![]() |
Ynt: Benim Güncem caanım benim.. bu konu senin kendi içinde yüreğinin sesini dinleyerek karar vermen gereken önemli bir konu.. sorumluluğu üzerine almalısın... avukatınla iletişimin devam ediyordur mutlaka.. verdiği önerilere uyarak sonlandırma ya da devam etme politikanı belirle... listende öz eleştirini tam yansıtmamışsın daha gerçekçi bakmalısın kuzum.. yada daha gerçek punalar vermelisin.. başarılıyım ve bunu hissedebiliyorum verdiğin puan 4 nasıl olur piskolojik savaşta yenilgiyi kabul etmiyorsan 2 verip nasıl kazanmayı beklersin.. emeğine sahip çıkmak istiyorsan 3 verip nasıl konumunu korursun... canım çelişkilerinden kurtul... senin üzerinde bıraktıkları olumsuz etkiden derhal sıyrıl... sen her konuya çözüm bulabilecek güce sahipsin... karşılarında hem güçlü bir o kadarda sevgili ve saygılı olarak dur... aranın bozuk olduğu kişiye bile bu duyguları yansıtarak toplantı masasında bulun... onun davranışlarını haklı çıkaracak tavırlar ve cümleler sergilemekten kaçın... tartışma yaratcak düşünceler ortaya atmak yerine çözüm üreten yönünü konuştur... damarına bile bassalar seni küçümseyecek şeyler bile yapsalar kendine güvenini koru... oyunlarını bozacak şekilde donelerini saygı ve sevgi ile artaya koy... insanların yüzüne bakarken gücünü gözlerinden ve sözlerinden yansıt... bedenin ve başın dik olsun lütfen... konunun bütününe hakim olan sensin.. şirkette en mutlu olduğun zamanlardaki enerjini üzerine alarak toplantıya gir ve enerji seviyeni koru... koruyucu ve yol gösterici meleklerinin yanında olduğunu unutma... o toplantıda tek başına değilsin... hepimizin gücünüde yanında götürüyorsun.. her şeyin hayırlı sonuçlanması dileklerimle bnu arada en yakın gördüğün kişilerle bile sana kullancakları şeyleri asla konuşma .. hep olumlu iyi şeylerden bahset.. dertleşme bahanesiyle ağzından laf almaya çalışanlar olabilir... sevgiler.. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) herkeze merhaba...gününüz karanlıksa aydınlansın hemeeeen,içiniz karamsarsa,ışıklar aksın gökteeen...hepinize kucak dolusu sevgiler,yüreeeekten.... http://www.youtube.com/watch?v=9i9rIRLXE5E egeli değilim ama çok hoş arkadaşlar,şunların şirinliklerine bakın.... girlhaha |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) valla ben muğlalıyım pek iyi geldi ... ben bu gazla akşamı bulurum gariii şıkıda mıkıdım gariii girlhaha |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) slm arkadaşlar! ttli3 bugün yine nöbetim var rt67 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) slm emel...iyi nöbetler t678 ben burdayım ama kimse yok sanırım...tam 3 kahve içtim..içim dışım kahve oldu..ama hala bir gelen yok coffe2 formda bir çok kişi görünüyor..nerde bu millet anlayamadım..sohbet etsek diyorum ama...acaba pc leri açık kaldıda öğlen uykusuna mı daldılar girlhaha |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) emel iyi nöbetler olsunda hep nöbetleri sana veriyorlar galşiba dusun |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) evet hülyacım emele katılıyorum site dışarı atıpğ duruyor.sonunda pes edip kabullanacak ama bu yeni site bizi pes etmek yok. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) emel cim gelip ben tutacam senin nöbetleri en sonunda... girlhaha ondan sonra gazetede haberler... karnında makas unutulan hasta... yanlış doz ilaç aldı... doktorlar zor kurtardı.. sorumlusu kimmmm.... khkh56 http://img.sabah.com.tr/im/2007/05/2...CA551F84Fo.gif 44 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:17 PM. |