya tanımadığım olsun ) istediğim konuyu konuşabilişyorum
4-Artık dik yürüyorum
5- bire bir ilişkilerimde daha zevkli şekilde kendimi ifade ediyorum
6-Arkadaşlarım beni daha sık soruyorlar ve her ortama beni davet ediyorlar
7-Kendime değer veriyorum ve karşımdaki insanlarda bana değer veriyorlar

Şimdilik bu kadar yazdığım yeter. Gerçekten telkin mp3ler mucizevi etkilere sahip. Yeterki biz inanalım. Umarım benim gibi olanlar hayatı değişir . Çünkü özgüvenli olmak mükemmeliktir... Hepinize hayırlı günler ve ramazanlar a dostlar :))))))))))))))))))
helal olsun başkan sen iste yeter o saydığın özellikler zaten hep senin içindeydi ve sen onları dışarı çıkardın iste,çabala ve herşey oluversin :)

aynen başkan , insanın istedikten sonra başaramayacağı şey yoktur... :)

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri