CD Günlüğüm

Herşeyin belli zamanı var pat diye hiçbirşey olmaz,telkinlerin en açık belirtisidir zaten bu.İlk kaygılama yaşarsın,olumsuzlama dolanır durur daha sonradan tedavi süreci başlar.Örnekleme vericek olursak oda dağılır sonrasında yeni sisteme göre toplanır :)
Ben başarılı olacağına inanıyorum..

insanlarla rahat olma telkinini dinliyorum ve sanırım bana şuanlık tek faydası kafamdaki bir şeyi düşünmeden rahatça söyleyebilmem daha öncede söylerdim fakat şimdi ne olursa olsun karşımdaki ne derse desin söylüyorum ve onun cevabı için tetikte oluyorum bazen istemsiz oluyor hazır cevap hali gerek aile üyelerine bile ve sosyal bir ortama girdiğim zaman içine kapanık olan ben sürekli dır dır edip insanları kendimden uzaklaştırıp duruyorum hane asosyal bir insan kendine sosyal oldugunu söyler ve bilinçaltı hayır sen asosyalsin der ya bendede bilincimle kendime sus derken bilinçaltım hayır susma söyle gitsin endişelenicek bir şey yok diyor peeh :)

ahaha :) bu güzel birşey en azından çekinmiyorsun kimseden bende mi alsam :D

@dusunsel Bak bu gelişme güzelmiş. İnsanın sinirli olma hali, söylemek istediklerini söylememekten kaynaklandığı için, sendeki o sinirlilik hali zamanla yerine daha bir kendine güvenen insan yapıcaktır seni. Hani o dışardayken ellerin ayakların titrerdi. Şimdi ise sosyal ortama girdiğimde dırdırdan insanlar yanımdan kaçıyor diyorsun. Fark'ında mısın kocamann değişiminin. Devam et.. :)

@dusunsel Bak bu gelişme güzelmiş. İnsanın sinirli olma hali, söylemek istediklerini söylememekten kaynaklandığı için, sendeki o sinirlilik hali zamanla yerine daha bir kendine güvenen insan yapıcaktır seni. Hani o dışardayken ellerin ayakların titrerdi. Şimdi ise sosyal ortama girdiğimde dırdırdan insanlar yanımdan kaçıyor diyorsun. Fark'ında mısın kocamann değişiminin. Devam et.. :)

Merhabaaa bende kaygı bozukluğu var zaten insanların yanındayken öyle oluyor ama insanların yanına gidene kadar kalp atışlarımı duyuyor göğsümdeki yanmayı nefes alış verişimin hızını normale indirmeye çalışıyorum ve kendimi gözlemledim her sokağa adım attığımda panik atağın fiziksel etkilerini kendimde yüksek derecede buluyorum

Ego ile üst benlik ya da yüksek benlik ne diyor onu ayırt edebilecek konuma geldiğinde ve egoya konuş canım sen yaw he he diyip asıl doğru düşünceyi kavradığında kalıcı değişimi hissedeceksin

Merhabaaa bende kaygı bozukluğu var zaten insanların yanındayken öyle oluyor ama insanların yanına gidene kadar kalp atışlarımı duyuyor göğsümdeki yanmayı nefes alış verişimin hızını normale indirmeye çalışıyorum ve kendimi gözlemledim her sokağa adım attığımda panik atağın fiziksel etkilerini kendimde yüksek derecede buluyorum

geçmiş olsun... acil şifalar diliyorum..

bir süre, başkalarının düşünceleri, ego ve suçluluk dinleyebilirsiniz... içeriğinde, kaygıyla / endişeyle ilgili cümleler vardı sanırım...

sn. ibrahim saraçoğlunun, panik atak kürü aşağıdaki gibi.. kendimde uyguladım.. faydalarını gördüm... sizde internetten detaylı araştırmasını yapabilir veya kitabını alabilirsiniz.. kitabı biraz pahalı... sanırım... 30 - 35 tl. gibi....

Sabah İçin:

Gerekli Malzemeler: 5-6 yaprak taze ıspanak, 10-12 maydonoz saplarıyla birlikte, 3 bardak kaynamış su
Yapılışı ve Kullanım Şekli: Ispanakları ve maydonozları suyun için atın. 3 dakika kaynatın. Suyunu için.

Akşam İçin:

Gerekli Malzemeler: 5-6 Yaprak ıspanak, 8-10 yaprak ter saplarıyla olacak. 2.5 bardak su
Yapılışı ve Kullanım Şekli: Ispanakları ve tereleri kaynayan suyun içine atın.3 dakika kaynattıktan sonra suyunu için.

rahatlamak içinde arasıra, papatya çayı / melisa çayı içebilirsiniz...

sevgiler..... / saygılar...

Odaklanma telkini ile beraber beslenmeme dahi dikkat etsem bir türlü etki alamadım bir işe girişemiyorum bile..

geçmiş olsun... acil şifalar diliyorum..

bir süre, başkalarının düşünceleri, ego ve suçluluk dinleyebilirsiniz... içeriğinde, kaygıyla / endişeyle ilgili cümleler vardı sanırım...

sn. ibrahim saraçoğlunun, panik atak kürü aşağıdaki gibi.. kendimde uyguladım.. faydalarını gördüm... sizde internetten detaylı araştırmasını yapabilir veya kitabını alabilirsiniz.. kitabı biraz pahalı... sanırım... 30 - 35 tl. gibi....

Sabah İçin:

Gerekli Malzemeler: 5-6 yaprak taze ıspanak, 10-12 maydonoz saplarıyla birlikte, 3 bardak kaynamış su
Yapılışı ve Kullanım Şekli: Ispanakları ve maydonozları suyun için atın. 3 dakika kaynatın. Suyunu için.

Akşam İçin:

Gerekli Malzemeler: 5-6 Yaprak ıspanak, 8-10 yaprak ter saplarıyla olacak. 2.5 bardak su
Yapılışı ve Kullanım Şekli: Ispanakları ve tereleri kaynayan suyun içine atın.3 dakika kaynattıktan sonra suyunu için.

rahatlamak içinde arasıra, papatya çayı / melisa çayı içebilirsiniz...

sevgiler..... / saygılar...

Denemeye değer gözüküyor bir süre sonra kalıcılık kazanıyormu acaba yoksa sadece rahatlamamı

Denemeye değer gözüküyor bir süre sonra kalıcılık kazanıyormu acaba yoksa sadece rahatlamamı

sn. ibrahim saraçoğlunun kitabını okumuştum.. bunu belli bir süre uygulamak gerekiyor.. 21 gündü galiba.. birkaç gün ara verip tekrar uyguluyorsunuz... devam ederse 6 ay sonra tekrar diye hatırlıyorum.. ben sadece bir kez uygulamıştım... ıspanak mevsimi de geliyor... ))) isterseniz internetten biraz araştırın... unutmazsam, pazartesi günü, detaylı olarak öğrenip buraya yazarım...

sevgiler...

sn. ibrahim saraçoğlunun kitabını okumuştum.. bunu belli bir süre uygulamak gerekiyor.. 21 gündü galiba.. birkaç gün ara verip tekrar uyguluyorsunuz... devam ederse 6 ay sonra tekrar diye hatırlıyorum.. ben sadece bir kez uygulamıştım... ıspanak mevsimi de geliyor... ))) isterseniz internetten biraz araştırın... unutmazsam, pazartesi günü, detaylı olarak öğrenip buraya yazarım...

sevgiler...

Evet internetteki araştırmam sonucu karşıma çıktı bu kür kitabın e kitap halini bulursam okumayı düşünüyorum çok çok teşekkür ederim siz uyguladığınızda nasıl hissettiniz ıspanak mevsimi ımmm :)

Denemekten zarar gelmez bugün kullandığım telkinlerin arkasına alfa frekans ekleyip öyle dinleyeceğim çift etki düşüncesiyle

Her telkinden az çok yarar sağladım bir şu keskin odaklanma yaramadı gitti bana hala deniyorum dinliyorum değişikliğe dair hiç bir şey yok ne olması gerektiğine dair bir bilgim de yok dinlemeye devam

Dusunsel

Bende birçok telkin dinledim sipariş ettim şu an hala dinlemeye devam ediyorum..Ama çekirdek inanç yaptırdıktan sonraki etkiler daha başka...çekirdek inancını temizlemezsen bazı olaylar tekrar tekrar yaşarsın... normal telkinlerinde etkisi fazla sürmeyebilir...
Benim tavsiyem işi temelden al çekirdek inançla başla zaten çekirdek inançları düzelttikten sonra bir çok sorun kendiliğinden düzeliyor. Sonra kendini geliştirmek istediğin konularda istediğin telkinleri dinle...
Birde fazla telkini bir arada dinleme çünkü telkin sayısı arttıkça tekrar sayısı azalıyor doğal olarak etki süreci uzuyor...

Sevgi ve huzurla...actionsmile

Dün gece alfafrekanstan içsel çatışmaları çözümle telkinine başladım

Bir insana kin duymak o insanın kafanızda kira vermeden yaşaması demektir..

Dusunsel

Bende birçok telkin dinledim sipariş ettim şu an hala dinlemeye devam ediyorum..Ama çekirdek inanç yaptırdıktan sonraki etkiler daha başka...çekirdek inancını temizlemezsen bazı olaylar tekrar tekrar yaşarsın... normal telkinlerinde etkisi fazla sürmeyebilir...
Benim tavsiyem işi temelden al çekirdek inançla başla zaten çekirdek inançları düzelttikten sonra bir çok sorun kendiliğinden düzeliyor. Sonra kendini geliştirmek istediğin konularda istediğin telkinleri dinle...
Birde fazla telkini bir arada dinleme çünkü telkin sayısı arttıkça tekrar sayısı azalıyor doğal olarak etki süreci uzuyor...

Sevgi ve huzurla...actionsmile

Güzel tecrübelerini aktardığın için sağol. :)

Yazılıların başlamasıyla ders çalışma telkinine tekrar başladım üstelik yanında konsantrasyon telkinide dinliyorum şöyle bir sorun var ders çalışma düzenim yok eve gelip o gün işlediğim konuları tekrar edicek bi motivasyonum yok sadece üniversite hayalleri kurup sınava yakın çalışıyorum bunları içten yazıyorum sorum şu ders çalışma telkini ders çalışma alışkanlığı olmayan birinde etki edebilirmi ? geniş bir cevap ferahlatıcı olabilir veya tavsiye vermek isteyen çok teşekkürler

Yazılıların başlamasıyla ders çalışma telkinine tekrar başladım üstelik yanında konsantrasyon telkinide dinliyorum şöyle bir sorun var ders çalışma düzenim yok eve gelip o gün işlediğim konuları tekrar edicek bi motivasyonum yok sadece üniversite hayalleri kurup sınava yakın çalışıyorum bunları içten yazıyorum sorum şu ders çalışma telkini ders çalışma alışkanlığı olmayan birinde etki edebilirmi ? geniş bir cevap ferahlatıcı olabilir veya tavsiye vermek isteyen çok teşekkürler

Kaçıncı sınıftasın? Aslında canım benim tek başına çalışman kolay olmaz. Mümkünse, kendine ders çalışmayı seven ve gerçekten üniversite hayali olan arkadaşlar edinebilirsen birlikte daha verimli çalışabilirsiniz. Ben iki oğlumda da bunu gördüm, ikisi de grupla beraber çalıştılar. Böyle çok daha verimli oluyor. sevgimle

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri