![]() |
Cevap: dört anlaşma / var mısın uygulamaya ? 956k Konuyu güncelliyorum 956k 258892588925889258892588925889 Telkinleri dinleyen herkesin başucunda bulunması gereken bir kitap. |
Cevap: dört anlaşma / var mısın uygulamaya ? shamanic teşekküredrim arkadaşım bizi çok güzel fikirlerle ve kitaplarla tanıştırıyorsun956k.bu kitabı da aldım listeme en kısa zaman da alıp okuyacağım. girlhaha iyiki varsıngirlhaha |
Cevap: dört anlaşma / var mısın uygulamaya ? cok guzel :) tesekkurler :) |
Cevap: dört anlaşma / var mısın uygulamaya ? Teşekkürler. |
Cevap: Ynt: dört anlaşma / var mısın uygulamaya ? Alıntı:
|
Cevap: dört anlaşma / var mısın uygulamaya ? Ben de okudum kitabı daha önce:) O kadar akıcı, o kadar keyifli okunuyor ki. Mutlaka okumalısınız. Sevgili Shamanic müthiş bir özet okuduklarımı tazeledim teşekkür ederim:) |
Cevap: dört anlaşma / var mısın uygulamaya ? "Dün dünde kaldı cancağızım, bugün yeni şeyler söylemek lazım" dediği gibi Mevlanamızın, dünü dünde bırakalım arkadaşlar. Yoksa gölgemizin peşinden koşup duracağız. Bu başlık hoşuma gitti. Faydalı buldum. Hadi bakalım, yeni bir başlangıç olsun her birimize, yeniden umut olsun. Sevgimle |
Cevap: dört anlaşma / var mısın uygulamaya ? Beşinci Antlaşma çıktı....:)) Bir toltek bilgelik kitabı..4 antlaşmanın devamı...burdan bakabilirsiniz... Kuraldışı Kitap - FIRSAT / FIRSAT |
Cevap: dört anlaşma / var mısın uygulamaya ? teşekkür ederim. Ayrıca başka kitaplara da rastladım. Hemen alıp okuyacağım. Derhal :) |
Cevap: dört anlaşma / var mısın uygulamaya ? Önemli değil... Bu siteye geçenlerde rastladım çok güzel burda da paylaşmak istedim....:)) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:55 AM. |