![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Yaaooowww diyorum Sevgili Asisler başkada bişe demiyorum.Tüm aşkı arayıp bulamayan arkadaşlara gitsin bu klip.Bide gönderdiğin şanslı kızımıza gitsin. Sıradaki klipde benim için olsun. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Shamanic beni düşündüğün için çok teşekkür ederim.Gerçekten ilginç bi resim zaten ben bi tane yunus gördüm oda gördüğümden bile emin değilim.kendimi kandırıyorum belkide benim sakin huzurlu uzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnn bi tatile ihtiyacım var galiba Hepinizi seviyorum arkadaşlar iyiki varsınız |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Sayın PAMİRMÜHÜR ben yaptıklarımı açıklamadıkça. Siz görüneni istediğiniz gibi yorumlama hakkına sahipsiniz ama. Bu klip kimseye gitmedi ne yazık ki |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Takılayım dedim ama modumuzda değiliz bugün..Olsun arkadaşım düşünüp yayınlaman bile güzel. Ellerine emeklerine sağlık. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Nihayet yunusları gördüm arkadaşlar son 28 saattir nihayet bişe başardım hani bana alkış duyamıyorummm hıııı nerde nerdeeee |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
|
|
aa34 aa34 aa34 çantamıı aa34 aa34 ya alemsin yaf gangaa!!! aa34 aa34 |
ya ablaaa yaa khkh56 khkh56 khkh56 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) klip güzeldi birde artık şu açıklayacaklarını açıklasan süper olacak |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:42 PM. |