![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Vallahi bende dinliyorum muzikler harikaaaa Bir önerim olacak bazen akşamlarida dinleyemiyoruz netden radyoyu (Sadece netden dinleyebiliyoruz değilmi? utananadam) Diyorum ki kayda alsak gece programlarini gunduzde dinleyemiyenler icin tekrar yapilsa nasil olur? Saygilar |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) burcu tatlım.. cd göndeercektinnn beneeee. döndüm ben tatilden. clapping |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Ben de aldım çayımı geldim şöyleee köşeme geçeyim , saat 9.30 da Atakan Bey in programı varmış sonra da 10.30 da Burcu devralacakmış bekliyorum hevesle gulensmiley |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) cat56 88a ben bişi dinliyemiyorum yaaaaa yoksa yayınmı yok henüz ben niye kek cat56?? |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) blook dinliyemiyorum yaaaaaaaaaa 88a |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Canım dene sürekli test yapıyoruz sonuçta düzelecek hepsi Ayşeee tamam göndereceğim |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) b456 pür dikkat dinliyorum |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ofisteyim bugün dinleniyorum okuyamadıklarım ne çok konu olmuş ben bir kahve içeyim cilgin897 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) agl34 88a |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) sevgili lerzan yazılarını okurken başka dünyalara dalıyorum,çok güzel anlatıyorsun,eline ve yüreğine sağlık,seninde radyoda program yapmanı sabırsızlıkla bekliyorum alk78 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:50 AM. |