Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Geri Dönüşüm > Konu Dışı Kategoriler > Güzellik

Uyarılar

Da Vinci’nin güzellik şifresi!

Konu Dışı Kategoriler ve Güzellik Da Vinci’nin güzellik şifresi! Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Leonardo da Vinci, bir kitap illüstrasyonu için insan vücudunun proporsiyonlarını birbirinden ayırdığında ne buldu dersiniz: Güzelliğin anahtarını! Dengeli yüz hatlarını belirli bir formülle hesapladığında, hep aynı sonuca varılıyor: 0,618 rakamına Güzellik göreceli midir? Her zaman değil! İsviçreli bir doktor onu ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Güzellik telkin cd indir izle İstanbul Güzellik nerededir kimdir Güzellik çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Güzellik hipnoz Güzellik olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Güzellik hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Güzellik kuantum düşünce kitap haberi

Da Vinci’nin güzellik şifresi!

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 30-12-2008, 07:56 PM   #1 (permalink)
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 432,578
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart Da Vinci’nin güzellik şifresi!

Leonardo da Vinci, bir kitap illüstrasyonu için insan vücudunun proporsiyonlarını birbirinden ayırdığında ne buldu dersiniz: Güzelliğin anahtarını!



Dengeli yüz hatlarını belirli bir formülle hesapladığında, hep aynı sonuca varılıyor: 0,618 rakamına



Güzellik göreceli midir? Her zaman değil! İsviçreli bir doktor onu ölçmenin çok eski bir prensibini keşfetti. Ve ortaya şu sonuç çıktı: Güzelliğin asıl önemli detayı orandır…



Rakam 0,618. Oldukça küçük. Ama İsviçreli estetik cerrah Michel Pfulg’a göre gerçek güzelliğin sırrı da zaten bu kadar küçük. Aslında bu rakamı keşfeden Pfulg değil. Rönesans’ın en önemli sanatçısı Leonardo da Vinci’den beri biliniyor. Üstelik ”Da Vinci Şifresi”nin yazarı Dan Brown’un kitapta yazdıklarının aksine gizli kalmış bir yanı da yok.



Michel Pfulg’a göre, güzellik kavramının tamamen kendi kuralları bulunuyor ve bunu, ”Güzel insanlar, yüz ve vücut ölçüleri belirli oranlarda bir arada bulundukları için güzeldirler” diye açıklıyor. Leonardo da Vinci, bu kodu ilk kez bir kitabın illüstrasyonu için insan vücudunun proporsiyonlarını birbirinden ayırdığında kırdı. Peki, Leonardo da Vinci tam olarak ne buldu dersiniz: Simetrik güzelliğin anahtarını. Tam olarak dengeli yüz hatlarını belirli bir formülle hesapladığında, hep aynı sonuca varılıyor: 0.618 rakamına.



Vücut için de geçerli



Örneğin, Mona Lisa’nın yüzünde aritmetik olarak 0.618 proporsiyonlarma ulaşılıyor. Sienna Miller, Kate Moss ve Laetitia Casta gibi günümüzün güzellik idolleri de 0.618 rakamına oldukça yakınlar. Bir kadın Michel Pflug’un Montreux’deki güzellik kliniğine geldiğinde ve Claudia Schiffer’in hokka gibi burnuna sahip olmak istediğini söylediğinde doktor ona şüpheyle yaklaşıyor. Çünkü en güzel burun bile proporsiyonları uymadığında hastayı çirkin gösterebilir. Bu yüzden Pfulg ilk olarak yüzü Da Vinci prensibine göre ölçülendiriyor. Böylelikle hastadaki dengesizlikleri ortaya çıkarmış oluyor.



Belki de hastanın alın bölgesi dar olduğundan dolayı burnu olduğundan daha büyük görünüyor. Ve bir burun operasyonu yerine sadece bir yüz lifting’ine ihtiyaç duyuyor. Bir şaşırtıcı sonuç daha: Güzellik formülü vücut için de geçerli. Başla göbek arasındaki mesafe ölçüldüğünde ve çıkan sonuç göbekten topuğa kadarki mesafeye dağıtıldığında yine karşımıza 0.618 rakamı çıkıyor.



Aynı ideal rakam



Bir araştırmada, farklı ülkelerden ve yaş gruplarından yüzlerce erkeğe, hangi kadınları çekici buldukları soruldu ve hep aynı cevapla karşılaşıldı. Hepsi de bel ve kalça ölçülerinin orantılı olduğu kadınları tarif ettiler. Yani bel çevresi kalça çevresine bölündüğünde yine aynı ideal rakama ulaşıldı: 0.618’e. En azından 0.6 ve 0.7 arasındaki bir rakama. Üstelik bu güzellik formülü Claudia Schiffer ve Marilyn Monroe’nun yanı sıra Barbie bebeklerde de geçerli.



Kendinizi test edin



Yüzünüzün önden göründüğü bir fotoğrafınızı bulun. Bir cetvel yardımıyla oluşturacağınız 4 yatay çizgiyle - bu çizgiler alındaki saç kökünüzden, kaşların başladığı yerden, burnun alt kısmından ve çene ucundan geçmeli - yüzünüzü üç kesite ayırın. İdeal olarak, bu üç kesit aynı uzunlukta olmalı. Ayrıca burnun alt kısmından kapalı haldeki dudakların orta bölümüne kadar olan uzaklık, burnun alt kısmından çene ucuna kadar olan bölgenin 1 /3’ü oranında olmalıdır. Mükemmel bir burun ölçüsünde ise estetikçiler her iki burun kanadı mesafesinin gözlerin birbirine olan mesafesiyle aynı olması gerektiğini belirtiyorlar. Burnun başlangıcından gözün dış kenarına kadar olan mesafe her iki tarafta da aynı olmalı. Dudağa gelince, mükemmel dudak ölçüsü de dudak kıvrımlarının gözbebeğiyle aynı dikey çizgi üzerinde olmasıyla belirleniyor.



Konuyla ilgili görüşlerini aldığımız Op. Dr. Süreyya Şeneldir’e göre burun da yüze göre şekillendiriliyor: ”Yüzümüzde yaşla, kilo alıp vermekle değişmeyen sabit anamotik referans noktaları bulunur: Gözümüzün içi, kulağımızın yeri, kaşımızın gelişi, saçlı deriden başlayan ve burna kadar inen mesafe. Yüz o sabit noktalara göre çeşitli bölümlere ayrılmıştır. Bu bölümlere göre burnun yüzdeki eğimini, uzunluğunu, yüksekliğini hesapladığımız yönteme ‘altın oranlar’ diyoruz. Buradan yola çıkarak başarılı bir estetiğin şartı da altın oranlara uyulmasıdır.”



Çok çekici ama mükemmel değil



Michel Pfulg, 31 yaşındaki aktrisin profilinde altın orana nasıl ulaşıldığını gösteriyor. Kulağın üzerine bir pergel yerleştiriliyor ve çeneden başlayarak alına doğru bir çember çiziliyor. Bir cetvel yardımıyla yüz üç kesite ayrılıyor. Birinci sonuç için a kesitindeki (çeneden burun ucuna kadar) rakam, b 1 ve b 2 kesitlerindeki rakamların toplamına bölünüyor (b 1 burundan kaşlara, b2 kaşlardan alın bitimine kadarki alan). İkinci sonuç için bu sonuç b 1+b 2+a’ya bölünür. Her iki sonuç toplanıp 2’ye bölünüyor. İdeal sonuç 0.618’dir. Ama çıkan sonuç Reese Witherspoon’da 0,624’tür.



Yaş olumsuz etkilemiyor



Da Vinci’nin güzellik kodu bir şeye daha işaret ediyor: Michel Pfulg, Julia Roberts’ın yüz ölçülerinde sürpriz bir sonuca ulaştı; ”Sanatçının burnu ve ağzı arasındaki mesafe oldukça küçük. Ama bu aralık yaşla birlikte sıkça büyüdüğünden, birkaç yıl içinde ortaya mükemmel bir güzellik çıkabilir.” Görüldüğü gibi yaşlanmak her zaman düşünüldüğü kadar olumsuz bir şey değil.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Da Vinci’nin güzellik şifresi!

Konu Dışı Kategoriler ve Güzellik Da Vinci’nin güzellik şifresi! Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Leonardo da Vinci, bir kitap illüstrasyonu için insan vücudunun proporsiyonlarını birbirinden ayırdığında ne buldu dersiniz: Güzelliğin anahtarını! Dengeli yüz hatlarını belirli bir formülle hesapladığında, hep aynı sonuca varılıyor: 0,618 rakamına Güzellik göreceli midir? Her zaman değil! İsviçreli bir doktor onu ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Güzellik telkin cd indir izle İstanbul Güzellik nerededir kimdir Güzellik çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Güzellik hipnoz Güzellik olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Güzellik hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Güzellik kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:40 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.