![]() |
Cevap: Göz Teması Konusunda Fark Var mı Anket iki haftadır sucluluk ve ego güven güçlendiriciyi dinliyorum gercekten net bir şekilde karsımdakinin gözlerine bakarken daha kararlı ve etkileyici bakıyorum önceden içimde negatif düsünceler olusurdu karsımdakinin gözlerine bakarken şimdi ise ben öyle bir tesirli bakıyorumki neredeyse karsımdaki gözlerini kacıracak dereceye geliyor :) |
Cevap: Göz Teması Konusunda Fark Var mı Anket Alıntı:
Bende dediklerinizin aynını yaşadım 956k |
Cevap: Göz Teması Konusunda Fark Var mı Anket Kesinlikle ben yolda başım hep öne eğik yürürdüm insanların çok olduğu bölgelerde.Şimdi çok rahat karşımdakine bakıyorum. |
Cevap: Göz Teması Konusunda Fark Var mı Anket Insanlarin gozlerine rahatca bakabilmek.... Ne kadar da ben oldugumun gostergesi... Ve acikca, netce karsi tarafin gozlerine gozlerini dikmek.. Bazilari bu etkimden dolayi noluyor sana ya ne bakiyorsun bile diyor:))) |
Cevap: Göz Teması Konusunda Fark Var mı Anket aynen ama kötü bakış bi tartışma esnasındaki deyilo zaten vardı sorun güzel güzel sohbet ederken bakamamaktı artık oda yok |
Cevap: Göz Teması Konusunda Fark Var mı Anket Evet sucluluk ego ve kendine güveni çok fazla değil fakat hergün düzenli dinliyorum önceden kardeşimle annemle bile göz temasından kaçınırken şimdi yabancı insanlardan bile gözlerimi kaçırmıyorum.derty |
Cevap: Göz Teması Konusunda Fark Var mı Anket bende göz teması kurmadan sağlıklı bi iletişimin pek mümkün olduğunu düşünmüyorum. konuşurken birini dinlerken gözlerine bakarım. bi arkadaşım konuşurken 3-5 saniye gözlerime bakıyor ssonra gözleri alnıma ya da saçlarıma dikiliyordu, rahatsızlık veriyor tabi bu duruum ama artık daha uzun süreli göz teması kurduğunu söyleyebilirim.. yavaş yavaş oluyor yani :) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:21 AM. |