Alıntı:
taçyaprak Nickli Üyeden Alıntı
yoook ben izmirdeyim yarın gündüz oyuna bakıcam ama takıldığım yerleri sana sorarım ben her gün
bu siteye giriyom zaten haberleşeriz msnden anlatırsın artık
ben bakayım da oyuna bakalım becerebilecek miyim
ytalnız meslek seçmek falan houşma gitti |
[b] ablam şimdi oyunda ilk çaylak dönemi var sen işte orda oturmuş belli karakterler var misal ben kendi karakterimi örnek veriyim ben cift karakterle oynuyom :) birini dün gece öldürdüm yeniden başladım bi arkadaşım su anda bana ders veriyo tıp konusunda tekrara doktor olacam ve asistana ihtiyacım olacak oda sen olacaksın bende sana ders vercem bak oturmus karakterler var cinsiyetini ve yaşayacagın sehri seçiyon örnek iste bu benim misal
Annesi, sosyetik bir medya yıldızı. Oktar bir devlet okuluna gitti ve okulda oldukça düşük notları vardı. Arkasına yaslanıp yakın arkadaşlarıyla geyik yapmaktan hoşlanır. Böceklerden nefret eder. Yavru bir köpeğe sahip olduğu günleri hala sevgiyle hatırlar.
işte bu misla seyler var ne ise devam ediyom şimdi ben oyuna 19 yasında basladım önce annemin dileklerini yerine getiriyom çaylak turu onlarda işte ilk şarkını yap ilk konserinmi ver ilk single calısmanı yap birine sarıl birine bi şey var ucaga bin felan filan o çaylak turundan sonra işte universitelere felan giriyosun istersen o caylak turundayken giriyosun işte en kolay meslek temizclikcilik işcilik vesayre bunlar ön kosul istemiyo ama istersen her hangi bi işin önce temel dersini alıyosun daha sonra onu gelişdiriyorsun misal temel tıp gördüm ben su anda o temel tıpbı gelişdiriyorum cerrah olacgım işte misal baska bi iş yerine girceksin ama o işin temel bilgisin alıyosun tabi bu karakterinle ilgili
oyunda arkadaslarınla ilişkin işte evlenirsen kocanla ilişkin vesayre vesayre oyunda dikkat etcen 3 sey var
en önemsizi şöhretin
diger 2 si ise
ruh halin ve saglıgın ruh halin düşserse saglıgında düşer deprasyona girersen kendini ölmüş bil nasıl deprasyona girersin işte senin evcil hayvanların oluyo ilk baslarda o hayvanlar senin moralini yükseltiyo ama sonra moralini dusuruyo sen o hayvanı salarsan dogaya o hayvanı güncelleme geldikce özlüyon ne ise uzun uzun anlatıcam ben bu oyunu sana sevdfircem saten sen oynarken seveceksin oyunu . msn profilde var ekler yarın ordan anlatıcam . sımdı uye ol istersen.
learning sendemi biliyon oyunmu :D ben o veledleri sattım bende 2 tane kız vardı karım beni boşadı velayetlerini üstüme verdi ende sattım onları 120 bin dolara 2sini vip üyelik almana gerek yokki ben dün gece öldürdügüm karakterimde vip yokdfu ama vipler bendne yardım istiyodu vipin öyle bipek bi özelligi yok işte şirket blog zombi felan öldürüyon vali polis felan oluyon cart curt ben bu karaktere vip alacam onun için onu öldürdüm.
diyom işte şirket illa açcam ben hayatımdegişdi yada hayatımı degişdiren sirketi olsun viplikde cok para degilki :S
3 aylıgı 9 dolar kredy kartıyla uye oluyon