![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
bulasma ciddi diyorum sigaradan daha beter ben gizliyim gizliyom kendimi sevincli oflineyim ama ben burdayım ben cafeye eyw demeden yatmam burda oldugumu bil pc oyunları bir cok universite den daha gelişdirici diye bi yazı var internette bul oyna yasın büyükse 18 yasından her türlü oyunu oynayabilirsin. ama 18 altıysan oynuycam daha farklı oyunlar var . misal resilent evil 5 bu gunlerde moda dom3 ne bilim sen semum un oyununu oynadınmı tavsiye etmem yadaa aliens sevincli yada 6+1 ses sitemiyle madal of honoru oyun basit bi oyun 2. dünya savasını anlatıyo ama ses sitemleriyle oynayınca bir az ürkütücü sen hangi oyunları oynadın ? ben yaklaşık 1999 dan beri hiç bi oynu kaçırmadım full üm . tabi vaz geçemedigim babamdan miras kalan bi şey var bende bilirmisin sen commodorre 64 ü ? hala taş gibi arada bi açar oynarım sevincli |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) [b] anlaşılan herkez yattı uyudu kapanışı yapmak bana kaldı kepengleri indiriyorum hadi herkeze hayırlı gecelar finnnn gene bekleriz |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) bigci kepenkleri kim kapat dedi kizgin1 sana bak onların anahtarı bende yok.Napacağım şimdi dusun ama bende pencereden girerim.thumsanim İşe bak dükkan sahibi kendi dükkanına camdan giriyor.Yakında biriside pencerelere demirlik yapmazsa şaşarım.Artık noel baba gibi bacadan girmeye başlarım yakında blissy neyse kahveniz hazır buyrun ey kafenin sımsıcak sevecek dost canlısı canlarım.afiyet olsun. kahvesmiley Ev sahibi olarak yeni gelen dostlarıme HOŞGELDİNİZ vien1 şeref verdiniz forumla tanıştığınza üye olduğunuza hiç pişman olmayacaksınız.Pardon biraz yalan oldu.Sadece sohbetin muhabbetin tadından ayrılamayınca içişleri bakanı tarafından bir terlikle ödüllendirilebilirsiniz.Fazla bir hasara neden olmuyor sadece bir kaç gün akşamları bile güneş gözlüğüyle dolaşıyorsun.Nerden biliyorsun demeyin tecrübeyle sabit. krz67 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Günaydııııın.En güzel günler sizin olsun efenim.Cedrus günaydın diyorum,sana diyorum,kime diyorum tel45x |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Günaydın Dostlar... cilgin897 Hepinize güzel bir gün ve hafta dilerim.... s456 Sizleri çok özledim.... Bitki Olacaksam Çayır çimen olayım Aman baldıran değil Yol altında kalacaksam Gelin arabaları geçsin üstümden Çelik paletler değil Üstümde çocuklar koşuşsun Ne kaçan ne kovalayan Askerler değil Kerpiç yapacaksanız beni Okullarda kullanın Ceza evlerinde değil Soluğum tükenmez de kalırsa Islık öttürsünler Aman ha düdük değil Kalem yapın beni kalem Şiirler yazın sevgi üstüne Ölüm kararı değil Ölünce yaşamalıyım defne yapraklarında Sakın ola ki Silahlarda değil. AZİZ NESİN |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Günaydın herkese... |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) GÜNAYDIN DOSTLAR.KAFEMİZE HOŞGELDİNİZ vien1 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) [b] tünaydın Herkeze Midem Fena YAa Dün Gece Yatmadan Evel İçdigim ÇAylar dokundu her hal bi acayipim neyse beni boş verin sizde naber iyisiniz demi aman aman iyi olun mutlu olunda söz konusu mutlu olmaksa gerisi teferuatdır |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) [b] Çaylarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr evet beyler bayanlar markaları hazırlayalım veresiye teklif etmeyiniz patron kızıyo taze taze tavşan kanı bunlar http://www.loadtr.com/b-64932-%E7ay.jpg cedrus abi seni unutmadık buyur buda senin yeşil organik çayın http://img.blogcu.com/uploads/arhavi..._yesil_cay.jpg redflowers ablam buralardaysan buyur kahveni iç sogumasın sende bilirim kahveye hayır diyemezsin sen buda senin kahven http://img462.imageshack.us/img462/3424/23zp6.jpg |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:18 PM. |