![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) İyiyiz çok şükür. Seninde iyiliğin her halinden belli oluyor heeeee 98569 Hayat nasıl bakalım herşey yerli yerindemi ? Bu arada tresora cevaben diyorum ki :) o klibi ben youtube tan buldum ben ve yakınlarımla uzaktan yakından ilgisi yoktur. Ayrıca Sezennl yede çok teşekkürler güzel dilekleri için. Suzzy sende lütfen öğrendiklerim kısmını okurmussun :) sanırım orda dr. attaction diye biri senin ismini zikretmişte. Aşağı kısımlara doğru uzun bi yazı y789 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) benim gibi bugün çalışan varmı aranızda ben 3.e kadar çalışıcam ve yarın bayram 3 gün evdeyiz yuupppi cilgin897 cilgin897 cilgin897 cilgin897 cilgin897 cilgin897 cilgin897 cilgin897 cilgin897 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ben şahsım adına yaklaşık bir aydan beri bayram tatilindeyim. YAŞASIN SECRETTTT OLEYY... OLEYYYY... OLEYYYYYYYYY.. khkh56 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) demek öyle asisler ?hımmmm secrettt |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ya ben telkin dinleyeli iki gün oluyo ama ben kısık sesli telkinleri hafif bi şekilde duyabiliyorum ve bana yabancı bişeyler söyleniyomuş gibi geliyo öylemi yoksa ben mi yanılıyorum eğer öyleyse bilinç altımız bunu nasıl anlıyıcak biri bunu bana anlatsın bende 2 gündür bi etki yok gece gündüz dinliyorum dinlerkende her işimi yapıyorum bi yrde hatamı yapıyorum acaba yardım lütfen |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) slmlar arkadaslar bir soum olacakti baskalarinin düsüncelerini önemseme telknini neden sadece su ve ney sesi olarak mevcut. ben new age tarzini ariyorum yoksa benmi bulamadim tsk |
radyodaki?? slm arkadaslar atakan mı radyodaki?atakannn dogum günü çocuğuu orayamisunn nereyesunn?? |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:49 PM. |