![]() |
Cevap: Göz Teması Konusunda Fark Var mı Anket o da olabilir :) |
Cevap: Göz Teması Konusunda Fark Var mı Anket Telkinleri yaklaşık 2 haftadır dinliyorum.Hakikaten çok güzel etkilri var üzerimde.Göz teması konusunda kendimi çok ii hissediyorum.Bu telkinleri yapanlardan allah razı olsun:D |
Cevap: Göz Teması Konusunda Fark Var mı Anket telkinleri nerden dinleyebiliyoruz |
Cevap: Göz Teması Konusunda Fark Var mı Anket ben hiç telkin dinlemedim ilk defa bunu dinlicem bi sorun olur bilinç altım karışırmı???? bir de ben o kadar hopörleri kulağıma yaklaştrdım hiç bişey duymuyorum ne söylüyo acaba |
Cevap: Göz Teması Konusunda Fark Var mı Anket esra ben cevaplıyım.telkin müziğin içine gizli.sen onu duymasanda bilinçaltın duyar.okumak istersen indirdiğin yerde telkin içeriği var.gece uyurken dinle.çok sesli dinlemene gerek yok... |
Cevap: Göz Teması Konusunda Fark Var mı Anket ben eskiden insanların gözlerine çok bakamazdım,ama artık maşallah öyle bi bakıyorum kisevincli ,gerçekten telkinlerin en önemli etkilerinden birisi budur |
Cevap: Göz Teması Konusunda Fark Var mı Anket Başın öne eğilmesin diye bir parça var malumunuz birde fosforlu cevriye bunlar benim hayatımı darma duman eden parçalar , iyi de söylerim hani sevincli .. Ne kadarda işim görsel sanatlar ve iletişime dayalıda olsa Aslan burcuyum hayata küsen bir yapım var .. Bu sitede bulunan tavsiye edilen Suçluluk ve ego mp3 lerini dinlemeye başlayalı İçimde bağlı ve bastırdığım aslan şuanda serbest ve kontrol altında özgürlüğünü yaşıyor..Gerek bakışlarım olsun gerekse moral anlamında gayet olumlu değişimler var .. sevgilerimle .. IŞIKYOLU sapkal89 |
Cevap: Göz Teması Konusunda Fark Var mı Anket gözlerimi insanlardn kaçırmazdım ama bakmamaya çaışırdım nedense ...şimdi göz bebeklerini incelermiş gibi bakıyorum gözlere...korkmuyorum hatta bu iş hoşuma gitmeye başladı :D bana bakan kişilr içlerine düşüceğimi düşünmese bari :) |
Cevap: Göz Teması Konusunda Fark Var mı Anket Alıntı:
|
Cevap: Göz Teması Konusunda Fark Var mı Anket Telkinleri 3-4 aydır dinliyorum ama göz teması konusunda hala çok rahat değilim. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:19 PM. |