Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Hayat Soruları

Uyarılar

Hayat Soruları Yaşamla ilgili sorular merak ettikleriniz cevapları nedir ne değildir

Fark edilmeyenlerin dünyası

Serbest Kürsü ve Hayat Soruları Fark edilmeyenlerin dünyası Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız FARK EDİLMEYENLERİN DÜNYASI Hayatın anlamı… Bununla yola başlamıştım. Adımlarım, düşüncelerim buna göre şekillendi. Aradım ve bazı yönlerini keşfettim. Üç senedir elimden geldiğince her yönünü düşündüm, konuştum, denedim ve şuan da yazmaya çalışıyorum. Varolmak ve dünyada kalmak… Her şeyimiz buna göre ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Hayat Soruları telkin cd indir izle İstanbul Hayat Soruları nerededir kimdir Hayat Soruları çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Hayat Soruları hipnoz Hayat Soruları olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Hayat Soruları hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Hayat Soruları kuantum düşünce kitap haberi

Fark edilmeyenlerin dünyası

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 29-12-2008, 06:07 AM   #1 (permalink)
Albay

Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart Fark edilmeyenlerin dünyası

FARK EDİLMEYENLERİN DÜNYASI

Hayatın anlamı… Bununla yola başlamıştım. Adımlarım, düşüncelerim buna göre şekillendi. Aradım ve bazı yönlerini keşfettim. Üç senedir elimden geldiğince her yönünü düşündüm, konuştum, denedim ve şuan da yazmaya çalışıyorum.

Varolmak ve dünyada kalmak… Her şeyimiz buna göre düzenlenmemiş mi sanki? Bazı insanlar hayvanları bitkileri aciz canlılar olarak görürler, düşüncelerim ise aynı durumların bize de uygun düştüğü. Biz insanlar da aciz yaratıklarız. Yemeye, su içmeye, nefes almaya, düşünmeye, hayattan tepki almaya ve tepki vermeye vs. hepsine muhtacız. Eminim saydıklarıma muhtaç değilim diyenimiz az. Bu da olaya farklı açıdan yaklaşmamıza sebep oluyor. Aslında çevre (doğa, canlı ve cansızlar) tarafından yönlendiriliyoruz. Önceden biz ona etki ediyoruz diye düşüncelerim vardı. Belki kiminiz hala evet doğayı biz etkileriz diyor ama düşüncelerim doğaya verdiğiniz tepki ne olursa olsun her zaman karşılığını aldığınız yönünde ve hatta fazlasıyla. Biraz daha geç tepki aldığımız için insan hükmettiğini sanıyor. Hükmetmek nedir ki, tepkilerinizin üstüne başkasının tepki koyamaması yada tepkinizi kabullenmesi şeklinde tepki vermesi olabilir, tabi bunu tepki sayarsak. Öncelikle çevre, bunu düzenlememiz gerek. Direk etki edemediğimize göre zihinsel olarak onun düşüncelerimden haberi yokken beynimde değiştirmek bir yol olabilir. Dolayısı ile somut bir etkimiz yok çevreye karşı, çevre size fazlası ile tepki veremeyecek, düşüncelerinizin ise size tepkisi olumlu olabilir. Gelişim kitapları anlam verme (anlamlandırma) diye bir terim ortaya koymuşlar. İleride yazımın devamında bunu daha iyi bir şekilde açıklayacağım.

Ölümden öncesi ile ilgileniliyor, neden? Halbuki amaç yarına kalmak, üstün hoca öyle diyor. Amaç yarına kalmaksa ölümden ötesinin üstüne odaklanmak gerek. Tabi tahminlerim eğer doğruysa ölümden öncesinin bağlarını iyi bir şekilde çözemeden, sonrasını çözmek zor olacak. Bu dünyada ki görevimiz ne olabilir ve insanlar nelerle uğraşıyor diye soruyorum. Ben okulda derse girerken uzayda güneşin 100000 katı büyüklüğünde bir gezegen patladı (süpernova) ve haberim dahi olmadı. Aslında oldu, bilim dergileri bunu yazdı. Daha onların bile bilmediği ne patlamalar oluyor. Geçmişte de kim bilir kaç tanesi oldu. Evrende işleyen var olan her şey bizi ilgilendirir mi? Bu maddelerin varoluşu bu evrenin acizliği olsa gerek. Tıpkı insan gibi, evrenin de çeşitli döngülere ihtiyacı var. Bu patlamalar da bunlardan biri olsa gerek. İnsanların ölümleri de buna örnek olabilir mi, ben ölmezsem bu evren nefes alabilir mi? Benim ölümüme aciz bir evren modeli çıktı karşımıza. Bu konuyu daha yeterince irdeleyemedim. İleriki zamanlarda daha ayrıntılı bir yazı yazmayı düşünüyorum.

Mutlu olmak. Mutluluk. İnsana özgü bir şey mi? Öğrenilmiş mi yoksa doğuştan mı geliyor? Gülmekle eşdeğer tutulmasının sebebiyle öğrenilmiştir demek istiyorum. İnsanlar eğer gülmeyi doğuştan getirselerdi tamamen herkesin aynı şeylere gülmeleri gerekirdi. İnsanlara bakınca kimi olur olmadık şeylere güler kimi kolay kolay tebessüm bile etmez.

Mutluluk veya gülmek birbirini tetikliyor olabilir. İnsan mutlu olduğunda daha çok güler. Mutlulukta gülmeye benzer, kimi olur olmadık şeylerden mutlu olur kimi ise kolay kolay mutlu olmaz bunu az tadar. İkinci paragrafta bahsettiğim anlamlandırma burada işin içine giriyor. Yakın zamanda fark ettim, yürürken bir adım atmaktan hiç mutlu olmadım bugüne kadar. Bir eylem yaptım devamlı da yapıyorum fakat hiç mutlu olduğumu hatırlamıyorum. Bebekken acaba mutlu oldum mu? Ama o zamanlar bunu fark edecek düzeyde olduğumu düşünmüyorum. Bu konuya şu insanın gözüyle bakalım, belden aşağısı felç hele hele bir de doğuştan olsun. Bir adım atsa o kadar mutlu olur ki, hele bir erkek çocuk ise bu insan, futbol oynamanın hayali bile mutlu olmaya yeter… Rahmetli sabancının sözü Çocuğumu beş metre yürütene servetimi bağışlarım onunda durumu farksız. Ama ben her gün defalarca beş metre yol kat ediyorum ve hiç bundan dolayı mutlu olmamıştım. Neye anlam yüklerseniz bu sizde mutluluk sebebi olabilir. Üzüntü de aynı. Her şey zihinde bitiyor. Yaşamda ki olayları, eylemleri, vs hepsini fark ettikten sonra onlar hakkında mutlu olup olmayacağımızın yargılamasını yapıyoruz. Örneğin kaz dağlarının tenha yerlerinde bir yerde bir ağaç rüzgardan devrildi veya bir böcek kendiliğinden öldü. Bunu dünyada ki hiçbir insan görmedi ve bilmiyor da. (Örnek kitaptan alıntı) Peki bu ağaç şimdi devrildi mi? Böcek öldü mü? Üzüldünüz yada mutlu oldunuz mu? Niye? Anlam yükleyemediniz çünkü. Sizin için bir şey değişmedi. Demek ki mutlu olmak için size ucunun dokunması gerekiyor. Ve sizin avantajınıza dokunuyorsa mutlu oluyorsunuz. Şunu söyleyenler çıkıyordur eminim, yürümekte avantajıma ve mutlu olmuyorum. Cevabım şu olur, yürüdüğünüzü ne zaman fark ederseniz o zaman mutlu olursunuz. Günlük hayatta otomatiğe aldığımız her şey için bu geçerli. Bir an şunu fark edersiniz elinizde olanlardan mutlu olmazsınız ama onu elde edinceye kadar ne kadar çok çaba sarf ettiniz, elde edince ne kadar çok mutlu olacağınızı düşünmüştünüz. Şuan elinizde ve mutlu değilsiniz, mutsuz da değilsiniz. Sizin için bir anlamı yok. Tıpkı devrilen ağaç gibi. Artık onun farkında değilsiniz.

Mutlu olmak için kendinizden kötü durumda olanlara bak derler. Bunun sebebini daha önceden bulamazdım. Şimdi ise biliyorum. Tamamı ile sahip olduğum ama otomatiğe alıp fark etmediğim şeyleri fark ettiriyor ve mutlu oluyorum. Aslında insanın sahip olduğu ve farkında olmadığı o kadar çok şey var ki, sadece bunları fark etmek için kendine baksa hayatta çok mutlu olur. Bu yüzden kendi durumundan kötü durumda olanlara bak derler. Eğer insan isterse şu yer çekimi bile mutluluk sebebi olabilir. Demiştim başta da doğayı siz kullanın ve o sizin kendisini kullandığınızın hiç farkına varmasın. Bunu yapabilmenin tek yolu beyniniz, daha doğrusu düşünceleriniz.

Kendime ait güzel bir sözle de bu yazıyı burada sonlandırmak istiyorum, Yalnız kaldığınızda, kimse düşüncelerinize etki edemez.. Anlam yüklemek, tamamı ile kendi düşüncelerinize sahip olmak için yalnız kalmayı denemelisiniz. Mutluluk bununla geliyor olsa gerek.

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks