Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hayatım Değişti Kafesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/)
-   -   HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/1530-hayatim-degisti-cafesi-gunluk-sohbet-kosesi.html)

hayatimdegisti 11-10-2007 07:59 PM

Ynt: radyodaki??

Alıntı:

25emel Nickli Üyeden Alıntı
slm arkadaslar atakan mı radyodaki?atakannn dogum günü çocuğuu orayamisunn nereyesunn??

Evet benim radyo yayinindayim :)

25emel 11-10-2007 08:01 PM

Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

Alıntı:

hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

25emel Nickli Üyeden Alıntı
slm arkadaslar atakan mı radyodaki?atakannn dogum günü çocuğuu orayamisunn nereyesunn??

smil56 dogum günün kutlu olsunn gulensmiley gulensmiley tüm sarkılar sana hediye diyeceğim ayıp olurmu bilemedim s45apk yayını yapana demek ayıp olmaz demi f678h

hayatimdegisti 11-10-2007 08:13 PM

günü çocuğuu orayamisunn nereyesunn??
[/quote]
[/quote]

smil56 dogum günün kutlu olsunn gulensmiley gulensmiley tüm sarkılar sana hediye diyeceğim ayıp olurmu bilemedim s45apk yayını yapana demek ayıp olmaz demi f678h
[/quote]

hih33 Kendim için çalıyorum zaten gogogo

25emel 11-10-2007 08:22 PM

güzel şeler çalıosn amaaa ... sapkal89

su_oguz@hotmail.com 12-10-2007 10:44 AM

günaaaaydın!!! atakan bey geçmiş doğum gününüz kutlu olsun veeee arkadaşlar heppinizin mübarek ramazan bayramı kutlu olsun bayram boyunca siteye pek uğrayamıyabilirimhepinize güzeeeel günler k8908 k8908 k8908 k8908 k8908 k8908

Sezennl 12-10-2007 10:51 AM

Atakannin dogumgunumu var? benim haberim yok ama dogum gunu varsa teprik ederim seni atakan. ve ramazanbayraminida cani gonulden kutlarim. ben 1tepsi baklava yaptim yedim bile seker agir geldi sanirim uyku basti beni.
forumda kimseciler yok sanirim bayram dolayisi ile herkezler biryere dagildilar. neysem bende zaten calisacagim bu aksamdan yarin sabaha kadar, yarinda tumgun ve tum gece uyurum is yoksa yorgunlugum anca gidyor, pazargunu zaten cok onemli randevum var. yani kisaca benimde birsuru islirm var cilgin897....

PSİKO 12-10-2007 11:57 AM

herkesin bayramı kutlu mutlu ve huzrlu olsun
bu site bağımlılık yapıo ya şimdi normalde el öpüo olmam lazımdı ama burdayım

PSİKO 12-10-2007 12:04 PM

dün ameliyatımın süper geçmesi hasebiyle genel cerrah arkadaşlar beni bi restauranta götürdü kelle paçacı adı altında lüks biyer
yemeğin ilerki safhalarında masaya beyin kavurması geldi
hergün ameliyatına girdiğmiz organın tadının bu kadar güzel olduunu bilmiodum

25emel 12-10-2007 12:22 PM

Alıntı:

PSİKO Nickli Üyeden Alıntı
dün ameliyatımın süper geçmesi hasebiyle genel cerrah arkadaşlar beni bi restauranta götürdü kelle paçacı adı altında lüks biyer
yemeğin ilerki safhalarında masaya beyin kavurması geldi
hergün ameliyatına girdiğmiz organın tadının bu kadar güzel olduunu bilmiodum

iğrenççç sakatatt!!! tamm ameliyatını anlarımda yeme olayı iğğğğ küçükken komşumuz halit amca pek severdi.bir gün yolladı kasaba sen alırmısın die beyin şaşkın neye benziyor die bi baktım dönüş yolunda öööööööö iğğğğğğ

(ya yanıtla bölümümüze bir kusma ifadesi eklesekmi acaba dusun)

PSİKO 12-10-2007 05:42 PM

yaaa nie öle dion
tadı çok güzeldi
hem ben beyinden nefret etseydim nöroşirurji uzmanı olamazdım
annemin dediği gibi benden olsa olsa dr oetker olur khkh56

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:44 AM.