Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hayatım Değişti Kafesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/)
-   -   HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/1530-hayatim-degisti-cafesi-gunluk-sohbet-kosesi.html)

bigci 19-08-2008 02:07 AM

Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

Alıntı:

learning Nickli Üyeden Alıntı
Gecenin bu saatinde çok enerjik gördüm sizi, ne güzel b456

Ama benim uykum geldi artık hoşçakalın iyi geceleriydi o, forumda oyunlara fazla dalmışım saat baya geç olmuş, yarın görüşmek üzere catsle Tekrar iyi geceler

(bu arada evet ben çook yeniyim novosibir, hikaye güzel oldu ama sevincli)

[b]
Aramıza Hoşgeldin burda saatin nasıl geçdigini bilmiyoruz cunku cok mutluyuz hepimiz bitsin istemiyoruz zaman aksın istemiyoruz iyi uykular tatlı rüyalar

taçyaprak 19-08-2008 02:08 AM

evet yeniyim ama siteye hergün giriyorum ve de okuyorum
çoğunuzu biliyorum
mesala sen de bu sitenin gediklilerindensin .
yazmaya başlamak bu geceye nasipmiş

bigci 19-08-2008 02:10 AM

Alıntı:

taçyaprak Nickli Üyeden Alıntı
evet yeniyim ama siteye hergün giriyorum ve de okuyorum
çoğunuzu biliyorum
mesala sen de bu sitenin gediklilerindensin .
yazmaya başlamak bu geceye nasipmiş

[b]
peki beni biliyormusun sevincli bu arada aramıza hg iyi geceler

taçyaprak 19-08-2008 02:12 AM

evet eevvet gulensmiley

taçyaprak 19-08-2008 02:14 AM

yalnız hala bi sorunum var siteyi dolaşırken kayboluyorum pratik gezmenin ve herşeyden haberdar olmanın kolay bi yolu yok mu
dusun

bigci 19-08-2008 02:17 AM

Alıntı:

taçyaprak Nickli Üyeden Alıntı
evet eevvet gulensmiley

[b]
ee biraz aç kendimi başkalarının agzından duyuyum bir az sevincli

ne gibi nerde kayboldun eger aradıgın bi konu varsa yukarda ara secenegi var baslıklar arasında kaybolduysan tekrar forumun en basına gel ve ordan tekrar ilgili konulara sekmelere gel . gez işte.

taçyaprak 19-08-2008 02:31 AM

anlaşılan herkes uyudu.

sanırım bigci de robotu öldürüp rahat bi uykuya daldı

demek ki cafeyi bu gece ben kapatıyorum. bir acemiye dükkanı teslim ettiğiniz için(yeniyim ya o bakımdan)

yarından itibaren kendimi eski ilan ediyorum partysmiley k8908
bütün cafe sakinlerine iyi geceler ve de tatlı rüyalar hismiley

siyah_inci 19-08-2008 02:35 AM

hayırrrrrrrrrrr ben varım burda.....

bende yeniyim... f678h

bigci 19-08-2008 02:35 AM

[b] yoo ben daha uyumadım ama evet robot öldü aslında robot degil bu oyun cok psikopatca bi oyun bi tane profosor var bu uyuz profosor kimyasal bi şeyler uretiyo simdi bu robotların icindede doktorlar var onlar aslında doktor ama deneyler sırasında bu doktorlar mutasyona ugruyo yaratık oluyolar gün ısına felan cıkamıyolar zombileşiyolar normal hayatta yasamak icinde bi kıyafet gelişdiriyo bu doktorların bası onlar öyle oluyo amacın tek tek o labaratuarları basıp odoktorları ve her labaratuardaki işte denyleri felan patlatıyon ediyon ama bi amacın baska bi amacın daha var karmasık bi oyun fakat cok psikopatca mermin bitince ingizliz anahtarını felan kullanıyon ediyon delice bi oyun bitsinde rainbowsix vegas 2 yi yüklüycem ben o oyunda bi görevde geçöemedim 1 hafta ugrasdım gecemedim sıkıldım sildim oyunu sonra arkadas nasıl geilecegini ögretti yukleyip tekrara devam etcem bana oyun de sana bana counter de ben sana awp ve koltun tarihini sayıyım

eee cafedekiler nabıyorsunuz ne var yok

taçyaprak 19-08-2008 02:53 AM

selamlar siyah inci ttli3
bigci bu arada sen offline gözüküyosun ama

ben bilgisayar oyunlarını sevmem daha doğrusu oynamıyorum belki oynasam severim ama bulaşmaya niyetim yok çünkü zaten evde ve bilgisayar başında fazla vakit harcıyorum bi de bunlara başlarsam ne olur halim beni sosyallik arttırıcı telkin bile kesemez(eskiden oynuyodum ben de herkes gibi bi de ben oyunun nasıl oynandığını çözemeyince acaaip sıkılıp bırakıveriyorum)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:09 PM.