09-05-2008, 12:28 AM
|
#2270 (permalink)
|
Yüzbaşı
Tesekkür: 29
190 Mesajinıza toplam 493 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) merhaba arkadaşlar...uzun zaman oldu görüşmeyeli..eminim yeni bir çok arkadaşımız olmuştur..hepsine hoşgeldiniz diyorum..baya bir toplu hoşgeldin oldu gerçi ama idare edin
gözümün önünü yeni yeni görmeye başladım inaanın..düşündükçe kendime kızmaya bile değmeyeceğini anladım..neden diye bile sormuyorum..bilmem gerekenleri aslında bildiğim için olsa gerek..her yenilgi aslında yeni bir kazancın başlangıcı..sorun galiba algılarımı kapatmaktan kaynaklanıyor..bilmek tek başına yeterli değil tatbikte direnç en önemlisi..direnç diyorum,uygulamaya geldiğinde bedenimizin nasıl direnç gösterdiğini en iyi anlayanlardanım sanırım..bitti diye bir şey de yok..her bildiğimizi başlangıçta uygulamaya kaljtığımızda,tamam ben bunu bitirdim artık zarar gelmez diye düşündüğümüzde,birde bakıyoruz ki o şey karşımızda..ve bu kez öyle bir maskeyle geliyor ki anlayamıyoruz bile..bir rüzgar gibi kapılıyoruz..bizi götürdüğü yere..sonra bir bakıyoruz ki geçmişteyiz yine ve yine yeniden aynı olaylar,bu kez daha farklıymış gibi görünsede..şükür ki uzun gibi görünsede geldiğim yerin farkındayım..ve dostlar saolsunlar yanlız bırakmadılar beni..her ne kadar kabullenmesemde,kapatsamda kendimi..birileri kapı yerine pencere kullanmayı akıl edebildi
anlatacak çok şey var..sizlerle paylaşmak için biraz daha zaman diyorum..kimbilir neleri paylaştınız yokluğumda...kimbilir ne kadar çok bilgiyi kaçırdım..olsun...zaman varsa bir sandelyede ben çekerim bu cafeye..hayalablamı,ve shamanımı sevgiyle öpüyor kucaklıyorum..atakan beyede teşekkürlerimi sunuyorum..tüm site dostlarını sevgiyle selamlıyorum..güzel günlerde görüşmek dileğimle...
__________________ bilge insan güneşi gösterir..anlayan güneşe..anlamayan bilgenin parmağına bakar.. |
| |