![]() |
Dinle DİNLEN [youtube=425,350]http://www.youtube.com/watch?v=P-B4sjUve3E&mode=related&search=[/youtube] [youtube=425,350]http://www.youtube.com/watch?v=vQVeaIHWWck[/youtube] zevk meselesi tabiii tartışılmazzz |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Bende istiyorum ve yanında kahve alabilir miyim "Ne biliyoruz ki" seyretmek isteyen el kaldırsın k8908 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ben ben bennnn s456 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Haaa unutmuşum ya kimsede görmemiş sanırım mısır haşlamıştım dileyen alsın s456 asisler gel yamacıma o zaman film başlamak üzere 98569 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) burcu mümkünse benim mısır'ım közlenmiş olsun yuh artık bana hatta şımarıklık pati boyunu geçti hangi filmmi izliyoruz söyleyin bakalım dusun |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) yaa ama ben çok severim haşlanmış mısırı ağla eşşeğin aklına karpuz kabuğu getirdiniz neyse ki yarın buranın pazarı annemle çıkıp mısır alayım bari partysmiley |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) 'ne biliyoruz' diye film mi yapmışlar yahu gelip bana sorsalardı onca paraya yazık yahu ben 10 şıkta cevap veriridim ama bişi anlamz kafaları karışırdı o ayrı olay neyse ben ses çıkarmayayım şurda pufumun üstündeki minderime kıvrılayım bakım bende bari ne bilmiyorlarmış dusun |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Pisimbat kediliğini bil 44 öyle köşede oturmakla olmaz kalk bakim sen anlat 10 dk olsun karışmaz bizim kafamız deliyiz biz y789 Fato bol tuzlayıp yedim Allahım ne güzel nimetler veriyorsun bize şükürler olsun. Benim çok uykum geldi ama ya dünde kafemizi ben kapamıştım sabah olacaktı neredeyse bugün erken kaçsam filme siz devam edin ben dayanamayacağım seyretmeye gözlerim kapanıyor ve lütfen etrafı toparlayın arkadaşlar yarında pisimbat yemek yapsın khkh56 Asisler sende film getir dilerseniz yarın uygunsuz gerçek filmini de seyredebiliriz Herkese mucuklar ben yatar uykulusmile uykulusmile uykulusmile |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:31 AM. |