![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) uy897 uy897 uy897 ellerine saglık simdiden . . . e biz de üzerimize düseni yapariz artık,cenaze,helva,celenk,cicek smil56 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) astral seyahatle PSİKO nun resmini çektim arkadaşlar .... 44 http://www.doctorrick.com/images/sleep.jpg http://tbn0.google.com/images?q=tbn:...c/Sleep157.gif uykulusmile uykulusmile |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Psiko nun hayatı baya karıştı. Oysa hep burda nası karışıyo annamıyom. E psiko bu kadar Pc de kalacağına bi atla Ankaraya git arkadaşım dök eteğindeki taşları yok sen yapmıcaksan zaten ben küplere binmiş dolaşıyom ver adresini ben gidip arkadaşın ifadesini alayıp geleyim. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Ben kaçıyorum arkadaşlar hepinizi öpüyom hadi benim doğum günüm bi daa kutlu olsun bana doyum olmaz.... thumbsanim ttli3 ii akşamlar evden girerim yine kiss3 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
khkh56 khkh56 khkh56 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ya arkadaslar tresoru gören var mı ? dusun nereler de bu yaf 4897 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) valla dün bi ara böle uyudum masada 20 dk ama ameliyat masasında valla ben o ankara işini geçtim aradım bana anlatacanı söledi ama ben dinlemedim bitti artık önümüzdeki aşklara bakacaz daha düzenli ve mutlu bi hayata merhaba s456 smileydance f678h u859 partysmiley sevincli k8908 k8908 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) emelim tresoru bende merak ediyorum..şimdi bir arkadaşla konuşurken sordum..ona tresoru..sonradan yanlış kişiye sorduğumu farkettim...onlar birbirlerini tanımıyorlar..ben kafaya taktım ya ..artık önüme gelene soruyorum..seyahattedir inşallah güzel güzel geziyordur.. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ya bu aralar çok çabuk soğudu havalr ya vitamin alımımıza ve günlük güneşlenme süremizde artışlar yapalım sağlıklı bi mevsim geçirmek dileğiyle |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) allahım banyoda bir boru çatlağıyla başladı herşey..... şimdi bütün ev havada,yandım ben. boya badana,sunanın odası ve çok ciddi iş varrrrrrrr...... 88a 88a 88a 88a 88a 88a |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:59 PM. |