![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ramthacığım bu tamamen msn le alakalı bir problemmiş, senin yeni bir adres almanı ..bizimde senin bu adresini yasaklamamızı..senin yeni adresini eklememizi tavsiye etti |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Eylem senin içinde çok sevindim. Allah analı babalı büyütsün Buglede oğluna kavuştu oh ne güzel |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Günaydı n arkadaşlar pek tadım yok bugün ama size harika müzik çalıyorum aslında bende bu hafta sonu program konusunu hazırlamaya başlıyayım sadece müzikle olmaz değil mi 44 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ayy dur dur açayım radyoyu az bekleee gulensmiley |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) music45 ya ne oluyor bana bugün gulensmiley aksama nöbette zorlanmayacagım herhalde bu enerji ile vız gelirr hersey birde nöbet ertesi sabahı devam edicem gulensmiley |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) yaa ben mi dinleyemiyorum radyoyuuu |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) evet arkadaşlar çok işim vardı hallettim sayılır biraz müzik dinleyelim sonra çıkacağım |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) aaaa müzik olayı süper olmuşş atakan tebrik.. gulensmiley |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:37 AM. |