selamlar arkadaslar.
çok online olamıyorum halinizi hatrınızı sorayım dedim...
Çok enteresan bir gündü. bir kaç aile ziyareti ve en sonunda bütün akrabalar ananemlerde toplandık. Babamla benim espirilerden gülmekten çenem ağrıdı artık.
ben yaklaşık 1 seneye yakındır Fitness yapıyodum.
Yeni fiziğimi gören eniştem hemen "seni bilek güreşinde yenerim" dedi. Her sene der. ve yenerdi. neyse eniştemi şöyle 2 saniyede yendikten sonra dayım atladı... onuda derken babam beni yenmek istedi onuda derken. Evde iş güç bırakıldı. herkes birbiriyle bilek güreşi yaptı. teyzem annemle, annem dayımla, babam eniştemle ben yerlere yattım artık gülmekten...
yarın arkadaslarımlayım... Issız adam diyolar ama. ben bizim kızları kafalarsam AROG a gitmeyi planlıyorum. 3 ve 4. gün dağ evindeyiz.
Özel mesajlar hakkında bir şey söylemek istiyorum. Okadar çok özel mesaj geliyor ki. Bazen çok sağlıklı düşünemiyorum. Sağlıklı cevaplar veremiyorum bazen haliyle. Bazı konuda yardım isteyen üyelerden özür diliyorum. cevaplayamadığım onca özel mesaj var. Ben özel mesajlar yerine konularımı takip etmelerini ve genel anlamdan kendilerince sonuç çıkarmalarını rica ediyorum. Bunu kararı almamın sebebi yeni yapacağım proje olduğunu söylemek istiyorum.
Kafamda uzun süredir olan bir projeyi hayata sokmak istiyorum. Çekim yasası ve bilinçaltının sırlarıyla ilgili bir forum açıp sırf bu konunun meraklıları enine boyuna okusun tartışsın istiyorum. Bu amaçlı bir forum yok diye biliyorum Çok üye amacında deilim. Öğrenmek isteyen saygı duyan, düşünmeye açık az veya çok; ama öz kişilerin bulunduğuı özel bir platform olmasını istiyorum. Forumda çok fazla kategoride bulunmayacak. Çekim yasasının Teorik, bilimsel ve dini olarak paylaşımları olucak. Zaman vermeyim. çünkü oldu bittiye getirmek istemiyorum.
Kuantum düşünce ilgilendiğim için ve webmaster olduğum için projede zorlanacağımı sanmıyorum.... Fikirlerinize açığım...
Hepinizi seviyorum... iyi bayramlar