![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Aman nyseki biri girmiş kafemize gogogo |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ben geldimmm ama cafe bos dısarisi cok sıcakkk amamn allahım bide trafikk soda limon yaptim içiyorumm. Ne trafik nede sicak nede müsterilerin sürekli biseyleri degistirmesi sinirlerimi bozmuyoo dusun bozuyoda ben ole eskisi gibi reaksiyon gostermeyip Inadina guluyorumm bu da yeni basladi hayırdir insallah 4897 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) koş koş hadi çay sıcak, simidini kap sen çok boş konuşanlar yok ki bizde zaten bak hoş sıcaklık var, her mesajda içten sar hoş olmuşuz gayri aşktan hepten kainata olan aşk götürür bizi ,hepimizi kutsi yola tarik çoktur menzil tek ,paydos yok var ama mola Atak başladı bu An Lalezara doğru, yelkenimiz fora Hayallerimiz peşindeyiz, ayaz bu kez tam arkamızda Emel lerimiz saf derin billur, Derya bize yoldaş Dost a doğru gideriz ,Korkunç bir güçle ,gel yanaş Zafer yakın kokar Burcu burcu yok bizde makyaj iç dış bir sen müsterih ol ,Çoşku(n)muz eksik olmaz Elif harfi gibi dikiz muhaliflere, kurma bize baraj amma velakin pek Mert(o)izdir ,böyle geçilir viraj Bitmez bizde Fer ,(ya) var daima nacizane Carisma Bir Asis(ler) yap dostum, bak havalandım hadi durma kedimiz pisicik ne der acaba bu enterasan duruma gez gör oku ki bu formda genişlesin pen Ceren ,ama gönlü güzelLer, zan nımız da olsun ebedi güzel tama m |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Valla bravo Turgaycim, sende ne cevherler varmis boyle, eline saglik cok ilginc thumbsanim ve guzel bir calisma olmus |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) hoşgeldin turgay nerelerdeydin cat3500 harika olmuş gogogo |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Şiirin başlığı şöyle olabilir mi acaba? Hayatimdegisti Tour Guide [Hayatımdegisti Turgay(d)] Madem ismimi koymuşşun ben de başlığa bir deneme yapayım her ne kadar şiirin başlığı şaire ait olmalıysa da şaşkın |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) turgay efe demişki: kedimiz pisicik ne der acaba bu enterasan duruma cat56 said that:bravo 956k |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Ay ben bu akşam pek keyifliyim hafta sonundan mıdır nedir bilemem y789 hafta sonu ödüllendirmemi de kendime yaptım ve fikret kızılok - doğan canku dinliyorum cat3500 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Cafenizde bir arkadaşa bakıp çıkacaktım :). Şöyle cafenin az ışıklı yerinde biraz durayım dedim. Arada iki klip oynatılıyordu. Bir hamburger yiyeyim dedim acı sosa gerek kalmadı. 2600 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:40 PM. |