29-12-2008, 03:26 AM
|
#1 (permalink)
|
Albay
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Kendime Gelmek İstiyorum, Rumuz:Mutlu Merhaba Rüya Hn;
Benim sorunum çok büyük altından kalkamıyorum.
Size kısaca yaşadıklarımı anlatmak istiyorum, Benim adım Mutlu şu an 24 yaşındayım ve bu zamana kadar hiç mutlu olamadım. İlkokul çağlarımda ailemle aram çok iyiydi fakat sonra noldu bilmiyorum kendimi hep ittirilmiş hissetmeye başladım içime kapandım kimseyle birşeyimi paylaşamaz oldum.Beni görenler hep soğuk deyip durdu aileme sarılamıyorum bile içimden geliyor ve yapamıyorum sadece bayramlarda ellerini öpebiliyorum.
Liseden mezun olduğum yıllarda ailemin maddi problemleri ve bazı manevi problemleri vardı bende bi erkekle tanıştım 7 ay görüştükten sonra kaçarak evlendim.Fakat çıkarken beni benden fazla düşünen insan gelinlik üzerimdeyken bana küfretmeye ve şiddet uygulamaya başladı.3 ay sonra askere gitti onun ailesinin yanında 1 ay kaldım sonrada kendi ailemin yanına geldim.Askerden geldi şiddet devam etti ve 4yıllık evliliğimizin üzerine ayrıldık onu sevmemiştim bir hoşlantı bir kaçıştı bana göre.
Ayrıldıktan sonra yeni biriyle tanıştım ve mükemmel bir ilişkimiz vardı.Abimin bunu öğrenmesinden sonra herşey kötü gitmeye başladı; onu memleketinden ve hiç evlenmemiş olmasından dolayı kabul etmediler.Gizli görüştüm dayaklar yedim o insan o zamanlar yanımdaydı.Senden asla vazgeçmem ve geçeceğimi de düşünme diyordu.Bir zaman sonra onun ailesi öğrendi onlar da beni dul olduğumdan dolayı kabul etmedi.Onda problemler başladı sonumuz yok deyip durdu ben de zamana bırakmak istedim.Benim kadar çaba sarfetmedi ve bir gün benden zaman istedi bu zamanı verdim ona fakat bu arada yeni kız arkadaşı olduğunu öğrendim.Dünyam karardı sanki herşeyim oydu hayatım boyunca sadece onun yanında mutlu oldum onun yanında huzur buldum çünkü ben.
Daha sonra kulağıma kız arkadaşının kullandığı kocamsın lafları geldi. Ona bunun hesabını sormak için son kez görüşmeye gittim bana verdiği cevap evet doğruydu.O an hayattan nefret ettim gözüm hiçbirşeyi görmedi onunla balmumcu da görüşmüştük hemen zincirlikuyu kavşağına çıktım ve ordan aşağıya atladım.11 gün hastanede kaldım o beni bir kere görmeye geldi sadece.2 aydır yatıyorum kırıklarım ve alçılarım var.
Majör deprosyondaymışım ilaç ve terapi tedavisi görüyorum.O kişiyle de sadece msn de görüşüyoruz ama ne oldugumuz belli değil onu çok özlüyorum ve hala çok seviyorum yaptıklarından sonra kendime inanamıyorum ama vazgeçemiyorum da kendime gelmek istiyorum lütfen bana yardım edin o benim canım çünkü benim hayatta ki tek mutluluğum o...
Şimdiden teşekkür ederim..
Sevgili Mutlu,
Yazdıklarından derin üzüntüler içerisinde olduğunu anlıyorum. Birbiri ardına seni sarsacak bir sürü deneyim yaşamışsın. Haklısın hiç kolay değil sevgiyi kaybetmek… Deneyim diyorum çünkü hayatımızda başımıza gelen herşey bizim için birer deneyimdir ve bizlerin birşeyleri farketmesi ve yaşamımıza tanık olabilmemiz için gelir. Her olayda alınacak dersler ve farketmemiz gereken içsel zaaflarımız vardır. Eğer biz bunların farkına varamazsak ve sadece yaşadıklarımız içerisinde kaybolursak almamız gereken dersleri farketmeyiz bile. Sadece acı çekeriz. Durum böyle olunca da yaşamımızda birbirine benzer aynı olaylar tekrarlar durur.
Yazına başlarken benim sorunum diye ifade etmişsin. Yaşadıklarını sorun olarak görürsen sorunların içindeki döngüde döner durursun. Eğer yaşadıklarını kabullenip onları birer deneyim olarak görürsen yaşadıklarına daha objektif bir bakış açısıyla bakar sorunların kaynağını görebilirsin. Yaşamın senin değişiminle başlar. Kendi yaşamına tanık olabildiğinde nelerin yolunda gitmediğini kendin farkeder , neleri değiştirmen gerektiğinide kendin görürsün. Bir kez farkettikmi gerisi kendiliğinden gelir.
Bunuda yapamıyorsan yaşamını bölümlere ayır. Örneğin 6 parçaya ayıralım.
1- Aile
2- Arkadaşlar
3- Sevgili- eş
4- Hobiler
5- Her türlü sportif faaliyetler
6- İş
Yaşamında bu parçaların hangilerinin olduğunu ve onlara ne kadar zaman ayırdığını gözden geçir. Eğer zamanının çoğunu tek bir parça alıyorsa ve onunlada hoşuna gitmeyen deneyimler yaşıyorsan tüm yaşamın mutsuzluk oluyor anlamına gelir. Bu durumda da depresyon kaçınılmazdır. Çünkü insanı motive edecek başka parçalar ve onların yaşatacağı deneyimlere ihtiyaç vardır. Bir anlamda kendimizi tek bir parçaya mahkum etmiş oluruz ve o hayatımızdan çıkınca bizde kendimizi boşlukta hissederiz. Eğer yaşamının parçaları az ise onları çoğalt. Özellikle insanlarla olabileceğin hobiler seç. Mutlaka bir spor faaliyeti ile ilgilen bu senin kendine yettiğin duygusunu artıracağı gibi gücünü de toplamana yardımcı olur.
Yaşamımızdaki herşey bizim istediğimiz gibi gitmeyebilir. Gitmek zorunda da değildir.
Gitmediği noktada karşımızdaki insanları suçlamak yada çözümün onlarda olabilmekten geçeceğine inanmaktan çok kendi özümüze, kendi gücümüze güvenmemiz gerekir.Ancak bu sayede olayların üstesinden gelebiliriz.
Layık olduğun sevgiye mutlak kavuşacağına inanıyorum. Yeterki kendi değerinin farkında ol..
Sevgiyle kal
Rüya
Kaynak: HamileBilgi Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. |
| |