| ||||||||||||||||||||||||||||
Hamilelikte Şeker HastalığıHamilelik ve Hamilelik Sorular Hamilelikte Şeker Hastalığı Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Hamilelikte Şeker Hastalığı Merhaba , Yazılarımı takip edenlerin de bildiği gibi hamileyim ve ikinci bebeğimi bekliyorum.6 yaşında bir kızım var ve hamileliğimin de 33 üncü haftasındayım , “çok şükürâ€. Çok şükür diyorum çünkü şu ana kadar burada yazmadım ama 21. ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Hamilelik Sorular telkin cd indir izle İstanbul Hamilelik Sorular nerededir kimdir Hamilelik Sorular çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Hamilelik Sorular hipnoz Hamilelik Sorular olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Hamilelik Sorular hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Hamilelik Sorular kuantum düşünce kitap haberi |
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
Albay ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Hamilelikte Şeker Hastalığı Merhaba , Yazılarımı takip edenlerin de bildiği gibi hamileyim ve ikinci bebeğimi bekliyorum.6 yaşında bir kızım var ve hamileliğimin de 33 üncü haftasındayım , “çok şükürâ€. Çok şükür diyorum çünkü şu ana kadar burada yazmadım ama 21. haftadan beri sorunlu bir hamilelik geçirmekteyim.21. haftada 3 gün hastanede yattıktan sonra ilaç ve iğnelerle hamileliğimi doktorum, eşim, annemin yardımları ve sevgili minik kızımın da anlayışlılığı sayesinde bu haftaya ulaştırmayı başardım.34 haftadan sonra sizlerin de bildiği gibi doğum gerçekleşebiliyor ve bebeğin ciğerleri gelişimini tamamlamış oluyor.İnşallah 38. haftaları buluruz ve oğlumuza kavuşuruz diyorum. Annelik inanılmaz bir duygu, kızımdan sonra hiçbir bebeği sevemem gibi gelirken Arda mız için (bu arada adı Arda) hamileliğimde sorunların başlamasıyla birlikte inanılmaz duygular hissetmeye başladım.Hala da kucağıma aldığımda neler hissedeceğim , kızımdaki gibi olacak mı bilemiyorum ama minik oğlumu büyük bir heyecanla bekliyorum.21. haftadan beri günlerimi evde dinlenerek geçiriyorum.Çok şükür yatmak zorunda kalmadım ama ev işi yapmıyorum , notebook umla işlerimi olabildiğince devam ettirmeye çalışıyorum ve minik kızımla ilgileniyorum. Kızım Ece yle birlikte tam 2.5 ay boyunca annemde kaldık ve yavrum evimizi inanılmaz özlemesine rağmen beni hiç üzmedi her gün “anne iyi misin?Arda iyi mi?†diye sorup durdu.Bu arada Arda ismini de Ece buldu.Biz de babasıyla ısındık bu isme.3 haftadır artık evimizdeyiz, Arda nın dadısı işe başladı , ama şimdilik asıl işi Arda nın annesine bakmak…. Kısmetse birkaç hafta sonra doğum yapacağım ve ondan sonrada yine hem organizasyonlar hakkında yazılarıma devam edeceğim hem de minik bebeğimi size bol bol anlatacağım. Tüm hamilelere sağlıklı bir hamilelik diliyor ve bebek isteyen herkese bu güzel duygunun nasip olmasını diliyorum. Tekrar buluşuncaya kadar; En güzel, en eğlenceli, en sevgi dolu günler sizlerle olsun. Uğur Böceği Organizasyon www.partievi.org My Day Davet Organizasyon www.myday-tr.com 0212-662 35 74 0532-347 02 64 Kaynak: Bebek
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Hamilelik ve Hamilelik Sorular Hamilelikte Şeker Hastalığı Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Hamilelikte Şeker Hastalığı Merhaba , Yazılarımı takip edenlerin de bildiği gibi hamileyim ve ikinci bebeğimi bekliyorum.6 yaşında bir kızım var ve hamileliğimin de 33 üncü haftasındayım , “çok şükürâ€. Çok şükür diyorum çünkü şu ana kadar burada yazmadım ama 21. ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Hamilelik Sorular telkin cd indir izle İstanbul Hamilelik Sorular nerededir kimdir Hamilelik Sorular çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Hamilelik Sorular hipnoz Hamilelik Sorular olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Hamilelik Sorular hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Hamilelik Sorular kuantum düşünce kitap haberi