29-12-2008, 04:40 AM
|
#1 (permalink)
|
Albay
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Yakın Doğu Üniversitesi
Kuruluş Tarihi: 1988
Bulunduğu Şehir: Lefkoşa
Tel: (0392) 223 6464
Eğitim Dili: İngilizce
Web sitesi : http://www.neu.edu.tr
Yakın Doğu Üniversitesi 1988 yılında KKTC Milli Eğitim Bakanlığının 17/1986 sayılı Milli Eğitim Yasasına bağlı olarak Bakanlar Kurulu onayı ile Lefkoşada kurulan Yakın Doğu Üniversitesi, bugün 50'ye yakın ülkeden gelen seçkin öğrencileriyle, uluslararası bir kimlikte; Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinin Başkenti Lefkoşa'da yüksek düzeyde eğitim olanakları ve yetkin öğretim kadrosuyla etkinlik gösteren bir yükseköğretim kurumudur.
Çağdaş bir kampüs alanı içerisinde planlanmış olan Yakın Doğu Üniversitesi, bütün fakülteleri, yüksekokulları, labaratuvarları, atölyeleri, bilgisayar merkezleri, kültür merkezleri, kütüphaneleri, yurtları, olimpik kapalı yüzme havuzu ve diğer sosyal ve sportif tesisleri bir bütün olarak gelişmektedir.
Tüm akademik ve idari birimleriyle Yakın Doğu Üniversitesinin tek amacı, 11 Fakülte ve 3 Yüksekokuldaki seçkin öğrencilerine en iyi eğitim ve öğretim ortamı sağlamak yanında, onları kendine güvenen, sorumluluğunu herşeyin üzerinde tutan, akılcı, yaratıcı, araştırmacı ve özgür düşünceye sahip Atatürk ilke ve devrimlerini özümsemiş bireyler olarak yetiştirmektir.
Yakın Doğu Üniversitesi kuruluşundan bu yana geçen ve bir kurumun tarihi bakımından son derece kısa sayılan bir zaman dilimi içerisinde olağanüstü bir hızla gelişmiş ve Kıbrısın bir eğitim ve kültür merkezi olma hedifine, süratle yaklaşmaktadır
FAKÜLTELER VE BÖLÜMLER
Eczacılık Fakültesi
Hukuk Fakültesi
Denizcilik Fakültesi
Güverte Bölümü
Deniz İşletmeciliği ve Yönetimi Bölümü
Gemi Makineleri İşletme Bölümü
Mühendislik Fakültesi
Bilgisayar Mühendisliği Bölümü
Elektrik - Elektronik Mühendisliği Bölümü
Makine Mühendisliği Bölümü
İnşaat Mühendisliği Bölümü
İktisadi İdari Bilimler Fakültesi
İşletme Bölümü
Ekonomi Bölümü
Uluslararası İlişkiler Bölümü
Bilgisayar-Enformatik Bölümü
Bankacılık ve Finans Bölümü
Avrupa Birliği İlişkileri
İnsan Kaynakları Yönetimi Bölümü
Pazarlama Bölümü
Uluslararası İşletme Bölümü
Siyaset Bilimi Bölümü
Mimarlık Fakültesi
Mimarlık
İç Mimarlık
Fen Edebiyat Fakültesi
Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü
İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü
Psikoloji Bölümü
Matematik Bölümü
İletişim Fakültesi
Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü
Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü
Gazetecilik Bölümü
Görsel İletişim Tasarımı
Sahne Sanatları Fakültesi
Dramatik Yazarlık
Oyunculuk
Atatürk Eğitim Fakültesi
İngilizce Öğretmenliği Bölümü
Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Bölümü
Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü
Sınıf Öğretmenliği Bölümü
Türkçe Öğretmenliği Bölümü
Rehberlik ve Psikolojik Danışmalık Bölümü
İnsan Kaynakları Eğitimi
Tarih Öğretmenliği Bölümü
Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi
Grafik Tasarım Bölümü
Plastik Sanatlar Bölümü
Turizm ve Otelcilik Yüksekokulu
Turizm ve Otel İşlemeciliği Bölümü
Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu
Antrenörlük Eğitimi
Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği
Spor Yöneticiliği
Eğitim Bilimleri Enstitüsü
Eğitim Bilimleri Enstitüsü
İngilizce Hazırlık Okulu
YDÜ Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Araştırma Merkezi
Atatürk Araştırma Merkezi Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. |
| |