![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Mevlananın şöyle bir sözü var: "Sen ne anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anlayacağı kadardır" |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Bende kahvemi içip çıkıcam,hepinize sevgiler kahvesmiley |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ayy programların saatlerini öyle duyurmak çok iyi oldu e bende kurulup manzaramı izlerken dinlerim burcunun süprizini.. gulensmiley |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) cat56 music45 bu gece kimseyi kaçırmadan dilenrim artık 8977 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) merhabalar herkeslere bu kez biraz buruk bir merhaba benimki. kötü bir kaç gün geçirdim. nedeni basit gelecek belki sizlere ama engel olamadım kendime.bir kaç gün elimi eteğimi çektim herkesten ve herşeyden. kabuğuma çekildim biraz. bunun nedeni de kpss den çuvallamış olmam. hala toparlanmaya çalışıyorum. herkesten özür diliyorum agl34 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) hoşgeldin tekrar Fatma Cok normal arada olur bunlar Burcu bari sen bisey solee yayin olacak mi hayal i bekliyorum ben ama hala kontak kurulamadi degilmi???????? |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ne oldu bana neden bir tek sınavdan bu kadar etkilendim anlayamıyorum. mantığım almıyor bir türlü ama kendimi kontrol edemiyorum. sürekli ağlarken buluyorum kendimi bi köşede. sanki bütün özgüvenimi yitirmiş gibiyim. meğer ne kadar da zayıfmışım. bana yardım edin lütfen agl34 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Fatmacım hoşgeldin , bir süredir yoktun merak etmiştim seni, bu kadar üzme kendini olur mu kendin için kendine iyi davran sevgiler kiss3 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) hoşbulduk elifçim geçicek inşallah bunlar da hayal abla sağolsun rahatlatıyo beni. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) hayal abla sen bir harikasın günlerdir zırlayan beni biraz olsun rahatlattın. canım ablam benimm |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:10 PM. |