Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hayatım Değişti Kafesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/)
-   -   HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/1530-hayatim-degisti-cafesi-gunluk-sohbet-kosesi.html)

hayalayaz 02-08-2007 08:07 AM

Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

ramthacığım bu tamamen msn le alakalı bir problemmiş, senin yeni bir adres almanı ..bizimde senin bu adresini yasaklamamızı..senin yeni adresini eklememizi tavsiye etti

BURCU GELEGEN 02-08-2007 10:04 AM

Alıntı:

ramtha333 Nickli Üyeden Alıntı
.MSN yi açamıyorum bu günler...MSN kendi kendine otomatik tüm çevrimiçi kişilerime garip garip mesajlar gönderiyor..Bunları ben gönderiyorum zannetmesin arkadaşlar...AVAST antivürüs programıyla 3 defa tüm yerel diskleri taradım ama yinede sorun çözülmedi..Tam yok edemiyor galiba AVAST antivürüs programı....Bunu nasıl çözeceğim...Bir belen varsa bana yardım ederse sevinirim...

[b][Ramtha konuyu açtın yazayım hadi 2 gündür senden banada bahsettiğin yazılar gelmekte önceki sayfalar bakarsan bununla ilgili bir yazı yazmıştım 5/6 kişininin bu yüzden bilgisayarları göçtü bu ciddi bir virüs sen çevrimdışı göstersende kendini bana o metin gelmekte mecbur kalıp engelledim sana ulaşamadığımdan da bilgi veremedim öğrendiğin iyi oldu. /b]

BURCU GELEGEN 02-08-2007 10:07 AM

Eylem senin içinde çok sevindim. Allah analı babalı büyütsün Buglede oğluna kavuştu oh ne güzel

BURCU GELEGEN 02-08-2007 10:24 AM

Günaydı n arkadaşlar pek tadım yok bugün ama size harika müzik çalıyorum aslında bende bu hafta sonu program konusunu hazırlamaya başlıyayım sadece müzikle olmaz değil mi 44

25emel 02-08-2007 10:28 AM

ayy dur dur açayım radyoyu az bekleee gulensmiley

25emel 02-08-2007 10:46 AM

music45 ya ne oluyor bana bugün gulensmiley aksama nöbette zorlanmayacagım herhalde bu enerji ile vız gelirr hersey birde nöbet ertesi sabahı devam edicem gulensmiley

dennise 02-08-2007 12:31 PM

yaa ben mi dinleyemiyorum radyoyuuu

25emel 02-08-2007 02:17 PM

Alıntı:

dennise Nickli Üyeden Alıntı
yaa ben mi dinleyemiyorum radyoyuuu

hayatım yayınımız sürekli deil ki... bak bence sen gecenin geç saatlerinde bir dene burcu genelde o zamanlarda radyoda oluyor hismiley

BURCU GELEGEN 02-08-2007 05:31 PM

evet arkadaşlar çok işim vardı hallettim sayılır biraz müzik dinleyelim sonra çıkacağım

asevgican 02-08-2007 07:13 PM

aaaa müzik olayı süper olmuşş atakan tebrik.. gulensmiley

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:37 AM.