![]() |
Ynt: radyodaki?? Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) günü çocuğuu orayamisunn nereyesunn?? [/quote] Evet benim radyo yayinindayim :) [/quote] smil56 dogum günün kutlu olsunn gulensmiley gulensmiley tüm sarkılar sana hediye diyeceğim ayıp olurmu bilemedim s45apk yayını yapana demek ayıp olmaz demi f678h [/quote] hih33 Kendim için çalıyorum zaten gogogo |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) güzel şeler çalıosn amaaa ... sapkal89 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) günaaaaydın!!! atakan bey geçmiş doğum gününüz kutlu olsun veeee arkadaşlar heppinizin mübarek ramazan bayramı kutlu olsun bayram boyunca siteye pek uğrayamıyabilirimhepinize güzeeeel günler k8908 k8908 k8908 k8908 k8908 k8908 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Atakannin dogumgunumu var? benim haberim yok ama dogum gunu varsa teprik ederim seni atakan. ve ramazanbayraminida cani gonulden kutlarim. ben 1tepsi baklava yaptim yedim bile seker agir geldi sanirim uyku basti beni. forumda kimseciler yok sanirim bayram dolayisi ile herkezler biryere dagildilar. neysem bende zaten calisacagim bu aksamdan yarin sabaha kadar, yarinda tumgun ve tum gece uyurum is yoksa yorgunlugum anca gidyor, pazargunu zaten cok onemli randevum var. yani kisaca benimde birsuru islirm var cilgin897.... |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) herkesin bayramı kutlu mutlu ve huzrlu olsun bu site bağımlılık yapıo ya şimdi normalde el öpüo olmam lazımdı ama burdayım |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) dün ameliyatımın süper geçmesi hasebiyle genel cerrah arkadaşlar beni bi restauranta götürdü kelle paçacı adı altında lüks biyer yemeğin ilerki safhalarında masaya beyin kavurması geldi hergün ameliyatına girdiğmiz organın tadının bu kadar güzel olduunu bilmiodum |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
(ya yanıtla bölümümüze bir kusma ifadesi eklesekmi acaba dusun) |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) yaaa nie öle dion tadı çok güzeldi hem ben beyinden nefret etseydim nöroşirurji uzmanı olamazdım annemin dediği gibi benden olsa olsa dr oetker olur khkh56 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:44 AM. |