![]() |
Ynt: dört anlaşma / var mısın uygulamaya ? Bu yazıyı ilk okuduğumda kitabı almıştım.. Okumaya da başladım ancak araya başka şeyler girince yarım bıraktım. Sevgili empati tekrar hatırlamama vesile olduğun için teşekkürler. Bu kez yarım bırakmadan ve iyice özümseyerek okuyacağım. Şamanım bu yazı tamamen seni anlatıyor gülüm.. Sen harfiyen uygulayanlardansın ttli3 Sevgiler kiss3 |
Ynt: dört anlaşma / var mısın uygulamaya ? Samanic ellerine sağlık ne kadar güzel bilgiler bunlar çok teşekkürler&sevgiler alk78 kiss3 |
Ynt: dört anlaşma / var mısın uygulamaya ? Shamanic,çok faydalı bilgilerdi.. Paylaşım için teşekkürler..Bu dört anlaşmayı bir an önce hayat geçirmeli.. super |
Ynt: dört anlaşma / var mısın uygulamaya ? Özellikle 2. ve 3. maddeyi hayatıma yerleştirmeyi becerebilirsem,hayatımda pek çok şey yoluna girecek. idea3 Teşekkürler alk78 |
Cevap: Ynt: dört anlaşma / var mısın uygulamaya ? Paylaşımın için çooook teşekkür ederim arkadaşım |
Cevap: dört anlaşma / var mısın uygulamaya ? ne denirki tek kelimeyle harika baştan sonra büyük bir zevkle okudum hatta bazı kısımları dönüp bir kez daha okudum cümlelerin tek tek altı çizilmeli ve uygulanmalı gerçekten bugün sitedeki yazılarınızı okumaya karar verdim baştan sona okumaya çalışacam inanılmaz keyifli:) |
Cevap: dört anlaşma / var mısın uygulamaya ? çok teşekkürler canim öğretmenim öyle güzel yazmışsın ki şu anda benim elimde olan bir kitap çok beğenerek okuyorum herkesin okumasını tavsiye ederim |
Cevap: dört anlaşma / var mısın uygulamaya ? çalıştığım şirkette fazla boş zaman bulamıyorum uzun uzun okuyamadım inceleyemedim ama hemen cıktısını aldım yazıların akşam okuycam teşekkürler paylaşım için iyiki varsınız..girlhahagirlhaha |
Cevap: dört anlaşma / var mısın uygulamaya ? harika bir paylaşım olmuş.kitabıda çok güzel.iyiki varsınızy789 |
Cevap: dört anlaşma / var mısın uygulamaya ? paylaşım için teşekkürler "shamanic" listeme bir kitap daha ekleme fırsatı buldum bu güzel paylaşımın sayesinde. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:56 AM. |